Esim - Stop borbi za vlast, borite se za Hrvatsku
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


36
Stop borbi za vlast, borite se za Hrvatsku (Old article)
Posted 11 years ago by
Croatia Org    
Report


Ovih dana bilo je jako puno nejasnoća te jako puno laži i dezinformacija, djelomično to je i moja krivnja. Krivnja je zato što već drugi dan nisam o tim lažima ništa napisao i zato sada s malim zakašnjenjem pišem objašnjenje(zbog RL obaveza) . Razloga za pisanje članka ima jako puno ali posebno ću istaći jedan, nevjerojatno je da banchi, kaos i ekipa njima sličnim, imaju toliko nisku inteligenciju da smatraju da mogu ponovno uništiti Hrvatsku na isti način kako su to učinili prvi put. Ovaj put je situacija dakako, daleko drugačija i s tim se kako sam ranije i napisao, zamarati neću. U ovom članku objaviti ću novosti iz vlade o potpisivanju NAP do vojske, odnosno kako teče provedba danih obećanja.

Predizborna obećanja i općenito novosti:
1. Promocija - sukobi s srbijom
2. Vojni cilj nove Hrvatske
3. Državna vojska
4. NAP Slovenija – Hrvatska
5. Spriječiti krađu državne imovine
6. Ekonomski stabilna Hrvatska


1. Promocija - sukobi s srbijom
Obećao sam veliku promociju Hrvatske od 1000 novih igrača i od toga plana se nije odustalo. Neki podaci plana promocije bili su do nekidan tajni dok nisu počeli problemi s provedbom. Sada vjerojatno svi znate, plan promocije je pokretanje rata s Srbijom, odnosno okupacije Slavonije na 2 dana po dogovoru s ''saveznicima'' srbima koji su trebali izvršiti prethodno dogovoren plan. Nažalost, par dana ranije srbija je počela stvarati problem savezu ali i nama, napadajući Hrvatsku zbog 300k štete protiv njih u RW-ovima ili tako reći nebitnim ratovima. Hrvatska se prozivala i proziva se i dalje zato jer Legionari i Vražja divizija ponekad udaraju protiv srbije. Doista je smješno, da se zbog štete koja u 95% slučajeva nije imala presudni značaj proziva Hrvatska. Počelo je s VDom i njihovih 300 k a nastavilo se na legiju što je posebno smješno. Znaju svi da su legionari vojska koja se financira iz ganjanja BH medalja i da su kao takvih relativno često smetnja savezu ali i predmet prozivke Hrvatske. Prozivke zato jer se čine kao organizirana vojska koja ne puca po zapovijedima saveza a oni očito neznaju da Hrvatska ne kontrolira više od 40% ukupne štete Hrvatske. Često ta šteta završava protiv nas, pa zar nas zbog toga treba prozivati ? Traže od mene da kako to kaže srbin jedan, citiram ''obuzdaj one svoje idiote'' i uz tu uvredu izriče i prijetnje zanimljivo jako, saveznik kažete ? To je bio razloga za otkazivanje ili bolje rečeno odgađanje promocije jer je postignut dogovor s savezom, na dogovor smo pristali zbog mira u savezu, za sad. Srbija očito igra neku posebnu igru, potajno protiv Hrvatske, vrlo je upitno koliko će se to završiti ako srbija nastavi po starom. Prijetnjama i ucjenama samo će izazvati novog neprijatelja kojeg bi dobila odmah da nije ovog saveza koji ne želi ponavljanje UWS-a odnosno Slovensko-Hrvatskog rata što valjda svi očekujemo da nikomu nije cilj.

2. Vojni cilj nove Hrvatske
Osobno mi nikada nije bio cilj ništa drugo osim željeza, niti jedan drugi resurs nije toliko važan kao željezo, i čak i Tyrol bio bi vrlo važan za Hrvatsku. Naravno, naš cilj je sad Nitra-Trencin, Slovačka regija bogata željezom. Upravo zbog te regije odrekli smo se Styria Carinthia, Slovenske regije žita, ta regija je bila i bila bi, veliki teret za daljnje širenje Hrvatske odnosno stjecanje željeza što je cilj Hrvatske već 4 mjeseca. O tome ću govoriti naknadno u nastavku članka. Razlog zašto želimo željezo jer će nas upravo željezo preporodi i učiniti svjetskom silom u vojnom smislu. Plan je objedinjavanje svih Hrvatskih vojski da konačno postanu vojske isključivo namijenjen za interese države. Planiramo svim vojskama davati za početak 25 q1 oružja po kk damaga a kasnije 50 q1 oružja po kk damaga. Bio bi to ogroman trošak ali upravo zato Nitra, jer ekonomski vrlo je bogata regija i donijeti će nam dovoljno poreza za financiranje oružja u smislu kupovanja ili proizvodnje. Mi smo 6. država po broju stanovnika, to državi omogućava jeftinu proizvodnju. Jeftinu zato što radnike plaćamo u svojoj valuti, valuti koju ako je potrebno možemo i printat ali porez je sasvim dovoljan. Možda čak ni besplatno oružje neće natjerati pojedine vođe da udaraju za Hrvatsku ali nema veze, planiramo od Tigrova stvoriti ono što je Vojska sSrbije, pouzdanu elite vojsku od 50 članova. Sve će to omogućiti bogata regija željeza jer za stvaranje vojske potrebne su velike količine golda.

3. Državna vojska
Kao što sam rekao, planiramo od Tigrova stvoriti ono što je Vojska sSrbije, pouzdanu elite državnu vojsku od 50 članova koja će uvijek pucati za Hrvatsku. Dosta mi je da oni koji neuspiju ostvariti političke ciljeve odmah koriste svoje vojske kako bi ucjenjivali ili jednostavno za pasivnu borbu uskraćujući Hrvatskoj prijeko potreban damage. Upravo zbog takvih, Hrvatska redovito gubi u važnim bitkama za jačanje Hrvatske jer oni smatraju da udaraju za vlast a ne za Hrvatsku. Sramotno je da je Tyrol branio samo OGR, današnji BL, kao da udaraju za PHS stranku a ne za Hrvatsku, čak nisu htjeli ni udarati ako im država da oružje, dno dna. Hrvatska je tada izgubila, nećemo više to dopustiti, stvoriti ćemo jaku državnu vojsku namijenjene samo za interese Hrvatske a ne političku borbu. Vi, Hrvatice i Hrvati birate na izborima za koga Tigrovi udaraju i ta odluka postaje obvezujuća. Koristim ovu priliku da vas sve pozovem u stvaranju Hrvatske vojske, kada uplatite 20 gold dobiti ćete ovlasti da si sami šaljete opremu a oprema je povlaštena. Dobivate svaki dan(restock nedeljom) 50 q1 oružja, 10/15 q5 kruha i 2 q1 ticket a kada država ima važnu bitku dobivate punu opremu ali samo ako dođete na chat kada se organizira udar. Uz opremu država će nastojati svim članovima pomoći u smanjenju miss-a na 0 kupovanjem i skupljanjem equpmenta. Projekt Tigrovi su dugoročan projekt koji je zaštićen od tzv. ''rušenja vlasti'' jer ORG nema ovlasti uništiti ili prodati tvrtke vojske, dakle nema straha da će goldi otići u vjetar. Vjerujem da je i vama dosta vojski koji nepucaju za Hrvatsku kada je Hrvatskoj to potrebno, zato se pridružite Tigrovima, pridružite se stvaranju jake i neovisne Hrvatske vojske.

Pošaljite gold i prijavite se u vojsku Gardijska Brigada Tigrovi

4. NAP Slovenija – Hrvatska
Političkim manipulacijama se pokušava stvoriti ozračje podijeljenosti, pišu se poruke ''macane nećeš nikada više doći na vlast'', ne znam jer se tomu nadaju ili stvarno vjeruju da je moguće vratiti štetočine kao banchi i kaos na vlast ? PHS već 4 mjeseca nije izgubio izbore, jedina smo stranka koja je ostala jaka i nikada nismo razočarali one koji su za nas glasali. Za razliku od drugih, nismo opljačkali i uništili Hrvatsku i jedini smo koji radimo na jedinstvu ali svaki put požalimo, neki ljudi se jednostavno nikada neće pomiriti da su izgubili na izborima. Možda sam previše skrenuo s teme ali je svakako vezano za ovaj NAP.

Dakle razloga za potpisivanje NAP je jednostavan, Slovenija bez većih problema može skoro svaki dan napraviti 100 kk damaga a njihova regija Styria Carinthia nipošto nije vrijedna toga. S druge strane, Slovačka kada ima dobar dan napravi 100 kk ali nije u stanju taj damage raditi svaki dan i njihova regija Nitra-Trencin duplo je ako ne i troduplo ekonomski jača. Tako da ako čak i budu radili svaki dan po 100 kk Nitra-Trencin če toga definitivno biti vrijedna. Neke je taj NAP zatekao a razlog zašto je tako naglo potpisan bez objašnjenja je to što kada je Slovenija ponudila mogućnost NAP-a akcija protiv Hrvatske već je bila spremna. Naravno, mi smo mogli braniti regiju SC ali budite uvjereni da bi tada mogli komotno odustati od bilo kakvog željeza pa čak i tyrola jer bi slovenci neprestano gnjavili pokretajući ratove. Znate svi kako je taj rat počeo, nama je trebala regija Prekmurje da dođemo do željeza, napali smo ih bez da smo ih išta pitali, tada je počeo rat, rat kojega nikada nismo tražili. U tom ratu nije bilo pobjednika i smatram da je konačno došlo vrijeme za potpisati NAP. Oni su imali Hrvatsku na nekih tjedan dana isto kao što su nama ''dali'' sloveniju na tjedan dana, mogli bi se reći da smo sada kvit . Povijesni je to NAP 2 naroda, jer ni oni a ni mi nemožemo nigdje mrdnut dok se taj rat ne završi. Ne zavaravajte se, Slovenija nije izgubila na snazi, imaju 10 bogatih Generalissimusa koji bez problema nabave q5 oružje a uz tih 10 imaju još 10 stranaca koje su uspjeli pridobiti da se bore za Sloveniju dok mi imamo samo jednog i to bez q5 oružja. Situacija je takva da bi bilo puno lakše osvojit Mađarsku nego Sloveniju, vjerujte taj NAP nema mane. Dobili smo mir na 60 dana, regiju Prekmurje, nadoknadu DS-ova koje smo usput kroz porez višestruko otplatili, sve je kao po špagi. Još nešto, kao što sam reko, NAP je ponuđen dan prije oko 23:00, tada smo dogovorili uvjete ali nismo imali vremena gotovo s nikim to raspravit, to je možda jedina mana. Osvrnuo bi se na HOS, uopće ga nismo prisilno stavili u NAP već je na njima bila odluka da ga podrže ili ne ali se to tako nije shvatilo. Vidjet ćete da je org potpisao u ime države a croroko u ime vojske BL, isto tako je trebao i HOS, ali dobro sad to više nije bitno.

Nemogu vjerovati ali nemam dovoljno prostora da sve napišem
nastavak članka čitajte ovdje --> http://secura.e-sim.org/article.html?id=20368
admin bi trebao proširiti prostor za pisanje članka, zašto je to uopće ograničeno? Nema smisla, uglavnom na drugoj strani imate 5. Spriječiti krađu državne imovine, 6. Ekonomski stabilna Hrvatska. Nadam se da ćete pročitati sve.

Vaš predsjednik RH Hrvoje Macan

Previous article:
[Croatia Org] - Informacije za dan 278 (11 years ago)

Next article:
Obraćanje predsjednika RH (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON