Esim - Národný turnaj + zopár ďalších vecí
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

dykjozo


Redactor

143


25
Národný turnaj + zopár ďalších vecí (Political)
Posted 10 years ago by
dykjozo    
Report


Zdravím som tu späť po dvoch týždňoch s novým zhrnutím udalostí na Slovensku. V tomto vydaní sa budem venovať Národnému turnaju, vojne so švajčiarmi ,reštart suny, niečom o debuffe , domoch a treozorch....



Hralo sa v ňom hlavne o reklamu prvých troch štátov, medajle (+goldy) a samozrejme medkity. Hralo sa na 5 bitiek s 5 minútovými kolami a výsledky sa zaznamenali do tabuľky, podľa ktorej sa určil víťaz. Mali sme šťastie že sme dostali celkom ľahkých súperov (až na srbsko)
Slovensko sa umiestnilo na 12. mieste keď sme vypustili štvrtú bitku a to so Srbskom. Niekto by sa mohol čudovať prečo sme pustili bitku? Podľa mňa to bolo najlepšie čo sme vtedy mohli urobiť... Proti Srbsku by sme aj tak nevyhrali, ale aj keby hej tak by sme boli úplne vybití a prehrali by sme poslednú bitku a po turnaji 2 bitky so švajčiarskom ktoré boli počas turnaja zmrazené. Takto si pár nováčikov zobralo svoje prvé bh.
Doteraz som nepochopil podľa čoho dropovali medkity, lebo keď som odišiel v polovici poslednej bitky predpokladal som že dostanem 4 medkity (čiže za každú vyhratú bitku 1) ale namiesto toho ma čakalo prekvapenie v podobe 9 medkitov . Je možné aby som za každú bh počas turnaja dostal medkit , za každú vyhratú bitku v ktorej som bil tiež a za každých 50 hitov ?
potom by to možno aj vychádzalo lebo ak sa dobre pamätám tak som mal 2 bh ,bil som v 3 kolách a dal som okolo 230 hitov. Je možné že ani admini nevedia ako to bolo, keďže je tu možnosť že to bol bug ako na sune

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Na sunu pridajú štáty z primery a secury niekedy v auguste, čiže sa môžeme tešiť na česko a slovensko na jednom serveri.
Bude tam česko-slovensko alebo slovensko-česko ? to sa uvidí o pár týždňov.
Prečo to admini robia ? Zrejme už veľa aktívnych hráčov nezostalo na čisto Africkom serveri. Koho by bavilo hrať za cudziu krajinu? Slováci tam mali svoju kolóniu a to v Gbone a zopár hráčov bolo v Sierre-leone , lenže do Gabonu prišlo tiež značné množstvo Francúzov a tak sme sa tam chvíľu naťahovali o moc až kým nás to neprestalo baviť. Zopár hráčov zostalo v 2-kliku a zvyšok zmizol.



Na mape je jasne vidieť že švajčiarsko je kompletne dobyté a žiadne povstania na území Slovenska nie sú.
Pred pár dňami to bolo ale inak! Švajčiarom sa podarilo oslobodiť rakúsky Tyrol a tak bol boj vo švajčiarsku pre nás poznačený debuffom.

aký je to debuff región ?
je to región ktorý je "odstrihnutý" od ostatných regiónov krajiny keďže Rakúšania mali Tyrol vo svojich rukách, tak
nebolo žiadne spojenie Slovenských "core regiónov" s dobytími regiónmi vo Švajčiarsku a tak tí čo tam bojovali dávali o 20% menší dmg ako keby bol Tyrol v našich rukách a niektorí aj o 40% keďže žiaden bonusový región nebol...

Ale aj tak sa nám podarilo rw-čka vo švajčiarsku natiahnuť na dostatočný počet kôl , počas ktorých sme preberali Tyrol späť.
rozhodlo sa až v 15 kole čiže po 30-ich hodinách boja. Tí čo dali v poslednom kole rozhodujúci dmg (čiže ak ich dmg bol vyšší ako rozdiel o ktorý sme vyhrali získal jeden z vzácnejších achievementov). Mne ten achievement ušiel o necelých 200k dmg.
Potom sme sa zaútočili na posledný švajčiarsky región - Západné Švajčiarsko, ktoré malo v moci Francúzsko , no prišlo oň.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Domčeky a trezory ( Houses and Estates) - sú to špeciálne predmety, ktoré dokážu navýšiť limity jedla a darčekov o 1-5.
Logicky tie čo navyšujú o 1 sú q1 , o 2 sú q3 ... o 5 - q5. Neviem presné ceny týchto predmetov ale cena q5 domu by sa mala pohybovať okolo 20g a trezora 40-70g.
Nekupujte nič menej ako q5 !
Je to zbytočné míňanie goldu, aj keď ho možno neskôr predáte.
Lebo pkiaľ nemáte na q5 tak nemáte ani na to aby ste si vybili limity.
Najskôr si zaobstarajte dom a časom aj trezor.
Upozornenie: Limity sa navýšia až po DC (na ďalší deň) , tak sa nebojte že sa limity nezvýšia hneď po kúpe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kúpim q1, q2 alebo q3 fabriku na zbrane v regióne nitra-trenčín,
tiež zháňam dodávateľov železa za slušnú cenu na výrobu a potencionálnych klientov.
Zo začiatku by to neboli vysoké počty výrobkov, ale časom možno kúpim ešte jednu fabriku,
ale to už bude závisieť od toho ako to bude vynášať

Súťaž o bezvýznamné body :
v minulom kole išlo o švajčiarsku folko-metalovú / paganovú / melodic-death-metalovú kapelu Eluveitie
uhádli dvaja ľudia a tabuľka po 1. kole vyzerá nasledovne :
1.miesto xdxm006 a Atlan , ktorí majú zhodne po bode

Dnes budete hádať názov americkej trash-metalovej kapely . ktorá je na hudobnej scéne úctyhodných 33 rokov, počas ktorých vyprodukovali množstvo hitov, ktoré poznajú aj ľudia ktorí nepočúvajú tresh-metal a ani metal. Je nemožné nezamilovať si aspoň jednu pesničku od nich.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Iné noviny:
rozhodol som sa spraviť reklamu podľa mňa momentálne 7 najlepších, najsnaživejších novín na Slovensku
(poradie je náhodné

Slobodné Sovensko od Jakub98

Vandals news od Andrej Vandals (dmg štatistiky)

Svit od TrimPeachu

SIS od Thraxx

Mesačný svit od KocurSasha (dni vo vojne)

Proste od Chicka nečakane od Chick

Pištakoviny od Delamioff






Previous article:
nový článok (10 years ago)

Next article:
Udalosti posledných dní+výsledky prieskumu (9 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON