Esim - Proglas Poglavnika Hrvatskom narodu
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


117
Proglas Poglavnika Hrvatskom narodu (Old article)
Posted 11 years ago by
Poglavnick    
Report


Hrvatsko braco i sestre (nema bas puno zena al eto)!

Nisam imao u planu pisati sada clanak, al nakon sto vidim sto se dogada u Hrvatskoj (cime sam dijelom i ja kriv) odlucio sam da moram o svemu progovoriti.

Zaista je tesko napisati ovaj clanak na jednu temu koja je jako opsirna. Pa krenimo ispocetka.
Prosli mjesec je za predsjednika izabran stormcloak koji je bio nezavisni kandidat uz potporu PHS-a, a vladu su cinili ili bar ljude iza te vlade (neki kazu vladare iz sjenke) su cinili rukovodioci PHS-a. Za vrijeme njegovog mandata slobodno mogu rec da je Hrvatska ostvarila jedan od vecih uspjeha u povijesti e-sima, Bosna je bila pokorena skoro cijela kao i "srpska regija" Northern Bosnia.

1. Hrvatski Baby boom




U tom razdoblju dogodio se najveci baby boom na securi. Na tom baby boom-u ste dosli vas vecina sada vec ne tako novih igraca. Zaista mi je drago vidjeti kako napredujete i zao mi je sto ste i vi postali dijelom svakodnevnih političkih okršaja. Da vam malo objasnim koncepciju baby boom-a i kako je to funkcioniralo da je 4000 igraca doslo na e-sim a od njih dosta doslo do lvl7.
Kada pozovete igraca na igru (kada dode preko vaseg linka) vi dobijete 5 golda kada on dode do lvl7, 5 golda kada dobije prvu medalju, te 0.5 golda kada taj igrac prede u novi level ili dobije medalju.

Hrvoje Macan nije bez razloga nazvan "Otac eDomovine" jer upravo preko toga igraca smo vecina nas dosli na ovu igru. No sto je bilo sa ovim zadnjim najvecim baby boom-om? Hrvoju Macanu je prisao administrator ove igrice jer je primjetio koliko je igraca on doveo u igru te mu ponudio da napravi novi BB koji ce administrator platiti oglasavanje. Hrvoje Macan je prihvatio taj posao te napravio sliku te sam ja pripomogao u tekstualnom dijelu te dao administratoru da plati taj oglas ali NIJE STAVIO SVOJ LINK VEC LINK OD Ministarstvo Obrane . Macan se nije htio lagano obogatiti vec je htio na ovaj nacin pomoci drzavi. Sada Vi samo racunajte koliko golda je Macan ovim potezom donirao državi. Bi li lopoc koji krade org (kako vam neki govore o njemu) napravio ovakav potez? Naravno da NE!

2. Izbori ovaj mjesec


Ovaj mjesec izbore je dobio SF1983 službeni kandidat PHS stranke (225 glasova). Nažalost on je radi obaveza iz rl morao napustiti to mjesto i na poziciju predsjednika je dosao (wrong citizen name!).
Nazalost cim je dosao na vlast nije se htio konzultirati sa bivsom vlasti o odredenim potezima bivse vlasti vec je odmah isao najlaksom taktikom: reci da je sve ostavljeno lose, tako da ako budem gubio bitke da se ne okrivi mene! Odmah su krenule price koje i dalje traju o nekakovog dugu ostavljenom na orgu. Istina je dug je postojao. Ali kljuc ovoga svega je sta je uz dug ostavljena i velika kolicina golda na orgovima. Bilo je dovoljno golda da se 3 puta otplati taj dug. Naravno taj podatak trenutni predsjednik nije objavio vec je sa poluinformacijama pokusao a nazalost kod nekih i uspio izmanipulirat javnost. Nakon sto je on dosao ja san negdje u tom razdoblju dobio ban a Macan krenio u dvoklik. Kod izostanka nas dvoje hjteli oni to priznati ili ne (rezultati su pokazali) organizacija nije bila na nivou i mi smo se od strane pobjednika nasli na strani gubitnika i skoro smo bili obrisani sa mape.

3. NAP1 I NAP2


Uskoro nakon toga svi smo trebali predah i pao je dogovor o prvom NAPu- sa Demeartusom, Skullom (predstavnici Srbije), Poglavnickom (Konrad je ima nekih obaveza pa san ja bia tu) i Goldfingers (cp Slovenije).
Kada sam dosao govoriti o NAP-u nisam dopustio da nas se gleda kao gubitnike i da mi moramo pristati na kakav-takav NAP (sto im je uspjelo za rukom u NAP2). Ja sam tu trazio da Crna Gora ne bude u NAP-u, od Slovenaca sam dobio NAP-om prolaz do Italije, te su u NAP-u bilo vidno obliljezeni koji MU-ovi se racunaju da ne smiju pucat ili je NAP prekrsen.
Sve sto sam trazio sam i dobio i taj NAP su potpisali Croatia Org, Serbia Org i Slovenia Org te su srbi poslije nagovorili bosanski org da ne potpise te je navodno NAP bio nistavan. Tada smo vidjeli jako bijesnog naseg cp-a. Pogledajmo neke od njegovih izjava:



Prilicno je ostar zar ne? Da vidimo sto se dogodilo samo dan nakon tih izjava: Potpisuje se NAP2 u kojem je dopusteno da se Hrvatska stavi u poziciju gubitnika. U NAP se ubacila Crna Gora, izbacena nam je dogovorena regija Slovenian Litorall za prolaz do Slovenije, te nisu navedeni MU-ovi koji se racunaju za preksraj NAP-a, a kod nas je situacija da je dosta srpskih igraca sa hrvatskim cs-om sto mislite oce li oni jedan dan iskoristiti nasu nepaznju i udariti u zadnjoj rundi dmg dovoljan da ispadne da je Hrvatska prekrsila NAP?! Vrijeme ce pokazati
A sada da vidimo reakcije naseg cp-a na dan ovoga nap-a samo dan poslije pisanja onakvih izjava:

Za kraj htio bi pozvati sve Hrvate da prekinu medusobne provokacije sa Srbijom. Igramo igricu, svrha igrice je zabaviti se. Stavite RL probleme po strani.


A samo dan prije sa Antom Pavelicem na avataru je drzao itekakve pozive na mrznju. Malo dvolicno ako mene pitate!

4. Razdor u Hrvatskoj
Nakon ovog zbilja besmislenog NAP-a (da se razumijemo NAP je bio potreban ali ne u ovakvim uvjetima), DonKonrad nastavlja podizati tenzije te iz vlade izbacuje _TDK_ (ne sudite mu po imenu, inace jako kvalitetan i dobar igrac ) Razlog izbacivanja je bio da Starac navodno je htio da se u NAP ubaci da Hrvatska ne moze pomagati Albaniji protiv Srbije. Naravno da to Starac nije rekao vec je Starac to zamislio ovako:
1. Da smijemo braniti Albaniju ako se napadne
2. Ali da ne smijemo braniti ako bude rw
3. Isto ovo pravilo bi bilo za Srbe sto se tice Slovenije i Italije
4. Ali bio je jedan trik da se Albanije moze napast tek 10.10 sto znaci da bi ih na taj nacin nadmudrili
5. Nazalost nas cp nije bio mudar

Nakon toga izbacivanja Starca krecu napadi na OGR (Obnova German Reich) sto je sve naravno rezultiralo i na ljutnju mene i Macana. Konrad je nazalost uspia vratit stanje u Hrvatskoj kakvo je bilo prije nekoliko mjeseci, stanje svađa i nemira. Ali uskoro ce se sve to rjesiti

Pogledajmo primjer što radi igraču pripadniku GB Tigrovi na sluzbenom kanalu GB Tigrova:



Igrac je banan samo zato jer je rekao nesto pozitivno o meni na sto je ovaj poludio. I ja sam takoder banao dosta igraca sa kojima se ne slazem ali sa PriznajemHRVATsam kanala (službenog kanala nase STRANKE) te takoder neke igrace sa službenog kanala Hrvatske izrevoltiran ponasanjem Konrada prema drugim igracima poput ovog primjera.

5. Izbori 25.09


Ja razumijem da je vama pogotovo novim igracima tesko razumjeti ovo cijelu situaciju i najvise sam ljut sta se ovo dogada bas zbog vas. Jer ovim nacinom samo igra pati a samim tim i sHrvatska. Ja sam uvjeren da cemo mi normalizirat situaciju sa pobjedom na ovim nadolazecim izborima.

Ali ono sto bih htio poruciti Konradovoj strani da ja svecano obecajem tu pred svima i javno da OGR I Poglavnikova Bojna ce uvijek pucati za Hrvatsku ma tko god bio predsjednik. Nikad nismo niti cemo radi politickih svada dozvoliti da radi toga pati Hrvatska. Nadam se da ces se i ti i tvoji istomisljenici isto tako ponijeti. Ja ne govorim da je DonKonrad Srbin ili komunist, dapace on je desnicar ali ovde je govorimo o tome nego jednostavno vodi li ili ne dobro ovu Hrvatsku. A mislim da je za to najbolji pokazatelj kad vidite da ga srpski igraci podrzavaju. Mislim da mu je to trebao biti alarm za uzbunu!!!

ZA HRVATSKU SVE - HRVATSKU ZA NIŠTA!

Takoder veliki i ogroman pozdrav našem Krilniku torcida koji je nazalost odlucia napustiti e-sim.

ZA DOM! \o





Previous article:
POGLAVNIK IS BACK! (11 years ago)

Next article:
SPORAZUM Poglavnick - Don Konrad (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON