Esim - [Naujokams] E-sim įstatymai
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


20
[Naujokams] E-sim įstatymai (Event related)
Posted 10 years ago by
Justaxass    
Report


Taigi žaidime Lietuva kasdien auga, keičiasi. Nuolat sulaukiame naujų žaidėjų, ir pastebiu, jog "Veteranai" pas mus tikrai yra nusiteikę patarti, padėti naujokams. Naujokų ministerija, bei tiesiog žaidėjai išleido keletą naujų straipsnių, bei NM visa kolekcija mokomujų. Taigi naujokai atėje pas mus tikrai nepatingėję paieškoti informacijos gali daug ką išmokti, ir tikrai gali sužinoti ką daryti. Dėja kolkas nemačiau straipsnio kuri nurodytu ką daryti draudžiama. Paskutiniu metu pastebėjau jog vis daugiau ir daugiau naujokų pažeidžia taisykles, vis daugiau man jų tenka nubausti/užblokuoti. Taigi nusprendžiau naujokams parašyti, bei paaiškinti visus E-sim įstatymus.




1. Leidžiama turėti tik vieną sąskaitą. Pažeisdami šią taisyklę, visos jūsų sąskaitos gali būti užblokuotos.

Jeigu dalijatės IP ar PC su kitu žaidėju, privalu užpildyti Shared IP Form (formą) - http://goo.gl/I2Rfm . Taip pat patartina nusiųsti PM iš susijusių sąskaitų vienam iš GO patvirtinimui (Galit siusti man).
Griežtai draudžiama siųsti padirbtas formas.
Draudžiama daryti mainus, siųsti prekes tarp sąskaitų (įskaitant ir referalo pakvietimus) su visais, kurie dalijasi tuo pačiu IP ar PC.
Leidžiama turėti iki 4 sąskaitų su vienu IP ar kompiuteriu.
Jeigu paskelbėte apie sąskaitų dalijimąsi, jūs negalite būti tame pačiame MU, dirbti vienoje įmonėje (išskyrus, jeigu dardavys yra kitas žaidėjas).

2. Turinys, paskelbtas narių, negali būti SPAM, negali turėti pornografijos, racizmo, įžeidimų, nacizmo, išorinės reklamos, vulgarumo, realaus gyvenimo pažeidimų ar bet ko, ką Administracija galėtų palaikyti užgauliu turiniu.

Turinys: komentarai, straipsniai, PM, avatarai, žaidėjų, įmonių, MU, partijos, laikraščių pavadinimai, šaukyklos pranešimai, MU aprašymas, priėmimas, įstatymų pateikimai, siuntimų ir raportų priežastys, kita.
SPAM: visi šie punktai yra laikomi kaip SPAM: reklamavimas, pranešimų kartojimas, turinys, neturintis nieko bendra su žaidimu, turinys, kuris nėra skirtas pateikti tam tikrose situacijose (pavyzdžiui, raporto ar siuntimo metu), Sub/Vote prašymas (įskaitant ir loterijas, kur Sub/Vote yra prašoma, norint dalyvauti).
Veiksmai: kai žaidėjas paskelbia turinį, kuris pažeidžia taisykles, GO jį tuoj pat pašalins. Priklausomai nuo pažeidimo rūšies, GO taip pat gali įspėti / laikinai blokuoti / užblokuoti žaidėją, kuris paskelbė tą turinį.
Realūs gyvenimo pažeidimai (grasinimai, stiprūs įžeidimai) baigsis užblokavimu.

3. Skriptų ar automatinių programų naudojimas žaidime yra griežtai draudžiamas.

Veiksmai: bet koks automatinių programų naudojimas žaidime (automatinis kovojimas, MM (Massive Message) skriptai, automatiniai prenumeravimai, turgaus skriptai ir kita) prives prie užblokavimo be jokio įspėjimo.
Žaidėjas gali naudotis programa, jeigu ji yra patvirtinta žaidimo kūrėjų (Kolkas neradau jokių patvirtintų programų sąrašo, jei rasiu čia įdėsiu nuorodą).

4. Žaidimų klaidų pasinaudojimas baigsis užblokavimu.

Jeigu žaidėjas randa klaidą žaidime ir pasinaudoja ja, padarydamas žalą arba gaudamas pranašumą prieš kitus), bus nubaustas priklausomai nuo pažeidimo lygio: nuo laikino blokavimo iki užblokavimo.
Pastaba: Anksčiau pranešdami klaidą E-Sim komandai per Tickets sistemą (ir jeigu klaida būdavo patvirtinta), būdavote apdovanoti 5 Gold ir Tester Medal (medaliu). Dėja nuo grudžio 19 šio medalio išdavimas yra sustabdytas, ir kolkas nėra žinių kada jis bus atnaujintas.

5. E-Sim turinio mainai, pardavimai ar pirkimai (sąskaitos, gold, daiktai, pinigai, įmonės ir t.t.), kurie susiję su kitu žaidimu, yra draudžiami ir gali baigtis užblokavimu (visos susijusios sąskaitos).

Bet koks turinys, pažeidžiantis šią taisyklę, bus ištrintas, o žaidėjas gali būti laikinai blokuotas.
Kiekviena sąskaita yra privati. Savininkas negali perduoti savo sąskaitos kitam žaidėjui (įskaitant ir sąskaitų apsimainymą).
Prisijungimas prie kitos sąskaitos be savininko žinios yra laikomas kaip vagyste ir atsakingas už savo sąskaitą bus užblokuotas.

6. Kitų žaidėjų išnaudojimas arba būti pačiam išnaudojamas yra draudžiamas:

Draudžiama versti dirbti žaidėjus už mažesnę nei vidutinę algą (vidutinė alga skiriasi pagal ekonominį lygį) šalyje, kur įmonė yra įkurta, be jokių daiktų atidavimo kaip kompensacija už darbą, arba nemokant "vokeliu".
Didžiulio turto gavimas (pinigai, daiktai, gold, įmonės) be panašios vertės grąžos.
Veiksmai: Administracijai nesvarbu, ar išnaudojimas buvo padarytas žinant ar nežinant visiems žaidėjams. Įvelti žaidėjai / MU / Orgs / SC gaus baudą, priklausomai nuo to, kokia buvo išnaudojimo vertė. Pasikartojimai baigsis užblokavimu.

7. Nelegalu imti pinigus iš SC ar MU.

Priimti dirbti save į SC už didžiulį atlyginimą yra draudžiama.
Perduoti pinigus/gold per Monetary Market su nenormaliu reitingu yra draudžiama (pavyzdžiui, LT su Gold santykis 1:10).
Vogti gold/pinigus/daiktus savam panaudojimui yra draudžiama.
Jeigu prekės yra parduodamos juodojoje rinkoje ar kontraktais, į SC būtina gražinti pilną gautą sumą. (Keli žaidėjai buvo įsigudrinę "nusukti" 5-10 gold nuo kiekvieno pervedimo).

8. Dalytis savo sąskaitos informacija (slaptažodžiu) su bet kuriais kitais žaidėjais yra draudžiama.

Jeigu bus pastebėta, jog jūs dalinotės su kitais žaidėjais, o paskui skųsitės, jog jūsų sąskaita pavogta, Administracija nesiims veiksmų saskaitos atgavimui. Pavogta sąskaita gali būti užblokuota.
Pavadavimas reikalauja dalytis informacija, kas yra draudžiama. Kiekvienas žaidėjas gali turėti tik vieną sąskaitą. Kelių sąskaitų kontroliavimas gali baigtis visų sąskaitų laikinu blokavimu arba užblokavimu.

9. Skelbti privačią informaciją apie kitą asmenį yra griežtai draudžiama.

Privati informacija: tikri vardai, adresai, nuotraukos, el. Paštai, telefono numeriai, slaptažodžiai, pokalbiai ir t.t., kas gali būti laikoma Administracijos kaip privačia informacija.
Veiksmai: šios taisyklės nepaisymas baigsis įspėjimu / užtildymu / laikinu blokavimu / užblokavimu.

10. Bet koks piktnaudžiavimas link Administracijos bus baudžiamas.

Piktnaudžiavimai: grasinimai, provokavimai, erzinimai, šmeižimai Administracijai ar jos nariams su padirbtomis problemomis ar informacija yra draudžiami ir gali baigtis užblokavimu.
Apsimetinėjimas komandos nariais yra griežtai draudžiamas. Naudoti panašų vardą į Administracijos nario neleidžiama. Tikri komandos nariai yra parodyti Administracijos puslapyje.
Veiksmai: priklausomai nuo piktnaudžiavimo tipo, žaidėjas, pažeidęs šią taisyklę, gali būti laikinai blokuotas arba užblokuotas.

11. Draudžiama įtikinti žmones spausti ant nuorodų / reklamų ar išorinių saitų nuorodas, turinčios virusuotą turinį.

Įtikinimas ar privertimas kitus žaidėjus spausti ant išorinio tinklapio nuorodos baigsis užblokavimu.

12. Vagystės iš Orgs yra draudžiamos ir baigsis užblokavimu.

Supplies siuntimas iš org'ų žaidėjams nėra laikomas vagyste, tačiau paramą gauti turi ne vienas žmogus (na nebent būna situacijų kada kiti nebūna prisijunge ir jiems atsargų nereikia), Taipogi visi žmonės turi gauti vienodą paramą.

13. Bet koks vogimas iš SC yra draudžiamas.

Jeigu žmogus iš SC labai pigiai sau pervedė prekes, tai nebūtinai yra vagystė, nes daugelis verslininkų prekes parduoda juodojoje rinkoje. Tokiu atveju visas gautas pelnas turi būti gražintas į SC

14. Administracija neatsako už prarastus daiktus, gold, daiktus, pinigus, MU, SC, įmones ar kita, kas gali būti prarasta žaidime.

Tai įskaitomos nuosavybės, kurios buvo prarastos per apgaulę, mainais už žaidimo, išoriniame tinklapyje ar netikrais kontraktais.
Norėdami išvengti apgaulės, naudokite kontraktus.

Nesitikėkite jog pažeide taisykles būsite nenubausti. Mes turime visus tam skirtu įrankius, ir tikrai pažeidėjai anksčiau ar vėliau būna nubausti. Bandant pasipelnyti iš multiacc kūrimo, visi mulčiai bus užblokuoti (gali būti užblokuotas ir pagrindinis acc) O visas gautas pelnas bus atimtas per baudas.

Previous article:
Ka veikti per E-Sim (11 years ago)

Next article:
Translation errors (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON