Esim - EDK kvietimas stoti į būrį
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


25
EDK kvietimas stoti į būrį (Military)
Posted 9 years ago by
Kolibris    
Report


Pasibaigė jau mūšiai kruvini,
Skausmai tik liko atminty.
Gyvena našlės viltimis,
Karių kapai nukloti gėlėmis.

Preciziškas žalos valdymas visais laikais lėmė, lemia ir lems pergales svarbiuose mūšiuose. Kartais iš pažiūros silpnesnės pajėgos, kurios kaunasi tinkamu laiku ir prideramais metodais, sugeba nukauti stipresnius priešininkus. Kartais užtenka ir pabandymų, kad tave gerbtų agresorius ir pradėtų žiūrėti kitaip - kvestionuodamas okupacijos pliusus ir minusus. Vadai, kurių rankose yra tvirta armija, gali daug lanksčiau manevruoti politinėse kovose ir stumdyti valstybių sienas sau palankiomis kryptimis.

Pavienius civiliokus, šaudančius bet kada ir bet kur, sunku suvaldyti ir surakinti į tą pačią fazę, tuo tarpu naudojant koherentinius šaltinius išauga tiek fizinių, tiek ir protinių galių ribos. Anais laikas, kai dar nebuvo bersekų, žaidėjai išsikaldavo savo davinius per daugiau nei tris minutes. Šiandien toks laiko tarpas yra velnioniškai ilgas, o mūšio baigtis likus trims minutėms iki raundo pabaigos dažnai tėra tik neaiškūs miražai dykumose. Papildomi elementai, skirtingi aprangos variantai labai išdiferencijavo žaidėjus, o milijonai žalos, kuri yra sukalama per dešimtį sekundžių, jau nebestebina nieko. Visa ko pagrindas yra intensyvumo didinimas - žalos kiekio spaudimas laike. Profesionali ir tinkamai susistygavusi kariuomenė gali ir privalo nuspręsti mūšio baigtį per paskutines sekundes.

Tačiau visi šie tauškalai turi turėti fizinį pagrindą - žaidėjus, kantriai laukiančius, aktyvius ir kovojančius. EDK yra vienas iš klasikinių būrių, kurių jau mažai teliko sLietuvoje. Ir jam pradėjo trūkti masės...

Ką reiškia "klasikinis"?

Visa "klasika" pasireiškia būrio žalos organizavime. EDK būrio nariai davinius gauna misijų metu, todėl žaidėjai turi būti pakankamai aktyvūs. Kovojama pagal poreikį ir kuo vėliau raundų pabaigoje. Misijos paprastai yra vedamos kas dvi dienas, kartais keletą dienų iš eilės - priklauso nuo esamos situacijos ir būrio išteklių. Registracija daviniams yra paskelbiama likus maždaug 20 minučių iki raundo, kuriame planuojama kovoti, pabaigos ir tęsiasi iki pat raundo paskutinių minučių.

Anksčiau finansuodavome davinius tiems, kurie nešvaistydami žalos ištraukia kokius nors raundus Lietuvos ar jos sąjungininkių mūšiuose, tačiau žaidėjų aktyvumas priblėsęs ir praktiškai nėra tokių atvejų, kai žmogus savarankiškai stebi mūšius ir juos pažiūri. O būtų visai neblogai. Ir vėlgi, tai yra motyvacija aktyviems žaidėjams užsidirbti papildomus davinius net ir nesudalyvaujant misijose.

Kodėl verta stoti į būrį?

Buvimo būryje vertę galima atskleisti per emocinę, socialinę ir ekonominę prizmes. Net ir mažiausia pagalba savo valstybei neabejotinai kelia žaidėjo savivertę, o gilesnis visa ko suvokimas padeda atrasti naujas galimybes ir pajausti didesnį žaidimo malonumą. Ką jau kalbėti apie milijoninius mūšius, laimimus vos keliais tūkstančiais. Aišku, būna ir nusivylimų, kai sunkiai siekta pergalė paskutinę akimirką išslysta iš rankų. Bet tai yra neišvengiamas kelias.

Naujas žaidėjas, įstojęs į būrį, turi gerą galimybę susipažinti su kitais žaidėjais. e-sim žaidžia įvairaus amžiaus ir skirtingų pažiūrų žmonės, o sociumas įneša į žaidimą daug daugiau variacijų nei kad jų numatė žaidimo kūrėjai. Būrio veteranai taip pat mielai pakonsultuoja jaunesnius žaidėjus įvairiais žaidimo ir gyvenimo klausimais.

Jeigu esate pakankamai aktyvus, prisijungęs prie būrio gausite davinius, kurių vertė yra didesnė nei kad dirbtumėte savo įmonėse ar pas darbdavius. Priežastys yra kelios: viena vertus, EDK būryje dirbsite už vieną valiutos vienetą, todėl praktiškai nebus mokami mokesčiai valstybei, kita vertus, dirbsite aukščiausios kokybės įmonėse high regionuose, todėl bus maksimaliai išnaudojamas jūsų ES. Būrio vadai operuoja su didesniais produktų ir žaliavų kiekiais, o perkant urmu prekės yra pigesnės, todėl dar daugiau aukso lieka būryje. Paskutinis dalykas, kodėl apsimoka būnant aktyviam įstoti į būrį yra tai, jog kai kurie žaidėjai yra pernelyg tingūs pasiimti savo davinį, todėl uždirba davinius kitiems būrio nariams. Tačiau šiems tinginiams užtenka socialinio ir emocinio peno

Būryje gaminame pagrindinius aukštos kokybės produktus, todėl suteikiame nariams galimybę nusipirkti šios produkcijos pigiau nei rinkos kaina - suprantame, kad dirbdami būrio įmonėse žaidėjai daug atliekamų pinigų neturi. O juk kartais taip norisi sukalti daugiau nei standartinis misijos davinys...

Kokie dalinami daviniai?

Toks jau žaidimas, kad jaunesni žaidėjai mažiau pagamina gėrybių, todėl, turbūt logiška, gauna ir mažesnius davinius. Iki 7 ES žaidėjai misijų metu gauna pusę davinio: 75 Q1 ginklus, 15 Q5 maisto (neturintiems Q5 namo vietoje 15 Q5 maisto yra dalinama 10 Q5 maisto ir 5 Q5 dovanos) ir, priklausomai nuo situacijos, 0-2 Q5 bilietus. Bilietai, reikalingi persikėlimui kovoti ar dirbti, yra skiriami bet kokiu atveju.
Nuo 7 ES žaidėjai gauna pilną davinį, kurio dydis priklauso nuo to, ar žmogus turi Q5 namą ir dvarą:
Be namo ir dvaro daviniai yra 120 Q1 ginklų, 10 Q5 maisto, 10 Q5 dovanų;
Su namu daviniai yra 140 Q1 ginklų, 15 Q5 maisto, 10 Q5 dovanų;
Su namu ir dvaru daviniai yra 170 Q1 ginklų, 15 Q5 maisto, 15 Q5 dovanų.

*ES trumpinys yra ne Europos Sąjunga, o ekonomikos įgūdžiai (economic skill).

Sunkiausiomis Lietuvai akimirkomis finansuojame viską, ką žaidėjas gali pasiūlyti - medkitus, limitus motyvuojant naujokus. Ypatingais atvejais stipriausius karius apginkluojame Q5 ginklais.

Kokie yra reikalavimai kandidatui į EDK būrio vietą?

1) Aktyvumas, aktyvumas ir dar kartą aktyvumas - ypač tas pabrėžtina jaunesniems žaidėjams, kuriuos visais žaidimo aspektais lenkia žaidimo seniai;
2) Naudojimasis skype ir buvimas būrio pokalbių chat'uose;
3) Avataro nešiojimas. Kai kurie žaidėjai tiesiog paniškai bijo to, kas išskirtų juos iš kitų serverio žaidėjų, visgi tai yra privaloma. O jeigu vis tiek negalite atsisakyti savo avataro su tulpėmis, galima individualizuoti EDK avataro centrą;
4) Darbas būrio įmonėse už vieną valiutos vienetą;
5) Būrio vadų nurodymų vykdymas;
6) Pagarba tiek sau, tiek ir būrio kolegoms. Necenzūriniai išsireiškimai, piktybiškas spaminimas nėra toleruotinas;
7) Rekomenduotina turėti bent jau pusėtiną ekipuotę - ~0% nepataikymo tikimybė privaloma! Dažnai vyresni žaidėjai padeda naujokams susitvarkyti savo aprangą: pataria, atiduoda nereikalingus dalykus.

Pabaigai

Nors kartų kaita būrio sudėtyje vyksta pakankamai aktyviai, to negalima pasakyti apie pokyčius vadovybėje. Trūksta naujų žmonių, galinčių pakeisti/pagelbėti vyresniems vadams, kurie pradėjo mažiau domėtis žaidimu ir nebeatlieka savo funkcijų. EDK ypatingai laukia žmonių, kurie neapsiribotų vien tik davinio sukalimu misijų metu, tačiau taip pat prisidėtų ir prie būrio valdymo - misijų vedimo, produktų pardavimo ir pirkimo bei kitų reikalų. Vadų reikia visose pozicijose!

Jeigu kas nors susidomėjote, dėl stojimo rašykite būrio vadams. Skirtingai negu buvo EDK aušroje, stojimas dabar yra visiškai nemokamas

Pagarbiai,
Kolibris

Previous article:
Hall of EDK (9 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON