Esim - Stanje u Bosni i Hercegovini
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

_Rabbit_


Redactor

175


19
Stanje u Bosni i Hercegovini (Old article)
Posted 11 years ago by
_Rabbit_    
Report




Postovani citaoci Zelenog Pajsera, u ovom izdanju necu predstavljati bilo kakvu funkciju vlade vec cu predstaviti moje licno misljenje o stanju u Bosni i Hercegovini. Za nastavak clanka ne odgovara drzava ili bilo koji organ i ko ne podrzava moje misljenje neka se ogradi. Unaprijed hvala.

Da vas lazem i da kazem da je stanje u drzavi katastrofalno.. necu! Stanje u drzavi je JEBENO. Toliko Na*ebalo da ukoliko se u sto kracem roku ne popravi nece se pisati dobro nikome. Zasto? Zato sto smo u nasu Bosnu i Hercegovinu pustili debile od hrvata koji su nam na samom pocetku obecali pomoci u odbrani od Take Overa kako se nebi ista stvar ponovila kao na primeri. Grupu debila od hrvata smo pustili u nasu drzavu , grupu debila koja je opterecena idejama "Hrvatska do Drine" i idejama Tudjmana.

U drzavi postoji par hrvata koji su optereceni sa RL (Real life). Ova grupa hrvata sastoji se od 5-6 ljudi i 2 multija. Ova grupa je grupa idiota koja je neuspjesna u Hrvatskoj, pa kad tamo dobiju po njusci od normalnog naroda, onda se oni zajednicki pokupe kao cigani i preselu u BiH da vamo glume nake politicare, historicare, generale i sta ja znam koje vec pametnjakovice. Ovi smradovi koji predstavljaju Hrvatski Pokret sBiH nebi bili u TOP 5 stranaka da nisu dobili pomoc od nas iz Bosne i Hercegovine. I sad ovi smradovi, umjesto da budu zahvalni sto smo ih uzdigli u nebesa da udju nekako u kongres i da bar imaju jednog kongresmena koji predstavlja tu grupicu od 6 ljudi, oni su izabrali da posalju 4 kongresmena. Halooo 4 kongresmena su smradovi hrvatski izabrali da predstavlja grupu od 5-6 ljudi. Ponekad i pomislim da ni 4 kongresmena nije dovoljno da predstavlja tu grupicu koliki su oni hendikepi.

Druga stvar, u Bosni imamo 3 lika srpske nacionalnosti koji su u pravom zivotu iz suverene Republike Bosne i Hercegovine, e sad ti likovi imaju 5-6 multija i doveli su josh 5 srba padobranaca iz Srbije kako bi preuzeli kongres. Ova grupa je preuzela drzavu Bosnu i Hercegovinu na Primeri, tamo kradu golde od drzave i naoruzavaju svoju vojnu jedinicu. Ova grupa srba je takodjer grupa Srba optereceni idejama Dobrice Cosica, Radovana Karadzica, Slobodana Misevica, Seselja i ostalih propalica koji se nalaze u Hagu. I sad ova grupica od 3 lika iz suverene Republike Bosne i Hercegovine koji su srpske nacionalnosti traze ko fol 33% od Kongresa pod idejom da Srbi, Hrvati i Bosnjaci u sBiH budu ravnopravni, nemajuci u vidu da hrvata ima 5, srba 3 i preko 50-60 Bosnjaka koji igraju ovu popisanu igricu. Ali nee, oni hoce 33% od kongresa. Haloo, ukljuci malo mozak, to bi ti bilo ko da ode 5 Bosanaca u Srbiju koja ima preko 800 igraca, i trazimo 50% kongresa jer hocemo da smo ravnopravni. Halooo imal to gdje?

Koliko je zajebana cijela stvar u Bosni i Hercegovini necete razumijeti ako ste dvoklikas ili ako ste igrac koji nikada ne dolazi na chat. Da razumijete ovu stvar trebate da dodjete na chat, da vidite sta "braca" hrvati pisu i kakve poruke salju nama neHrvatima, i da vidite sta "komsije" Srbi (Kocijasi iz Laktasa) rade i kakve planove kuju.

Neki ce reci, ako hrvati su optereceni Tudjanom, srbi Karadzicem i ostalim debilima, ti si opterecen idejama Alije Izetbegovica. Pa sta? Jel sad mene treba da bude sram ako podrzavam ideje covjeka koji se zalagao za suverenu, nezavisnu Republiku Bosnu i Hercegovinu. Vi gamad debilska nemate dovoljno argumenata da dokazete narodu da ste vi "FER" igraci koji zele boljitak ovoj napacenoj drzavi (i to na igrici :s)

Moj plan je jednostavan, svak da dovede par prijatelja na securu pa makar bili dvoklik, da popunimo nase stranke, da izbacimo jednom na vjek vjekova debile napace RL-om i da osiguramo boljitak i buducnost ove drzave na igrici, da osiguramo opstanak na ovoj igrici. Pa nek debili napaceni RL-om truhnu gledajuci kako ne posjeduju ni jednog kongresmena. Ja vam obecavam, ni Srpskih ni Hrvatskih nacionalista nebi bilo u ovoj eSim sBosni i Hercegovini kad bi vidjeli koliko nas ima.

Sad volja hrvatima i srbima da pricu preokrecu na svoj nacin, kako su oni ugrozeni, kako nemaju prava ovo ono , to mene ne zanima jacno da vam kazem. To je moja najmanja briga sta ce Egaa il Dobrovit i dobrovitov drug pricat iza ledja o meni.

Toliko od mene, ja sam dosad radio na ujedinjenu Hrvatskog Pokreta i Demokratske Stranke (tj. Hrvatima i Bosancima) za srbe nisam nikad pokusao poslije svega sta su uradili na primeri. Ja vam obecavam da ce te izaci iz Bosne i Hercegovine milim ili silom. Nama govna napacena RL netrebaju, nama netrebaju Hrvati koji cjelo vrjeme kukaju sto je Bosne zajedno u savezu sa Srbijom i nama netrebaju Srbi iz Republike Bosne i Hercegovine koji rade sve u svojoj moci da regije sBiH ostanu pod vodstvom Srbije.

Toliko od mene, narode moj nedajmo se. a vas hrvate iz Hrvatske i srbe/srve/srpe iz suverene Bosne i Hercegovine metnem na metlu.

Allahimanet!
Vas _Rabbit_

PS. netrebaju mi votovi i subovi. procitaj i podjeli clanak da sto vise naroda vidi kakvo je stanje u BiH , kako nebi vjerovali dusmanima.





Previous article:
Greece vs MKD.MNE.SRB (11 years ago)

Next article:
Vanzemaljci iznad Bosne (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON