Esim - Intervju sa Poglavnick
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

Srecko_92


Redactor

213


87
Intervju sa Poglavnick (Political)
Posted 10 years ago by
Srecko_92    
Report


Dobrodošli u intervju sa Poglavnick vođom svih Hrvata i vođom Ustaškog pokreta u e-simu.











I tako ga počeo rešetati pitanjima ...


1.Kako si došao do e-sima ?

Na e-sim sam došao kao i većina ljudi, preko stranice Priznajem Hrvat sam na fejsu.



2.Tko ti je najviše pomogao na početcima ?

U samim početcima pomogli su mi više igrača, vrlo brzo sam ušau u Tigrove i tu mi je dosta pomogao leader mislim da je to bio TomasMo , ali ubrzo nakon toga krenuo sam dolaziti na chat gdje ulazim u kontakt sa Hrvoje Macan koji me uveo u svijet politike i njemu na jedan nacin mogu biti zahvalan na statusu kojeg sada imam.Zaboravia san napomenuti i marinho1991 koji je u to vrijeme bio vođa MU-a PHS, i on mi je pomagao u mojim pocetcima!


3.Mišljenje o Jiren ?

E sad ce te se iznendaiti, ja o DonKonradu zapravo i nemam negativno misljenje, dapace ja smatram da smo ja i on u ok odnosima (pogotovo kad smo sami na chatu). Zamjeram mu par stvari sto sam mu rekao i osobno a mogu i javno to su podizanje nemira u HR pogotovo za vrijeme CW-a koji je jako ostetetio Hrvatsku. Smatram da je on imao tada političku snagu za sprjeciti taj cw u korijenu ali to sada nije bitno. Smatram da smo i jedni i drugi sada okrenuli novi list i okrenuli se buducnosti. Zajedno se nalazimo na chatu i zajedno se borimo za Hrvatsku. Samo se nadam da se tako i ostati ako se i promjeni trenutna vlast.



4.Misliš li da može cortex18 pomoć hrvatskoj u napretku ?

Smatram da se cortex18 trudi, vidim da je cesto na chatu i pokusava organizirati runde. Imam nekih sitnih zamjerki poput toga da nitko iz vlade nije iz PHS-a (makar sam ja u onoj kandidaturi sto je bila vise ruganje nego kandidatura kao kandidat stranke PHS-a dobio nemali broj glasova).Nadam se da cemo i to u skoroj buducnosti promjeniti.


5.Što kažeš na priče da ti voziš "Ferrari" na račun Macana ?

hahahah Moram priznati da sam za to prvi put cuo u tvom clanku "Intervju sa cortex18" te da me to lijepo nasmijalo. Gle ja sam na ovoj igri od dana 175 (upisite nick croroko) i od kada sam dosao ja sam se poceo intezivnije baviti novinarstovm (poceo sam ovako kao i ti intervjuima). Prvi me prepoznao ThomasMo i najavio da ce ako on pobjedi na cp izborima jabiti ministar informiranja, ipak Macan je pobjedio i on mi je ponudio tu istu poziciju. Smatram da sam sve sto sada imam dobio svojim radom, ja sam bio 2 puta za redom izabran za cp-a Hrvatkse (budite racionalni i shvatiti ce te da nece narod nekoga izabrati 2 puta ako nista ne radi nego se voza na tudi racun).Ali opet svatko ima pravo na svoje misljenje.



6.Mišljenje o Andrija i Marsy ? (Ovo sam pitanje postavio samo zbog Pajde Andrija

hmm mislim da im dajes previse na vaznosti postavljanjem ovog pitanje u svakom do sada intervjuu. Andrija je mislim samo troller, dok Marsy-a iskreno bas i ne razumijem - "domoljub" a u srpskoj vojski. Al opet ovo je igra nek svak radi sta ga je volja.


7.Zašto si uzeo nick Poglavnick (čak se i pitanje rimuje)

Eh to se dogodilo nakon sto sam bio drugi put (konacni) banan na acc-u croroko . O tom banu ne cu previse al bile su svade medu operatorima cak u vezi mene. Nakon bana preko mog prijatelja MadMana nabavio sam acc (ovaj koji sada imam) i zvao se Oligarch. Ja sam u to vrijeme znao radio raditi za ekipu na chatu (iz ruganja) i tako prvo se preko toga radia,krenulo prikupljati meni equipi kako bi si smanjio miss na tom novom acc-u. A za vrijeme dok sam bio banan lagano je krenile parole JUSTICE FOR CROROKO - POGLAVNIK! I tako u vrlo kratkom roku ja donacijama svih igraca ja skupljam preko 100 golda uz uvjet da mi ime bude Poglavnick. I to sam i ispunio.


8.Što misliš o 2. svjetskom ratu(kakvi su ti stavovi) i o Hitleru ?


Ovo je jedno jako tesko pitanje, ali pokusat cu biti realan. Moje osobno misljenje sto se tice Hrvata i WW2 je da je to najtuznije razdoblje hrvatske povijesti, kad je isao Hrvat na Hrvata! Ipak ako me pitas na ciju bih stranu stao to ne bih ni razmisljao .A Hitler smatram da je bio izvrstan govornik, dobar strateg ali da su ga izdali nesposobni generali,Smatram da mi Hrvati imamo puno bogatiju povijest samo od drugog svjetskog rata, i da pricama samo o WW2 pomazemo komunistima u njihovim tezama da je RH nastala na temeljima NDH-azije, sto je totalno smijesno. Od stoljeca 7 tu Hrvati disu!



9.Jeli po tebi Pun pogodak osnivanje Ustaškog pokreta ?


Ustaški pokret treba promatrati u vremenu u kojem je nastao, u vremenu velikosprske politike, i u vremenu kada je hrvatski narod bio potlacen. Mislim da je osnivanje Ustaškog pokreta bilo prijeko potrebno, ali ipak mislim da smo mogli malo drugacije odigrati za vrijeme WW2. Al opet lako je sada kad se zna kako se sve zavrsilo. Lako je biti general poslije rat



10.Po tebi najveći neprijatelji poslje srba ?

Mađari i Poljaci. Da upravo Poljaci danasnji nasi "saveznici". Ja ih osobno ne volim jer su umisljeni i misle kako su Bogom dani kako njima nitko ne moze nista. Ja ne znam jeste li vi upoznati sa cinjenicom da su bas Poljaci plaćali Srbima merce u ovoj nedavnoj gumici.



11.Najbolji saveznik ?

Slovačka (ogroman saveznik), Makedonija (braća), Albanija (steta sta nisu jaci)



12.Par najboljih kao osobe igrača ?

Ovdje sam stekao stvarno puno prijatelja, neke od njih cu nabrojati: Hrvoje Macan (naravno ja sam njegov najvjerniji macamon ) Dobrovit (jako mi je zao sto je on osa sa igre), Vuko90 (ruganja sa njim na chatu), tomislav, torcida (uvijek vjerni Poglavniku) a jucer sam dosao u kontakt sa Thore i cini mi se da je ok igrac. Zao mi je ak osan nekog zaboravia!, Kralj Lasica i Kaos (jako dobri igraci za zafrkanciju) I veliki pozdrav mom bratu TheMadMan (najdrazem Bugarinu) <3!!!



13.Par loših ?

A najgori.....hmmm pa imam par ljudi sta mi nisu bili dragi ili su mi i dalje antipaticni ali spominjanjem njih dajem im na vaznosti jer svaka reklama (pa i negativna) je dobra reklama. No ipak cu reci najveceg njaba i neprijatelja hrvatskog naroda smatram Banchi! Onog njaba SupremeQ i ne racunam mislim da je on wannabe troller..GrKiller i oni njabovi iz MadDogs MU-a ili tako nesto sta uvik udaraju za srbe kontra nas......i NikolayElite isto i on mi je njab......Oligarchy opcenito - ljuti njabovi!!!


14.Koga želiš vidjet u sljedećem intervju-u ?

Osobe koje je zelim vidjeti vise nisu tu Dobrovit, torcida, tomislav87 ako ih uvatis na chatu njih bi volia vidit



15.Poruka za kraj ?


Braćo Hrvati budimo zajedno - jer jedino će nas tako biti! Sretan Božić Vama i Vašim obiteljima od srca želi Poglavnick




Toliko od našeg Poglavnick ,
Pišite koga želite vidjeti u sljedećem intervju-u.
Do tada pozz


Vaš: Srecko_92

Previous article:
Intervju sa cortex18 (10 years ago)

Next article:
Intervju sa Marko_Sb (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON