Esim - Başkan adayı sinoplu_emre ile röpartajımız
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


18
Başkan adayı sinoplu_emre ile röpartajımız (Political)
Posted 10 years ago by
Keep Calm and Defend Kebab    
Report


Merhabalar ! Yeni makalemde son dönemde açtığı partilerle , yaptığı yorumlarla ve söylediği sözlerle gündeme düşen Sayın Başkan Adayı Emre ile yaptığım röpartajı sizler ile paylaşacağım . Haydi , gelin ! Başkan adayı sinoplu_emre ile yaptığım röpartaja hep birlikte bakalım .




HALK için DEVLET , VATAN için MİLLİYET


Neden Başkanlık ?

Tabiki ; ülkemizin son zamanlardaki geri çekilişini durdurmak , şeffaf olmak , Hak yemeden yönetmek , adaletimizin emin olması ve adaletimizle bu ülkeyi halkımız için yönetmek , ekonomi konusundaki ve ticaret konusundaki boşluğu kapatmak , ülkemiz için halkımız için bu hizmetleri yapabilecek bir başkan olabileceğime ve kabineme güvendiğim için başkanlık adaylığımı koydum.



Vatan için , Hak ve Halk için , Ekonomi için çalışıyoruz .


Ülkenin geleceği için ne düşünüyorsunuz?

Ülkenin geleceği için partimiz seçimleri kazandııktan sonra yapacağımız ; ülke içi etkin politikayı sağlamak , ufak çaptaki partilerede politikada kendilerini gösterme şansı verip büyük parti - köklü parti - yeni parti - güçlenmeye çalışan partiler arasındaki uçurumu minimum seviyeye indirmek için büyük başarılar bekliyor ülkeyi . Ülkemiz ekonomik açıdan bu yapılan savaşlardan kötü etkileniyor ve biz bir müddet barışı sağlayıp ekonomide ve global politikada daha etkin Türkiye sağlamalıyız .



Eleştirilere açığız .


Kabineniz ile ilgili gelen eleştiriler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Biz eleştirilere açığız kabinemde gerek ileriki dönemler için gerekse şuan için çok önemli isimlerle birlikte olma kararı aldık ve biz bu karardan dönmeyeceğiz . Kabinemizde bu kadar çok bakan arasında kavga olabilir diyenler oldu.Bunu da düşünmüştük ve bunun için STR Milli İstihbarat ve Kabine Denetleme Bakan(lar)ı :
evilmaria ve Atmaca Noyan adlı arkadaşlarımızı görevlendirdik .


_________________________________________________________________________________________________________________________



Yeterince şeffaf davranmıyor !


Son dönemde gündeme gelen Turkey Org ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Turkey Org yeterince şeffaf davranmıyor ve halka savaş zamanlarında ekmek yardımı yapılması gerekirken bu yapılmıyor . Şu anda bu savaş sonuçlarını büyük ölçüde etkiliyor. Biz bu sorunları çözeceğiz.



Halkın ve bizim isteklerimiz olmazsa tamamiyle ilişkileri kesme kararını çekinmeden alacağız !


Yakın Zamanda MİB'e karşı olan tepkilere nasıl bakıyorsunuz ? Yapılan tepkiler sizce doğru mu ?

Gerek partimden bir çok kişi gerekse diğer dost partilerimizden bir çok kişi MİB'e olumsuz bakıyor idi . Ben elimden geldiğince herkezi sakinleştirmeye çalıştım fakat ben ve müttefiklerimize yapılan küfürler ve suçlamalar ve benim şahsım adına terbiyesizce ve seviyesi düşük olan arkadaslar yüzünden biz MİB Partisi ile ilişkilerimizi kestik ve tek bir kişiyle görüşme kararı aldık . MİB Partisi'nden Alparslan gerçekten objektif biri gibi gözüküyor . Ona her iki tarafıda sakinleştirmeye çalıştığı için çok teşekkür ederim

Evet tepkilerimiz doğrudur.Ben ve beni destekliyen değerli bir çok parti başkanı arkadaşımla birlikte MİB partisi ile görüşmeme kararı aldık ve MİB ile politik bir çıkmaza giren ilişkilerimizi artık onarmak nerdeyse imkansız .

MİB Partisi'nden bir kaç üyenin yaptığı terbiyesizce laflar için ve benim şahsımı ve partimizi tanımadıkları müddetce , kenara sıkıştıklarında beni ve birkaç arkadasımı İRC kanalından attıkları için özür dilenmez ve bizim politik gücümüzü kabul görmezler ise biz daha da büyük müttefikleşme çabaları içinde olacağız ! MİB ile ilişkilerimizi bu istekler olmazsa tamamiyle kesme kararını çekinmeden alacağız .



Asla dik duruşumuzu bozmayacağız !


Başka makalelerde dalga konusu olmanız hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Beni dalga konusu yapabilirler . Bu onların bir terbiyesizliğidir . Biz asla dik duruşumuzu bozmayacağız ! Heralde bazı editörler , flash tv ile çok alakadar ki bir parti başkanına bile saygıları yok !

Ben dalga geçilebilirim fakat orada benimle yapılan dalga bir kez daha şebermenin ne demek olduğunu gösterdi bize ki biz her görüşe saygılıyız ve bu editör şahıs benim hakkımda makalesinde halkın oylarının bende olduğu gibi dalga maaaiyetli bir söz yazmış . Ben kimse adına bir söz söylemem fakat onlar her konuda söz sölüyorlar . Bana atılan bu iftira yüzünden bu malum şahısları kınıyor ve bu yaptıklarının objektif bakış açısına uyuşmadığını söylüyorum .



Birbirimizi koruyacağız !


Muhalefeti bir arada tutmak gibi bir düşünceniz var mı? Var ise bunun için ne gibi planlarınız var ?

Muhalefet derken , bizim müttefikleşmemiz ve MİB partisinin bu yaptıklarına karşı birlikte hareket etmemizi kasıt eidyorsanız ; Evet , ben ve değerli parti başkanı dostlarım artık uzun bir süre beraber birlikteyiz ve birbirimizi koruyacağız . Dün aksam bir yeni parti ile daha gece 2 saatlerinde müttefik olduk . Değerli parti başkanı dostum socialist ile yaptık bu görüşmeyi ve diğer partilerinin bizi desteklediğini sölemek isterim . Bizde socialist dostumuzun yanındayız . Biz bize yardım edeni unutmayız ve daha yapılacak çok görüşme var arkadaşlar



Elimizden geleni yapıyoruz !


ABD , Türkiye'ye doğru ilerliyor ... ABD ile olan savaşlarımız hakkında fikriniz nedir ?

Bizim fikirlerimiz ülkeyi DS binaları ile donatmak ve bu bütceyi sağlamaktır . Bunun için elimizden geleni yapıyoruz . ABD ile savaşımızda Turkey Org'un ekmek desteği vermemesi bizi olumsuz etkiledi ve 2. önceliğimiz bu sorunu düzeltmek olucak . Bu savaş ekonomimizide ilk zamanlarda iyi etkileyip ilerleyince zaman ve savaş ekonomimizi kötüye daha kötüye sürüklüyor ve biz bunun çözümünü halkımızla birlikte bulacağız



Tek sebebi ...


Saltanat Partisinin adı hakkında gelen eleştiriler hakkında ne düşünüyorsunuz ? İsmini koyarken tam olarak neyi kastedmek istediniz ?

BOŞ eleştiriler ! Saltanat Partisi dememizin nedeni ; Osmanlı , Meşrutiyet gelene kadar nerden baksanız 600 seneye yakın bu sistemi kullandı ve bizim bu ismi kullanmamızın tek sebebi ; uzun ömürlü , güçlü , halkın isteklerine saygılı ve uzun süre halkımıza bizden istediği hizmeti sağlayabilecek bir parti olduğumuzu göstermektir !



Uğraşmayı bıraksın !


Eklemek istediğiniz birşeyler var mı?

Eklemek istediğim birşeyler tabiki var . MİB Partisi artık bizim partimizle uğraşmayı bıraksın . Bu uğraşlar bizi dostlarımızla daha çok birleştiriyor !

MİB Partisi'nden bazı üyeler , bizim partimizin müttefiklerine karışıyor ve bizi-beni uyarıyor ; benim zararlı çıkacağımı söylüyor. MİB Partisi , Osmanlı Türk Saltanat Partisi iç politikasına karışamaz ! Bizim dostlarımıza karışamaz !

Bu değerli makale için emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim . Seçimlerde beni desteklerseniz çok sevinirim

- sinoplu_emre



Röpartaj için sinoplu_emre 'ye teşekkür ediyor , seçimleri kazanması için şans diliyoruz.

Diğer Teşekkürler

Osmanlı Türk Saltanat Partisi üyeleri
Hak ve Eşitlik Partisi üyeleri
Sosyal Demokrat İşçi Partisi üyeleri
Nasyonal Sosyalist Türkiye Partisi üyeleri
Kemalist Parti üyeleri
Adalet ve Kalkınma Partisi üyeleri
Atmaca Noyan
evilmaria
socialist
Candaroglu
JKDLSJM ve hsynesyk 'e sonsuz teşekkürler
_________________________________________________________________________________________________________________________



Editör : Keep Calm and Defend Kebab

Previous article:
Rusya Savaşı ve Olası Savaşlar (10 years ago)

Next article:
GAZETE TURKUAZ (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON