Esim - Aktivnost iznad svega
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


70
Aktivnost iznad svega (Political)
Posted 10 years ago by
Hrvoje Macan    
Report



PRIZNAJEM! HRVAT SAM

Tema ovih izbora će biti aktivnost, sve je više manje riješeno od vojske pa do ekonomije (naravno uvijek može bolje) ali aktivnost se ističe kao najveći problem. Dosta je pala i to polako postaje problem, stari igrači postaju zasićeni igrom ali u tome je ustvari ključ problema. Igru treba proširiti sa dodatnim sadržajem i upravo je to naš glavni cilj

Malo sam gledao stare članke i primjetio sam da je ovo prvi članak PHSa povodom kongres izbora nakon čak 8 mjeseci. Razlog tome je što PHS za sada najviše zanimaju parlamentarni izbori jer moramo priznati nemamo nikoga (za sada) dovoljno aktivnog tko bi mogao preuzeti predsjednički mandat. Ali ipak mi smo najdugovječnija stranka koja je 8 mjeseci vodila Hrvatsku i imamo znanje i iskustvo (al nam je već malo dojadila vlast ) s kojim želimo sudjelovati u daljnjem jačanju Hrvatske a vaš glas će nam to omogućiti.

1. Zabava za nove igrače
Najavili smo ranije, planiramo organizirati promociju do kraja godine, naravno u suradnji s vladom.
Imam malu marketinšku tvrtku i imam određenog iskustva u promociji zbog čega i jesmo doveli gotovo 80% igrača. Zato želimo da se što više vojski naziva po starim nazivima vojski što je svojevrsna promocija za igru. Ova igra je temeljena na stvarnom životu i mi većinom ovdje igramo zbog Hrvatske, imena i zastave što je i dokazano sada kada je otvorena suna gdje su afričke države. Za Hrvate nije uspjela baš zato jer nema nekog imena koji nama nešto znači. Nekadašnji OGR sada je 4 GB PAUCI pozitivna promjena.

1 GB TIGROVI
4 GB PAUCI
9 GB Vukovi





Još jedan primjer koji bi trebao biti za jednu novu vojsku namjenjenju samo početnicima.


Znači cilj je da novi igrači imaju na početku nešto što im se sviđa a kasnije mogu praviti vlastite vojske po želji. Bilo bi šteta kada imamo tako bogatu povijest(pogotovo vojnu) da ju ne iskoristimo za promociju.

2. Organizacija novih igrača
Znači organizira se promocije pa evo jedan način kako mi zamišljamo organizaciju tih novih igrača kroz vojsku.
Vatreni Gusteri inače novice(početnička) vojska je i pokrenuta baš s tim ciljem da bude početnička koja bi trebala imati 100 slotova i da uvijek ima tu ulogu. Sam cortex je predložio da se zove 7 gb pume, mislimo da je to bolje nego neki gušteri
Iz te vojske novi igrači bi imali za cilj(to je vrlo važno, imati cilj to te drži u igri) doći prvo do Vukova koji primaju iznad ekonomske vještine 6. a Tigrovi iznad vještine 7. + 10 kk štete. Iza toga mogu ako hoće birati neke elite vojske i zaokružiti ciklus vojne karijere. Za to potrebno im je barem 3 mjeseca igre i nakon toga već će steknuti neku ovisnost o igri Nešto slično radili su i srbi i dokazalo se vrlo uspješnim.

3. Proširenja sadržaja igre
Dosta igrača je već sve iskusila i sada im postaje dosadno i ono što mnogi prave grešku je takozvana mržnja prema RL. Postoji jedna igra sličnoga sadržaja koja organizira susrete u stvarnosti, neke roštilje i pijanke što je odlična za trajno zadržavanje igrača. Budući da esim nije dovoljno jaka igra za tako što mi možemo i moramo birati jedan jednostavniji način i primjenjiv na sve igrače nevezano za mjesto prebivališta. Želim sve igrače povezati putem facebooka i onda organizirati turnire u drugim malim online igrama kao recimo jamb, poker, šah, čovječe ne ljuti se i slično a sa ciljem druženja i povezivanja. Kada pravim promocije upravo stalno o tome govorim, ''ovo je odlična prilika da upoznate nekog novog prijatelja'' e pa na tome treba dodatno raditi a ne samo preko igre. Esim treba biti mjesto druženja baš kao facebook a to dodatno obogaćivati sadržajem same igre.
Nakon izbora malo više o tome ako dobijemo dovoljno glasova na temelju čega ćemo i moći tražiti primjenu samog programa, s vladom.

4. Utjecaj PHS d.o.o.
Samo želim istaknuti članak Utjecaj PHS d.o.o. . Držimo ekonomiju stabilnom i sama država gotovo da i nema posla na tom polju. Smatram dobrom idejom da se proizvodi otkupljuju od domaćih proizvođača, nešto što se prije pokušavalo ali na način tipičan za nekoga tko se ne razumije u funkcioniranje igre. No sada to dobro funkcionira i na tom polju nema problema.

5. Izbori mogu biti zabava
Do sada su se izbori svodili na obračun par pojedinaca na čijim temeljima je ispaštala cijela zajednica. Nisam toliko protiv žestokih borbi i prljave kampanje ali je problem što se često pretjera i onda bude ogromna razočaranost izbornim rezultatima i zbog te razočaranosti počinju očajni pokušaji rušenja vlasti. U smislu građanskog rata, slanja poruka igračima da su ovi onaki ovi onaki, stalnog svađananja na shoutu itd... Nije potrebno, ako se 06.XX. izgubi onda mjesec dana ili pomažeš novoj vlasti ili je ignoriraš ali najgore je odmagati vlasti i tako raditi na štetu državi.

Izbori mogu biti zabavni i bilo bi jako zanimljivo da recimo 04.05. dan prije izbora organiziramo na chatu sučeljavanje kandidata Može se čak organizirati i radio prijenos, preko skypa se napravi konferencija i odgovara se mikrofonom jer samo pisanje može biti ljudima dosadno. To je moguće organizirati i to bi bilo podizanje zabave izbora na jednu višu razinu, zabava za malo starije igrače Ovo ćemo sigurno organizirati ako dobijemo dovoljno glasova.

6. Kandidacijska lista
Primijetiti ćete da je lista sastavljena od čak 3 vojske
vjerujemo da su ovi igrači dovoljno aktivni i da će opravdati povjerenje i nadamo se da ćete za njih glasati.
Poglavnick
Spitfire1
pula92
Commod
Srecko_92
CroLucifer
kralj_hrvatski
elektric851
Rabbit28
Malone
Andrej Vukusic
El Scorpion

Kako se ne bi nitko iznenadio, najavaljujemo javno da ćemo ovaj program porukom slati svim(90%) Hrvatima. Nažalost zbog igre na to smo prisiljeni jer nema mogućnosti glasanja za stranku već se glasa za pojedince. Volio bi kada bi izborni sustav bio kao u RL za europarlamentarne izbore al eto, moramo se snaći.

Znači ako ćete glasati za PHS pošaljite poruku Hrvoje Macan
od 20:00 pa nadalje dođite na chat
Chat: #priznajem.HRVATsam



Previous article:
Utjecaj PHS d.o.o. (10 years ago)

Next article:
Reakcije na bahatost (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON