Esim - Besramno uništavanje Hrvatske
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


46
Besramno uništavanje Hrvatske (Political)
Posted 11 years ago by
Croatia Org    
Report




Evo kada se situacija malo slegla došlo je i vrijeme da se napiše članak kako bi svi bili upoznati što nam se jučer dogodilo a pokušava se i dalje. Za kršenje NAP(pak o ne napadanju), isprva sam bio skroz opušten pa čak i zadovoljan jer idemo u rat i kako nam više neće biti dosadno. Par sati poslije, doživio sam ''otriježnjenje'', postao sam svjestan da država mora platiti 500 gold zbog ljubomore pojedinaca koji politički u Hrvatskoj nemaju što tražiti, detaljno o tome u nastavku.


Ovih 4 dana od kako smo preuzeli vlast bilo je relativno mirno, ''oporba'' je pokušavala na sve načine isprovocirati vlast ne bi li dobili ono što žele a to je svađu i napuštanje igrače(što je manji broj igrača to su njihove šanse za preuzimanje vlasti veće). Na kraju vidjeli su da će im za pokrenuti svađu biti potrebno nešto puno veće od shoutova i komentara na člancima, krenuli su otvoreno štetiti Hrvatsku u koju se kunu.

Prije nego nastavim dalje, pročitajte uvjete NAPa(pak o ne napadanju)
NAP [ Serbia, Croatia, Montenegro , Bosnia and Hercegovina ]
Posebno pogledajte točku 4.
4. NAP will be considered as broken if SER or CRO exceed 10 millions DMG in any battle against each others flag

U prijevodu, ako Hrvatska napravi 10 milijuna štete protiv zastave srbije u bitki, NAP se smatra prekršenim a kazna za kršenje dogovora je 500 gold. Takav NAP je prihvatio tadašnji privremeni predsjednik Jiren , dakle glavni i odgovorni za nastali dug. Da stvar bude gora, zbog svoga ne znanja odnosno ne iskustva, potpisao je NAP u kojem ni jednom riječi ne piše koje vojske se odnose na taj NAP, niti jednom riječi a dobro je znao da praktički svaka privatna Hrvatska vojska(čine 70% ukupnog damage) može vrlo lako taj isti dogovor prekršiti. Ma što ja to govorim, znao je ? Naravno da nije, jer tako što nitko s malo pameti ne bi nikada potpisao.

Dosta priče, pređimo na činjenice
Otvorite ovu bitku, http://secura.e-sim.org/battleStatistics.html?id=6633
Riječ je o RW(rat otpora) u BiH regiji pod zastavom srbije u Sjevernoj Bosni u kojoj su gotovo svi glavni akteri takozvane Hrvatske oporbe namjerno i svjesno kršili NAP kako bi Hrvatska bila prisiljena isplatiti srbiji kaznu od 500 gold. Cilj te akcije je prije svega bilo pokrenuti svađu(primijetili ste koliko je bilo puno manje svađe od kako smo uveli chat kanal za to ? to ih očito jako boli ) a potom i ono što im je bio glavni ''argument'' zašto ne glasati za PHS a to je brisanje Hrvatske.
Dokazi ? Evo ih



- ovdje se vidi da su upravo oni koji po shoutovima gotovo svakodnevno žele isprovocirati svađu(očito im je to jedina zanimacija), da su upravo oni ti koji su svjesno išli kršiti NAP kojega su sami dogovorili. Ovdje se također vidi da je državna vojska OGR pokušala spriječiti kršenje NAPa ali bilo je prekasno pošto je toga dana bonus na udarac bio 100% a mi smo prethodno ispucali 115 milijuna štete za saveznike rumunje i zbog toga nije bilo apsolutno nikakve šanse da uspijemo vratiti damge idući dan kada bonusa nema. Odlično isplanirano kako bi se naštetilo Hrvatskoj, svaka čast ''oporbi'', dugo su smišljali kako to napraviti i na kraju su uspjeli.



- ovo je glavna slika, na kraju se samo gleda koliko je Hrvatska(građani Hrvatske) napravila štete protiv zastave srbije

Činjenica je da njima nikakva suradnja i zajedništvo ne pada na pamet, već samo što je maksimalno moguće više naštetit Hrvatskoj kako bi pokazali koliko smo mi kao loši.

Da stvar bude gora, nikako ne možemo izbjeći plaćanje kazne jer je potpisan štetni kredit preko državne organizacije koji može poništiti samo srpski org. Stariji igrači se sjećaju kako smo zaobilazili NAPove ali takvog luksuza više nemamo, prvenstveno zato jer je kredit obvezujući i na kraju se mora platiti i ništa to ne može spriječiti. Činjenica je da NAP adminima ne znači ništa ali ovaj kredit itekako znači. Glavni je problem to što se znalo da svaka oporba može vrlo lako uništiti Hrvatsku na ovakav krajnje nesposobno napisan ugovor NAPa, čini se da je Jiren ovo planirao još od početka u slučaju da izgubi izbore da državi smjesti 500 gold duga.



Dakle tko je kriv ? Nisu krivi članovi vojske ELITE SQUAD i Gladijatori jer su pucali gdje im je orders, krivi su članovi koji se bave politikom i kojima je interes uništiti Hrvatsku a svoje privatne vojske koriste za svoje privatne interese protiv Hrvatske.

Glavni krivac(idejni začetnik NAPa)
Jiren

Saborski zastupnici koji na vrijeme nisu shvatili prevaru i nisu reagirali kako bi spasili Hrvatsku, držali su se sa strane i pravili se da su neutralni a za to vrijeme Konrad je smišljao pakleni plan kako uništiti Hrvatsku uz blagoslov ovih ljudi.
xaoc
stormcloak
Ricbo93
TomasMo
cortex18
marinho1991
bzvz007
Picoskop
Kentovski
Runovican

Morate prestati vjerovati njihovim lažima i vidjeti istinu i činjenice koje su vam predstavljene, upravo vi birate koliko teške će posljedice za Hrvatsku biti.

Za kraj NAPOMENA: Hrvatska vlada učiniti će sve da se unatoč teškom i besramnom namjerno prekršenom NAPu Hrvatska ipak poštedi od plaćanja cijelog iznosa. Članak pišemo jer ljudi moraju biti svjesni tko nas sustavno uništava, sav naš trud svaki put.



Previous article:
Prvo obraćanje predsjednika (11 years ago)

Next article:
"Gold za org" & "Akcijski plan" (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON