Esim - [viharspam] Grafikai változások (13+)
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

viharphoenix


Redactor

103


8
[viharspam] Grafikai változások (13+) (Old article)
Posted 11 years ago by
viharphoenix    
Report


Üdv!

Napváltás után zágráb vége előtt egy szörnyű üzenettel találkoztunk. Szerver restart. Mint kiderült adminék megint alkottak és megint dizájn váltunk. Nos nézzük:

Fura product ikonok: Rossz döntés
Napi rutin felülre helyezése. Jó döntés
Karakter lap variálása. Rossz döntés
Darkos megjelenés: Rossz döntés

Ezzel elmondható, hogy 25%-ban jól végezték a dolgukat.



8. kedvenc animém: Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works
AA: 9.08 Mal: 7.98 #472
Megjelenés éve: 2010



Nos elérkeztünk a Nasu univerzum első listámon szereplő darabjához. A Nasuversum olyan a visuel novell körben mint pc-n a Warcraft. Egy messzemenően brutálisan kidolgozott történelemmel, kötött és nagyszerűen megalkotott mágia rendszerrel, hatalmas potenciálállal és rejtett lehetőségek tárházával. Az alap mágikus és világ kompozíció hiába zárt és kötött mégis végtelen lehetőséget teremt történetmesélésre és kiválóbbnál kiválóbb szereplők megalkotására. A világ fővonalát A Fate játéksorozat képezi mely 2004-ben kezdte meg a pályafutását. Brutálisan hosszú VN-ről van szó, több nagyon is jó routtal (kb. útnak fordítandó. Nagyjából úgy képzeljétek el mint több alternatív történet menetet. Például, hogy ha a gyűrűk ura eredeti sztorija mellett lenne olyan szori is hogy szauron győz vagy aragorn megszerzi a gyűrűt és meghódítja a világot, körülbelül ilyesmi szintű eltérések is lehetnek egyes routok között). Az egyik ilyen route még régebben kapott egy 24 részes sorozatot. Nos az a route kicsitt nyugodtabb és békésebb volt, a Saber párossal az élen. Ez Az Unlimited Blade Works a game egy másik routja ebben az Archer páros van a központban és ez sokkalta sötétebb. Amikor végignéztem a filmet az volt az érzésem, hogy óriási hiba volt nem ezt a routot megcsinálni sorozatban. De legalább ennek sokkal jobb a grafikája (a sori 2006-os). A 2012-es színvonalhoz képest, is kiváló grafikáról beszélhetünk az éles kontrasztos színek és maga a látványvilág rettentően hangulatos. Nagyon meg tudja nyomni ezt az "eredetinél" komorabb történetet. Na jó mielött dicshimnuszt kezdenék zengeni lássunk egy kis alaphelyzet ismertetést mielött végleg elveszítitek a fonalat.


Rider, én őt idézném meg

A Fate/stay night a 4. Szent Grál háború történetét meséli el. A Nasuverzumban az átlag emberek nem tudják, hogy a mágia és a mágus családok nagyon is léteznek. A Grál háborúkban 7 a Grál által kiválasztott mester méri össze erejét és tudását. A mesterek nagyrészt a máguscsaládok legjobbjai közül kerülnek ki, bár mindig vannak kivételek, és nem feltétlenül mindig a Grál választja ki az összes résztvevőt. A mesterek megidéznek egy hősi lelket melyet a grál ereje vált valóra úgymond. A régi korok nagy hősei és varázslóiból lesznek a szolgák. Mester és szolga szerződésben álló felek, mely szerződést a mester vezényvarázslatai testesítenek meg. Amikor összejön a hét mester szolga szerződés megkezdődik a háború. A háború célja az ellenség szolgájának a kivégzése. Ha csak a te szolgád marad életben akkor a Grál teljesíti egy kívánságod. A szolgák ereje finoman szólva is durva, hiszen a saját koruk legrátermettebbjeiből válhattak világ szinten ismert hősök. Minden háborúban 7 különböző kasztú szolga szerepel. A kardforgató (Saber), az íjász(Archer), a lándzsás(Lancer), Berserker, Rider, Assassin, Caster. A kasztokat és egyensúlyukat rettentően jól eltalálták. Persze miért mennél neki egy élő harc örült húskolosszusnak (Berserk) mikor a gyenge emberi mesterét is megölheted. Szerződő életét vesztve pedig a szolgák sem maradnak sokáig ebben a világban és mikor úgymond erejüket vesztve visszatérnek a Grál hívó ölelésébe akkor tiéd a pont.


Rin és Shirou

Fontosabb főszereplőink:

Saber: Arturia Pendragon. Azaz Artúr király akiből a kedves japánok szőke lányt csináltak. mindjárt mennyivel jobban szeretem a történelmet. Spoiler alert miatt legyen elég annyi, hogy szeret enni és valódi lovag, annak minden előnyével és hátrányával.

Emiya Shirou: Egy idealista főhős aki megakarja menteni a világot és egy kiskanál vízben megtudnám fojtani. De szerencsére azért némi verés után benő a feje lágya és értelmes gyerekké fejlődik a végére. Az egyetlen túlélője a korábbi nagy városi tűznek mely az egész lakókörzetüket elpusztította. A tűzvész után egy verázsló veszi magáhot és tőle tanul pár egyszerűbb trükköt, de jelentős tehetségről azért nem beszélnék. Saber mestere.


a jó belépő a titka mindennek

Archer: ****** ***** A rejtélyes íjász aki játssza az emlékezet zavarosat. A menő vörös köpenyes fickó, lehengerlő tűzerővel és a két közelharcban használatos tőrével is kiválóan bánik. Chuck Norris és Rambo együttes erővel is elbújhatna azon mutatvány után amit az UBW-ben művelt.

Tohsaka Rin: Archer mestere a nagy múltú és meglehetősen erős Tohsaka család feje. Tehetséges, fiatal, energikus lány aki elött nem lebeg semmilyen rózsaszín köd, hideg és kegyetlen nőszemély tud lenni ha arról van szó. Családi tragédiákkal ő is súlyosan megterhelt. Nem éppen gyenge mágus, de elég fura mágiát használ a családja. Kicsit drága a használata....


Dühítsünk fel egy nagy múltú varázslócsalád csinos vezetőjét: nagyon rossz ötlet

A görög, római mondavilág több hőse is képviselteti magát a megmérettetésen (például Herkules) és a többi mester sem éppen lebecsülendő, sőt.....

A sorozat Saber páros központú míg az UBW az Archer féle párost állítja központba. (szimpatikus döntés). Az, hogy egy 24 részes animét próbáltak beleerőszakolni egy másfél órás filmbe meglátszik rajta. A történet, a szereplők s a világ úgy egybe érthetetlen katyvasz ahogy van. Azt modanám, hogy a Fate/zero (az elöző 3. Grál háborút feldolgozó sorozat) ismerete nem elég, ahhoz, hogy értékelje az ember ezt. Látni kell a sorozatot. Itt emelném, ki hogy van még egy feldolgozatlan Fate/stay nightos route, szóval aki VN-nel akar ismerkedni mindenképpen ajánlom, vagyis talán belegondolva, hogy egy mocsok hosszú darabról van szó talán mégsem, de ez ízlés, kitartás és idő kérdése (én is feladtam, messze nem volt elég időm rá. A történet kis ugrálása, a magyarázkodás teljes hiánya miatt a film önmagában élvezhetetlen, de ha ismered a mögötte lévő világot és ki tudd tölteni a sztoriban lévő lyukakat akkor olyan történetet rajzol ki, hogy a tíz ujjadat megnyalod. A film története zseniális.

Previous article:
[viharspam] (14+) Csak saját felelősségre! (11 years ago)

Next article:
[viharspam] vakáció (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON