Esim - Želite nove igrače?
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


133
Želite nove igrače? (Old article)
Posted 11 years ago by
Kralj Lasica    
Report




Pozdrav dragi čitaoci!

Danas ide jedan od važnijih članaka koje ću napisati.
Ovaj članak se odnosi o pravljenju babyBOOMa,a pre pravljenja i dovođenja igrača moraju se razjasniti neke stvari.
O tome ću u nastavku,za sad ću se držati početnih koraka i uvoda u članak.


Dakle kad bi pravili ovu akciju,ja bih sve uzeo na svakoju grbaču,vreme,novac,svaku bebu posebno bih obrazovao.
Međutim uvek i najveći problem ove igre su plate za bebe.
Priznaćemo svi da su plate smešne i da čim vidim takvu platu odma prestajem igrati.
Nije problem dovesti 5000 ljudi da uđe i da se registruje u igri,problem je zadržati te ljude,dati im neku inspiraciju,motiv i volju za nastavak igre.



1.Kao što sam već rekao,najveća greška je što se svi opterećuju kako će se novi igrači dovesti.
Što bi rekli naši stari trošimo mozak na gluposti.Najmanji problem je dovesti po 2 prijatelja iz rl pošto ti isti prijatelji već znaju da si zaluđen sa esimom,malo mu pričaš o igri prosipaš priče i on će početi igrati.
Međutim on počinje sa igrom plata mu je 2 dinara i za to može kupiti 2 hleba q5.Ako ne napusti igru,skill će mu biti 2 i sutra će mu plata biti 4 dinara.Momentalno se gubi volja.
Sebično je sa naše strane što gledamo samo kako profitirati,bukvalno ako niko nema korist od skill 1 niko ne daje ponude.E tu je srž greške.Eko skill 1 je najbitniji skill u igri.To je skill novog igrača koji mora početi da se upoznaje sa igrom,mora početi da radi,da se upoznaje sa mehanizmima i na kraju da zaludi za igrom.U startu je toga lišen sa platom 1 Dinar.

2. Lenjost.
Mi zezamo Crnogorce da su lenji,ali pogledajte koliko novih igrača prestane igrati.Niko im ne daje informacije niti ih ko upućuje šta smeju,a šta ne smeju da rade po pitanju igre.Gde treba da ulažu?Šta je pametno raditi?Šta je zabranjeno,da se paze prevara.Niko se ne potrudi ni poslati poruku novom igraču kad on dođe u igru.
Koliko ste vaših refova iscimali preko privatne poruke kad se registrovao?
Shvatite,kad nov igrač dođe u igru...on je sam u velikoj mračnoj šumi.Pun je pitanja,ništa mu nije jasno.Zato se on zove beba.Kad bi se vi rodili,da vas majka nije dojila vi bi umrli,da vas nije učila vi nikad ne bi progovorili.Razmislite na ovu temu.
Kad vidite da vam je ref došao,odma ga iscimajte preko poruke pitajte jel treba pomoć,šta mu nije jasno...uputite ga i nemojte da vas smara da odvojite neko vreme na tog igrača jer će vam baš ON doneti 7 golda čim dođe do 7og levela,a preko 20 u nastavku igre...

3.Finansije
Glavni razlog zašto do sad nije bilo baby booma.
Ne mislim na rl finansije da ses okači reklama,već na finansije u okviru igre.Ne može 30 pojedinaca sve da radi dok ostali palamudaju besposleno.A čak i od tih 30 10 je spremno da se odrekne novca u korist baby boom akcije.
Ja sam našao par rešenja a o tome u nastavku...

4. Laž
O ovo su se najviše opekli Poljaci
Ako na prevaru dovedeš ljude onda se potrudi da ta prevara malo potraje.Oni čim su doveli 2K igrača vratili su sve regije.Beba ako ostane da igra nakon prvog dana i uradi prvi trening i prvi posao,ona počinje da istražuje.
Kad vidi da si najjača zemlja,mnogo jača od bedne Nemačke,shvata da tu nešto ne štima,a još gore ako se u toku baby booma ta zemlja vrlo lako oslobodi.
Isto kao kad bi mi prosuli priču bebama e oće da nas briše Hrvatska,a vamo smo saveznici sa Hrvatima.
Bebama se odma na početku mora govoriti istina,jer kako će Vam onda u budućnosti pomoći oko rada države,vojske,ekonomije itd itd.


Kao što sam rekao sve ću sam uraditi,samo mi trebaju finansije.
Nebitan mi je jednom prilikom rekao da se dzaba uvam u bilo koga,jer niko neće pomoći ako u tome nema koristi...
To se pokazalo tačno,svi su brzo odustali od baby booma,jedino je Gospodin X doveo 10ak novih igrača koji su se meni obratili putem poruke za savete.Dakle kad dovedete novog igrača i vidite da se regao.Šaljite mu odmah poruku da se obrati Kralj Lasica i vaš problem je rešen.Ne morate apsolutno više ništa da uradite.



Potrudite se da iscimate novog igrača čim on uđe u igru,kako ne bi pobegao kad vidi da je sam.
Ne okrivljujem ja nikog,nego samo kritikujem greške koje sam čak i ja radio do sad.Svi moramo da menjamo iz korena sve greške koje su i naše i Poljske i od Admina....i od mame moje xD



Ovako,
u narednom periodu će mi biti potrebne donacije iz više razloga...a mislim da imate poverenje u mene s obzirom da sam skupio 700+ golda za državu i nije falilo ni dinara.
Napraviću još jednu akciju,ali ovim ću rukovati isključivo ja i dobrovoljci koji su spremni da odvoje živce i slobodno vreme za bebe.

Navešću vam za šta je sve potrebna donacija i na šta će tačno novac ići



Prva stavka za šta mi treba je Ministarstvo za Bebe.
To ne bi trebao da bude problem jer je to svega 50 golda(ako me sećanje dobro služi).
To je prva donacija ko ja će trebati pre baby booma.Kad se on napravi,na njega će se slati sve ostale donacije,odatle će se kordinisati s novim igračima,tu će biti neke firme i sav novac isključivo za bebe.
Naravno tu će biti i novine koje će bebe informisati o podelama i dnevnim zadatcima kako bi ih zainteresovao i naterao da dalje igraju.Super plan sam smislio



Druga donacija je za plate.
Prvenstveno od donacija otvaramo na Ministarstvu za Bebe 2 do 3 q1 i q2 firme za food i gifft.
Plate će biti od 5 do 10 dinara sve zavisi od donacija,a bebe će se usmeravati da kupuju svoje proizvode.
Bitna stvar je da ih niko ne forsira da uzimaju q5 kako bi što pre stigle do lvl 7 i kako bi ste vi zaradili već da što više troše kako bi imali više i obaveza,a samim tim i u igri proveli više od 5 minuta dnevno.



Ono što je neophodno je velika količina dinara za plate,s obzirom da ćemo imati veći broj beba.Da se razumemo plate će trebati i za skill 2 i skill 3.
Naravno sve zavisi od donacije koju budemo primali,ali zanm da je neophodno štampanje više hiljada dinara,istina da će nam to oslabiti valutu...ali će i povećati kupovnu moć i naš market će početi bolje s radom jer će se više kupovati i prodavati,pogotovo od novajlija.Nemoguće je da na početku sa jakim kursom imamo babyboom.Moramo obezbediti velike plate,a male cene za q1 q2 q3 i q4 proizvode(Što sad već jeste) i na taj način će Srbija konačno dobiti raznovrsne kupce,ne samo q1 kvaliteta.Kad malo skapiraju igru...ne bojte se počeće oni kupovati sve veći kvalitet.
Ali u saradnji sa državom ću videti koliko je moguće novca odštampati za taj period.

Kad proverim sve informacije,kad sakupim ljude koji žele raditi sa mnom oko babybooma,kad napravimo čet za bebe,kad priprema bude dovedena do savršenstva.
Onda idemo na drugi korak a to su donacije.
Potom,kad se cela ovak mreža događaja sklopi,onda će tek početi akcija za dovođenje igrača u igru.
Ne želim ništa da počinjem dok se ova slagalica ne uklopi,jer mi ne pada na pamet da zovem ljude u igru i da satima visim po forumima i fb stranicama a da znam da će bebe odustati i da će baby boom propasti.


VREME JE DA SRBIJA BUDE PRVA ZEMLJA SA USPEŠNIM BABY BOOMOM KOJI ĆE DOVESTI VIŠE OD 1000 IGRAČA.

NE DA STANU PRVI DAN,VEĆ DA KRENU I DA STVARNO POMOGNU SRBIJI!


Do skorijeg čitanja,vaš







Previous article:
Zašto Poljska nije dobila drva? (11 years ago)

Next article:
Početak priprema (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON