Esim - Lithuania Times Post. 730 diena
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


49
Lithuania Times Post. 730 diena (Event related)
Posted 9 years ago by
The Agentas LT    
Report


2014-08-25d. | PIRMADIENIS| 730 DIENA

Lithuania Times Post - naujienos Lietuvoje


POLITIKA____________________________________________________________________________________________________

KANDIDATAI: APIE TAI, KODĖL JIE NORI Į SEIMĄ
727 dieną ėmė ryškėti pirmieji kandidatai į seimo rinkimus. Vieni iš pirmųjų, parašę agitacinius straipsnius rinkimams, - ,,Verslininku partijos'' nariai axor ir Mateusas . Taip pat netrukus pasireiškė ir kiti kandidatai į parlamentą.
,,Verslininkų partijos'' narys axor teigia, jog kandidatuoja į seimą todėl, nes turi užsibrėžęs tikslus prikelti ir išlaisvinti šalį, atgaivinti ekonomiką, suteikti geresnes sąlygas naujokams, ,,pagerinti emocinę situaciją Lietuvoje''. Paklaustas, ar sutinka su faktu, jog seimo nario pareiga parlamente yra tik balsuoti įstatymuose, axor atsakė: ,,Iš dalie sutinku. Tik yra tas, kad pusę Lietuvių yra avys, kurios eis, kur joms sakys eiti. Aš ne avis, aš matau savo kelią. Šiuo atveju, būsiu piemuo ir pasiųsiu avis ten, kur Lietuvai bus geriau''. ,,Verslininkų partijos'' narys prisimena, jog pirmoji patirtis seime nebuvo itin gera. Esą visi parlamentarai dirbdavo pagal senbuvių nurodymus, uždavus kokį klausimą, pasirodydavo užgaulios replikos.
Buvęs seimo narys Reggae Shark sako, jog nori pateikti į seimą todėl, nes turi pažinčių, nėra naujokas, sutaria su dabartiniu Lietuvos prezidentu TonyMontana . Jis teigia, jog nors seimo nario pagrindinės pareigos yra balsuoti ir nuspręsti ar pritarti įstatymams, taip pat darbas priklauso nuo to, kaip sutariama su šalies vadovais. Reggae Shark tvirtina, jog šios kadencijos seimas - vienas geriausių išskyrus kelis žmones. ,,Sudėtis nebloga, bet gaila, kad daug senų krienų, kurie nėra aktyvus, kita karta reik laukt 1 balso kelias valandas, tas nervina, darbų buvo nuveikta nemažai, kadangi buvo karai, tai buvo daug pinigų spausdinimo, siuntimų ir t.t.'',-sako kandidatas į parlamentą.
Seimo narys Mateusas , kandidatuojantis ir ateinančiai kadencijai, tvirtina, jog į parlamentarų sąrašus nori pakliūti dėl to, nes yra aktyvus, todėl greitai balsuoja svarbiuose įstatymų svarstymuose. Kaip pats teigia, jis nori priimti gerus sprendimus vardan Lietuvos. ,,Nieko nežadu, jog nepavykus įgyvendinti planų manęs nesmerktų, bet atsiradus progai aš pasiruošęs padėti bet kokiu atveju'',-sako kandidatas į seimo narius.
730 dieną (šiandien) vyksta seimo rinkimai. Iš viso juose dalyvauja 46 kandidatai. Lietuvos pokalbiuose (angl. country shouts) piliečiai raginami balsuoti bei apsispręsti, kurie kandidatai verti seimo narių postų.

SEIME - NET 30 PINIGŲ PERVEDIMO ĮSTATYMŲ
726 dieną seimo nariai parlamente pateikė svarstyti kaip niekad daug pinigų pervedimo įstatymų. Net šeši parlamentarai Mozura , Briediss , simukk , MiGa , wygis ir 1juokas per dieną iš viso paskelbė net 30 pinigų pervedimo įstatymų.
22 Įstatymai daugumai nubalsavus PRIEŠ buvo atmesti, 6 - priimti ,bei 2 - priimti, bet nepavykę, kadangi neužteko pinigų valstybės biudžete.
Seimo narys Mozura pateikė 5 pinigų pervedimų įstatymus, kuriuose numatyta pervesti į Lithuania Org sąskaitą 4613.0 PLN, 1014.0 CNY, 218.0 DEM, 6.0 SEK ir 25362.0 LTL. Visi įstatymai patvirtinti.
Parlamentas pritarė ir seimūno Briediss įstatymo pasiūlymui pervesti į valstybės organizaciją 4.0 BRL. Visi kiti seimo narių pinigų pervedimo įstatymai atmesti.
Tarp nepatvirtintų įstatymų buvo daugiausiai žalos Lietuvoje galinčio padaryti seimo nario simukk pasiūlymai pervesti 1 KRW buvusiam politikui kopis_uk , taip pat seimo nariams w0dzia , Briediss , dzionislt ir vienos iš Lenkijoje įkurtų partijų lyderiui XenosGV .
Net 20 kartų seimo nare tapusi MiGa pasiūlė pervesti 1 aukso šiuo metu Portugalijos pilietybę turinčiai EDK būrio narei evelina , ,,Rimtos Partijos'' lyderiui Despretine , Lietuvos prezidentui TonyMontana ir t.t. Visi šie pasiūlymai taip pat buvo atmesti.
Seimo narys Mateusas sako, jog vienintelė versija, kodėl parlamente buvo svarstomi šie įstatymai, gana paprasta: limitų išnaudojimas.
Pilietis, nepanoręs, jog būtų paviešintas jo vardas, sakė, jog visi šie įstatymai tėra apsurdiškas būdas prieš seimo kadencijos pabaigą išnaudoti įstatymų limitus. ,,Šiaip linksma, kai žmonės smaginasi, tačiau aš manau, jog seimas, kad ir e-sim'e, nėra vieta tokiems žaidimams žaisti. Seimo nariai galėjo ir geriau sugalvoti, kaip tuos limitus naudoti. Tikiuosi, netrukus išsirinksime geresnius seimo narius'' , - kalbėjo rinkėjas.


GEOPOLITIKA_________________________________________________________________________________________________

LENKIJOS OKUPACIJOJE
730 dieną Lietuva tebėra okupuota Lenkijos. Nuo paskelbto karo pradžios iki visiškos okupacijos praėjo apie 10 dienų. 725 dieną visos valstybės teritorijos jau buvo užimtos. Šiuo metu atsiimtas ,,Lithuania minor'' regionas.
,,Lithuania Times Post'' primena, jog vykusio pokalbio metu su vienu iš didžiausių būrio Lietuvoje ,,LEGACY'' vadu _R1_ buvo teigiama, kad vykęs karas su Lenkija ,, yra tik okupacija iš keršto ir lenkai nėra labai suinteresuoti mus laikyti ilgai okupuotus, mes tai suprantam ir todėl net nešvaistom žalos kovoje prieš lenkus, nes (netrukus) turėtume pasirašyt taiką su jais ir atgaut savo žemes''. Tačiau atsiranda su tuo nesutinkančių piliečių.
Dar tik naujokas SunDog šalies pokalbiuose (angl. country shuots) išplatino pranešimą, kuriame piktinasi tuo, jog kol vieni piliečiai kariauja, kiti į tai numoja ranka ir, kaip jis pats tvirtino, paprasčiausiai pasako: ,,ai, atgausim be kovos''.
Valstybinės organizacijos Lithuania Org valdomo karinio būrio ,,StekloVata'' narys SunDog sako, kad nemanantis, jog Lenkija sutiks pasirašyti taikos sutartį ir grąžinti prarastas žemes. ,,Jei čia plėtoja žmonės savo šalį <...> tai ne tik kad vertėjo kovot, o ir reikia toliau tęsti pasipriešinimus'', - žeria kritiką naujokas.
Seimo narys Mateusas sako, jog Lietuva turėtų išsilaisvinti rudens viduryje arba jam įsibėgėjus. ,,Manau dabar reikėtų pasirašyti NAP (nepuolimo paktą,-red. past) , tada manau galėtume sustiprėti'',-sako parlamentaras.



EKONOMIKA______________________________________________________________________________________________________

INTERVIU SU MATEUSAS: APIE VERSLĄ IR EKONOMIKĄ
730 dieną ,,Lithuania Times Post'' kalbėjo su seimo nariu ir verslininku Mateusas . Nusprendėme išsiaiškinti, kaip šiuo metu laikosi smulkusis verslas bei kaip jį veikia kariniai konfliktai.
Šiuo metu turite dvi įmones: geležies ir ginklų. Ar pavyksta gauti pelno?
-Taip. Man pelnas padidėja maždaug dvigubai, nei jo galima gauti vien iš ginklų įmonės. Dabar taupau pinigus ant ,,Q5 Iron'' (5 lygio geležies) įmonės, kad galėčiau padidinti gaminamų resursų kiekius ir, kad pelnas dar labiau išaugtų.
Ar sunku konkuruoti pardavimų rinkoje su kitais verslininkais? Tenka mušti kainas?
-Iš tiesų ne. Kadangi aš turiu kas kartą bent po 3 piliečius nesvarbu iš kokios šalies, kurie konkuruoja dėl resursų. Parduoti resursus pats maloniausias dalykas. Greitas ir pelningas. Kainas tekdavo mušti, tik pradėjus verslą, laimei, tik nedaug.
Kaip smulkiuosius verslininkus , pvz: jus veikia karai tarp šalių? Sunku prisitaikyti prie naujų mokesčių ir t.t.?
-Neveikia. Atlyginimus moku vokelyje. Kitaip pasakius, pas mane viskas gerai apskaičiuota.
Ką patartumėte verslą pradedantiems žmonėms: kuo geriausia užsiimti, kas pelningiausia, ko nevertėtų daryti?
-Aš nesu labai geras verslininkas, bet siūlau pradėti nuo ginklų įmonės. Kurti įmonę ,,high iron'' (aukštos geležies lygio) regione, dėl didesnės naudos, bet prieš pradėdami verslą turėkite bent 40 aukso. Viską apskaičiuokite, būkite pasiruošę, bet kam. Neužsipirkite perdaug geležies ir nekelkit labai didelių atlyginimų. Po kelių mėnesių, o gal ir po vieno mėnesio pamatysite rezultatą, o gal ir ankščiau jį išvysite. Vėliau siūlyčiau įkurti geležies įmonę, kad neišleistumėte puse pelno geležies pirkimui, bet perspėju, kad kurtumėte ,,high iron'' regione pvz.: Latgalia ir, kad į geležies įmonę investuosite apie 390 aukso. Tiek daug gold reikės dėl to, kad pelnas Jums augtų.

Previous article:
Lithuania Times Post. 725 diena (9 years ago)

Next article:
Liepė išsimiegoti - rūpinasi piliečių sveikata? (9 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON