Esim - [NM]BŪRYS NAUJOKUI IR KONKURSO TĘSINYS
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


20
[NM]BŪRYS NAUJOKUI IR KONKURSO TĘSINYS (Old article)
Posted 11 years ago by
Naujoku Ministerija    
Report




Brangūs tautiečiai,

Naujokų Ministerija tęsia veiklą. Jai norim išsilaikyti tarp stipriausių šalių, mums reikalingi naujokai. Kuo didesnė bendruomenė, tuo mes stipresni, ir galime dominuoti visame pasaulyje.
Lietuvoje jau kurį laiką veikia "Naujokų Paramos fondas", kuris renka maistą, dovanas ir dalina naujokams, neišgalintiems pilnai apsirūpinti. Kiekvienas naujokas yra svarbus ir reikalingas.
Projektas "Pasistatyk sau namą" taip pat tebevyksta. Daugiau apie šį projektą galite pasiskaityti čia . Taipogi,galų gale nusprendėme surengti konkursą, apie kuriuos jau žadame kurį laiką Tad nepamirškite sekti mūsų naujienas .

BŪRYS NAUJOKAMS!

Šiandien nemažai padiskutavę su hwiq , kuris yra KAM (Krašto Apsaugos Ministerijos) ministras ir gavę eLietuvos prezidento Despretine "palaiminimą", nusprendėme, kad iš LKP2 būrio mes padarysime naujokų būrį. TAČIAU atsižvelgiant į nekokią eLietuvos situaciją, kai naujokų vos vienetai, o naujų mulčių paskyras sunku ir besuskaičiuoti, SKELBIAME, jog LKP2 vistiek lieka pusiau bonusiniu būriu.
KĄ GAUS NAUJOKAI, KO NEGAUS KITI?
1. Galimybę prisijungti prie skype programos ir bendrauti su kitais naujokais bei su NM darbuotojais bei su kitais svarbiais eLietuvos darbuotojais, kas bus naudinga ir įdomu, nes, norint ką nors sužinoti, nereiks skaityti ilgus ir ne visada įdomius straipsnius
2. Davinį
3. Neabejotinai gaus patirties ir žaidimas neapkars

Žmonės, esantys LKP2 būryje dėl bonuso, gali jame likti ir būti ramūs - niekas jų nejudins ir jie toliau kovos pagal BO (battle order) ir niekas niekur jų nejudins - NM dirbs su naujokais sau, o žmonės dėl bonuso irgi darys tai, ką darė iki šiol pagal save

KONKURSAS!!!!

Deja, dalyvių nesulaukėme ir labai tuo nustebome. Tad norėdami padrąsinti, nusprendėme leisti sudalyvauti konkurso sąlygas neatitinkantiems žaidėjams, jog Jums būtų drąsiau . Tad čia galite pamatyti kol kas tik vieno iš jų konkursinį darbą:

hwiq :
Mano pirmųjų dienų įspūdžiai žaidime:
Aš šį žaidimą pradėjau žaisti 16 dieną naujajame serveryje - Secura. Iš pradžių buvau kaip koks multis, paprašė draugelis užkelti refferalą už pietus valgykloje. Aš ateidavau kas dieną paspausdavau work/train ir dar pašaudydavau už Lietuvą.Iš pradžių žaidimas buvo man truputį nuobodokas, bet vėliau, kai įstojau į būrį, pradėjau gilintis į žaidimą ir juo domėtis, kurti verslą ir užsiiminėti kita veikla. Taip žaidžiau 9 dienas ir prasidėjo seimo rinkimai. Aš nežinojau, ką daro seimas ir kam jis reikalingas. Baigėsi balsavimas, surinkau 1 balsą :/ ir tas pats vienas balsas buvo mano paties, nes balsavau už save. Nieko, išgyvenau ir supratau, jog reikia parašyti kažkokią reprezentaciją apie save, jog kiti žmonės kažką sužinotų apie mane, mano aktyvumą ir mano tikslus. Kiekvieną rytą atsikėlęs užeidavau į e-sim'ą: padirbadavau ir pasitreniruodavau. Mokykloje su draugu pradėjome šnekėti apie e-simą ir jo vidinį gyvenimą, jis papasakojo plačiau man apie seimo,prezidento funkcijas ir apie būrius. Grįžau namo padariau pamokas ir įsijungiau e-sim'ą, žiūriu, shout'uose yra kvietimas stoti į Scorplings. Įstojau į šį būrį ir šaudžiau kartu su jo nariais. Žinoma, buvo ir klaidų, kai šaudžiau už priešus, bet nieko, mane suprato vadai ir labai nepyko, nes žinojo, jog esu naujokas. Vėliau Scorplingsai tapo valstybiniu būriu LKP 2. Paskui perėjau į LKP ir netrukus tapau jo vadu ir LKP 2 tapo bonusiniu būriu. Štai tokie mano įspūdžiai ir mano istorija šiame žaidime.


Primename, jog konkurso tema - "Mano pirmosios žaidimo dienos" ir dalyvauti gali VISI iki 11 lygio. Galima pasitelkti visą savo FANTAZIJĄ - išleisti laikraštį, parašyti neilgą komentarą, sukurti filmą, t.t. ir pan.
APDOVANOJIMAI:
1 vieta - 20 bandelių
2 vieta - 15 bandelių
3 vieta - 10 bandelių

Nusprendę dalyvauti konkurse, prašome pranešti Naujoku Ministerija arba jos darbuotojams. Straipsnių nuorodas, komentarus ar kitus savo kūrinius siųskit Naujoku Ministerija , jog įtrauktų į dalyvių sąrašą.

Konkursas vyks iki 181 dienos. Kitą dieną bus paskelbti rezultatai, o darbus vertins PASKIRTA KOMISIJA



Prie Fondo gali prisidėti kiekvienas verslininkas ar paprastas pilietis, aukodamas bet kokią produkciją bei valiutas ar auksą. Aukoti galite į: Naujoku Ministerija , pervedime būtina nurodyti, jog tai skirta Paramai. Kviečiu tai daryti reguliariai, norint išlaikyti fondą aktyvų, kaip tik įmanoma ilgiau.

Paramos Fondas

Visa gaunama produkcija parduodama ir atiduodama naujokam daviniu.



Naujoku Ministerija primena - jei kyla klausimų, galite kreiptis į naujokų ministeriją ir tikrai sulauksite atsakymų:

NM Ministras: EmeraS
NM Mokytoja: MajoNingyo


Taip pat noriu priminti, kad visada yra ieškomi nauji mokytojai. (kreiptis į EmeraS )



Paramos Fondas Naujokams :

ATNAUJINTA!

Naujokai, užpildykite trumpą anketą paramai gauti. Taip pat galite užduoti įvairius klausimus ir į kiekvieną iš jų bus atsakyta artimiausiu metu. Paramą gali gauti: visi iki 9 lygio žaidėjai, kasdien. (P.S. Registruotis reikia kiekvieną dieną iš naujo!). Nuo šiol naujokai gaus nebe po 2, o po 4 BANDELES!





Taip pat turime sukauptą nemažą biblioteką mokomosios ir šviečiamosios literatūros. Visas pamokas ir patarimus galite rasti paspaudę ant šito paveiksliuko:





Naujokams ir ne tik - Užduok klausimą !
Paprasčiausia anketa, kurioje galite visi pateikti ( ir naujokai ir ne tik ) bet kokį klausimą, į kurį bus atsakyta per 24 h.






Valstybiniai laikraščiai ir jų prenumeratos.
Rekomenduojame užsiprenumeruoti (subscribe) valstybinius laikraščius, tam kad svarbiausią informaciją jūs gautumėte kuo greičiau.

1. Krasto Apsaugos Ministerija Karinių veiksmų ir nurodymų ministerija - laikraštis
2. Naujoku Ministerija Naujokų ministerija - laikraštis



175-177 dienų aukojimų sąrašas:

Player s9974x donated you 0.08 KRW
Player s9974x donated you 0.25 PLN
Player s9974x donated you 1.15 HUF
Payer s9974x donated you 4.5 Gold
Player s9974x donated you 4.5 RUB
Player 100 donated you 0.65 HUF
Player 100 donated you 1.47 BEF
Player LePower donated you 1 Q5 Gift



Previous article:
[NM] KONKURSINIS NAUJOKŲ MINISTERIJOS STRAIPSNIS! (11 years ago)

Next article:
[NM]KONKURSO REZULTATAI (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON