Esim - İDDİA 1 CEVAP 1
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

doguhan6755


Redactor

133


74
İDDİA 1 CEVAP 1 (Political)
Posted 10 years ago by
doguhan6755    
Report


Geride bıraktığımız bir hafta seçim dönemi olmasından mıdır nedir çok hararetli tartışmalara sahne oldu. Bazı kişilere ve birliklere haksız, yersiz ve bilinçli birçok iftira atıldı. Bu iftiralardan ben ve kurucusu olduğum KURT birliği de nasibini aldı. Ortaya birçok iddia atıldı ve adeta bir karalama kampanyası düzenlendi. Bazı kişiler de bilerek/kasten tabiri caizse konuşmak için konuştu konuştu gene konuştu. Peşpeşe yazacağım makalelerde bu iddialara tek tek cevap verip atılan çamurların adı gibi çamur olduğunu kanıtlayacağım....

ÇAMUR 1:Söylenti bu ya kurucusu olduğum KURT askeri birliğinde üyelere maaşlarını vermiyormuşum yada eksik veriyormuşum. Bununla da yetinmeyen ben birliğin altınlarını kullanarak kendime ekipmanlar alıyormuşum.

ÇAMURA CEVAP:Kurt askeri birlik üyesi olup da birliğin şirketlerinde çalışan herkes bilir ki birliğimiz yeni bir birlik olduğu için sermayeden yoksundur. Elinde sermaye olmayan birliğimizde çalışan üyelerin maaşları ancak üretilen ürünleri sattığımız zaman ödeyebiliyoruz. Yani örnek verecek olursak, bugünki çalışmanın ücretini yarın veriyoruz. Bu atılan çamurdaki gecikme ise ben tüm çalışan üyelere bunu peşinen söyledim ve biliyorlar. İkinci husus biz maaşları üyelerin isteğine göre veriyoruz. Yani ister TRY olarak ister silah olarak veriyoruz. Bu çalışan üyemizin tercihine bırakılmıştır. Maaşlar ise o günün piyasasındaki en yüksek değer üzerinden verilmektedir. En düşük maaşın da 1TRY olduğunu kabul edersek biz üyelerimize piyasanın en yüksek maaşını + 1 TRY veriyoruz. Atılan çamurun aksine burda eksik değil fazla maaş veriliyor. Bu çamur için cevabım bu kadardır. Daha iyi cevabı çalışan üyelerimiz makaleye attığı yorumlar ile vereceğini tahmin ve temenni ediyorum.

Sizlere birliğimiz hakkında bilgi verip kaba bir hesap yapmak istiyorum:

Birliğimizde şuanda 29 üye bulunuyor
Birliğin istatistiklere göre değeri 290 gold
Birlikte Q4 demir şirketi var değeri 190 gold
Birlikte Q1 seviyesinde 2 adet silah şirketi var değerleri toplamı 40 gold
Birlikte Q1 seviyesinde 1 adet elmas şirketi var değeri 20 gold

Yukarıdaki değerleri topladığımız zaman birliğin toplam değeri 540 gold olduğu gözüküyor. Gelelim varsayımlara....şayet her üyeden 5 gold giriş ücreti aldıysak üyelerden giriş ücreti olarak 145 gold yapar. şayet 10 gold aldıysak ( almadık da sussunlar diye işte) 290 gold yapar. Bundan hariç birliği geliştirmek için de üyelerden (o kadar almadık da aldık diyelim) 100 gold aldık. en yüksek hesaba göre 290+100=390 gold alınmış üyelerden. geri kaldı 160 gold. Şimdi en uç hesaba göre bile birlikte 160 gold fazlalık var ise ben hangi birliğin hangi goldunu aldım??? Aksine ben birliği 50 golda kurdum üstüne de hiç yapmadıysam 50 gold da bağış yaptım. Ve ilk günden beri maaş almıyorum. BİRLİK İŞLEYİŞİNİ BİLEN KİŞİLER SİZLERE SORUYORUM: BEN Mİ YANLIŞIM YOKSA ORTADA PİS BİR İFTİRA MI VAR?

Gelelim en can alıcı yere...birçoğunuzun bildiği gibi ben öğretmenim. Mesleğimden hariç olarak hem ek gelir olsun diye hem de hobi amaçlı internet sitesi işiyle uğraşıyorum. www.teknobak..com adlı internet sitesi bana aittir. Diğer ortaklarım ile 3 site kurduk. magazin sitesi: www.televizyongazetesi.com , kadın sitesi: www.myoje.com ve teknoloji sitesi: www.teknobak.com bize aittir. Hürriyet, milliyet gibi kurumsal kimliği olmayan siteler ziyaretçilerini sosyal medya üzerinden çekmektedir. Bunun da tek yolu facebook sayfası almak yada twitter hesabı almak ile olabilmektedir. Şuanda söylemesi ayıp benim ve ortaklarımın elindetoplam 100'e yakın facebook sayfası, 75 üzeri twitter hesabıbulunmaktadır. (hani facebook'ta bir haber görüyorsunuz linkinin sonunda dlrvt/btly yazar heee işte onları bizim gibi yapan siteler atıyor siz de tıklayıp okuyorsunuz) e-sim.org ise daha fazla oyuncu çekmek için her oyuncuya farklı bir link vermiş. Bu linki arkadaşlarınıza attığınız zaman ve arkadaşınız oyuna kayıt olup 7. levele geldiğinde altın kazanıyorsunuz. Bunu bilmeyen yoktur. Benim elimde de yaklaşık olarak 3 milyon insana ulaşabilen sayfalar ve hesaplar var. Yani e-sim.org'un bana verdiği linki günde bir kere olmak üzere her gün takipçilere ve abonelere atsam benim hesap altın sayma makinesine döner!!!!....çünkü hepsi bana ait olan link üzerinden oyuna giriş yapacak ve ben onlar geliştikçe altın kazanacağım...Bundan hariç editörlüğünü kendimin yaptığı www.teknobak.com sitesinde ( günlük ziyaretçi 7500 civarı) e-sim.org'un reklamını allayıp pullayıp yapsam da yeter...haberin altına da kendi linkimi koydum muuuuuuuuuuuuu tamamdır....Peki ben bunu neden yapmıyorum? bundan sonrası yazının sonu olduğu için büyük harfle yazayım: İNTERNET İŞİ BENİM PARA KAZANDIĞIM BİR YER BURASI İSE TAMAMEN ZEVK YAPTIĞIM BİR YER...İKİSİNİ BİRBİRİNE KARIŞTIRACAK NE YAŞTAYIM NE DE BÖYLE BİR ADALETSİZLİK YAPACAK KARAKTERDEYİM..EN ÖNEMLİSİ BUNUN BİR OYUN OLDUĞUNU BİLİYORUM...HALA BANA İFTİRA ATMAKTA ISRAR EDENLERE SÖZÜM ŞUDUR Kİ BEN BURADA KİMSEYE ADALETSİZLİK YAPMADIM KİMSENİN OYUN HEVESİNİ KIRMADIM KİMSENİN HAKKINI YEMEDİM VE KİMSENİN 3-5 GOLDUNA KALMADIM...ŞURDA AĞIZ TADI İLE OYUN OYNUYUORUZ KİMSE KİMSENİN HUZURUNU KAÇIRMASIN VE BUNU DA SAKIN UNUTMASIN!

Previous article:
ÖĞRETMENİN GÖZÜNDEN ÖĞRETMENLER GÜNÜ (10 years ago)

Next article:
JAPON ASKERLERİNE HİTABEN (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON