Esim - Riport HUNBP
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

Meckdoglesz


Redactor

72


12
Riport HUNBP (Old article)
Posted 11 years ago by
Meckdoglesz    
Report




Üdv minden kedves olvasónak,játékosnak!



1. Hogyan tudtad meg, hogy új szerver indul,szervezetten léptél be vagy egyedüliként?


Szervezetten léptem be a készülő oldalt már korábban láttam, de pontos indulási időt dupi mondott és alá regisztráltam és az általa indított programba voltam,amely magába foglalta ,hogy ő military unitjába kezdtem.



2. Az első napon regisztráltál.Nálad is kialakult a virtuális e-sim függőség?


Függőség kialakult igen, de ha nem jön a secura, akkor nagy eséllyel abba hagytam volna, primera kezdett unalmassá válni, csináltam már ott mindent de elfogytak a célok és unalmassá vált, életmentő volt ez a szerver indulás, ha ez nincs már nem e-simezek.



Mennyire tartod magad aktív játékosnak?Naponta mennyi időt szánsz virtuális országod segítségére? Mit gondolsz azokról a játékosokról, akik úgynevezett 2 kattos játékot játsszák?


Eléggé aktív játékosnak tartom magam, próbálom minél nagyobb részéből kivenni magam, ez kell is,a kétkattos emberekben azt nem értem ,hogy miért nem unják meg, persze itt csak arra gondolok ,aki "feljön üt egyet és viszlát" alapon játszik. Én folyamatosan keresem a lehetőségeket, a célokat, amikkel színesíthetem a játékot, ami nem teszi ezt unalmassá. Nagy összegű kölcsönökkel kezdtem, hogy cégezhessek, ez nagyon jól ment is, mindaddig, amíg nem szabadult el a "pokol" fizetések szempontjából, egyszerűen már nem érte meg munkásokat foglalkoztatni, így el is adtam búza cégemet.
Piacozni szoktam még amivel némi aprópénzt tudok keresni,de hogy ne váljon unalmassá a játék úgy gondoltam a politikai élet, politikai része a játéknak az, ahol most nagyobb szerepet vállalhatnék, így meg is valósítva eme elhatározást megalapítottam az ország 4. pártját, a Jobbikot, amely természetesen továbbra is várja az új tagokat, jelenleg már harmadikok vagyunk.
Tehát összegezve én mindig is aktív játékosnak tartottam magam, a játék valamely részéből mindig nagyobb szerepet kiveszek, ami jövőben, a politika lesz.



4. Mit gondolsz eMagyarország jelenlegi helyzetéről?Hiszen elfoglaltál,eHorvátországot,eSzlovákiát és nem régiben eRomániát is.A fejlődés szerinted itt megakad vagy tovább gyarapszik az ország területe? Mely országot gondolod a legdinamikusabban fejlődőnek?


Úgy gondolom eMagyarország nagyon jól áll, és tudtommal e-simes játéktörténelemben ilyen nagy még soha nem volt, jó felé haladunk, az irányt tartani kell és élvezni az elért eredményt, az elért nagyobb országot.



5. Térjünk át picit eMagyarország irányítására.Mit gondolsz az ország irányitásáról,pontosságáról,segítőgészségéről?


Nem mondom ,hogy az ország irányítása rossz, hisz nem állunk rosszul, hogy lehetne-e jobb ezt nem tudjuk, kezdetek óta dupi a góré nálunk, talán valaki jobban irányítana minket, talán nem.
Segítőgészséggel eddig se volt problémánk, ahol tudtunk segítettünk a szöviknek és most sincs másként.



6. Mit gondolsz azokról az újságirókról,laptulajdonosokról, akik lányok képeivel gyűjtik a vote-t, esetlegesen csak bemásolnak és nem a saját tolluk által írt mendemondát teszik nyilvánosságra?


Valamivel meg kell fogni az olvasókat, ha lányok a népszerűk és arra sok vote jön, miért ne lehetnének ilyen cikkek? Ha csak a játékról lennének irományok, kevésbé lenne olvasottabb a sajtó, vannak jó cikkek nem mondom, de egy részük iszonyat unalmas tud lenni, valamit meg se nyit az ember, szerintem nem kellenének ilyen nagy ellentétek ehhez a témához, aki áldozott rá goldot ,hogy csináljon újságot, az csinálhassa már úgy ,ahogy szeretné, aztán legfeljebb nem fogják olvasni a cikket.



7. Ez a szerver úgyebár a goldot vásárló játékosok számára indult legfőbbképpen,te vásárolsz goldot? Mit gondolsz azokról kik vásárolnak?


Ez a szerver nem csak a goldot vásárló személyek számára indult, tény ,hogy lehet venni aranyat de én sem ezért regisztráltam ide, hanem azért mert újonnan indult és nincs olyan nagy hátrányom, soha nem költöttem valódi pénzt ilyen játékokra és nem is fogok, a lényeg ,hogy élvezzük és színesítse mindennapjainkat a játék, ha valakinek csak úgy megy ,hogy aranyat vesz, váljon egészségére.
Részemről szinte mindig lenne olyan állapot ,hogy tudnám hova költeni azt a pár ezer forintot, azért költsem erre ,hogy mondjuk ne 30. hanem 5. legjobb magyar legyek mert telik giftre meg fegyóra? Engem ez nem ösztönöz.



A Magyar Legion MU-nál vagy jelenleg.Gondolkoztál már rajta, hogy másikat keress vagy válts hiszen nem a legnagyobb MU-hoz tartozol?


Nem rossz mu-ba vagyok jó feltételekkel léptem át ide, ugyanakkor már nem élnek eme feltételek és ellátmány nem kis mértékben csökkent, bár még így is jobban megéri itt lenni mint dolgozni, de ha ilyen ütemben csökken az ellátmány, akkor nyilván egy idő után elgondolkozhat az ember a váltáson.



9. Kétszeres BH győztesnek mondhatod magad, hogy szerezted őket?(esetleg pontos adatod tudsz mondani?) Mit gondolsz azokról az emberekről akik még társukat is leütve csak 1 BH miatt harcolnak?


Valami célja kell ,hogy legyen a játékban egy embernek, ha az ,hogy Bh-zon akkor azt minden áron elakarja érni, nem vagyok ez ellen, de én mikor szereztem őket chaten azért megkérdeztem szeretne-e valaki rajtam kívül bh-zni, nem volt senki így oda csapattam, szerencse is kellett, ahhoz a 2 bh-hoz.



10. Van saját újságod, tehát tudod milyen újságírónak lenni.Melyik csoporthoz tartozol: aki csak a medálért csinálja majd megáll vagy a medál csak egy kis része a tevékenységednek?


Én elértem már egy MM medált, de továbbra is fogom csinálni, mindaddig amíg arra van igény és lapok rá néhány voteot, sosem tervezem el cikkeimet, mindig spontán jönnek, őszintén nem tudom ,hogy meddig jönnek spontán ötletek és meddig lesznek cikkeim, ugyanakkor csábító az ember számára, a 2. mm medál is



10+1 Utolsóként pedig egy gyors választás elé állítanálak.Primera vs Secura?Miért éppen?


Secura, egyértelműen, nem rég indult első napon regisztrálhattam, sokkal jobban áll országunk emiatt a játék élvezhetőségi skálája is nagyobb izgi politikai élet lesz itt, a primera meg szépen lassan ki fog halni, persze pár "vén róka" mindig is tartani fogja ott a frontot, de a primerának már meg van pecsételve a sorsa, annyira nem is sajnálom, hajrá secura, hajrá magyarok!



Köszönöm a riportot



Köszönöm az interjút és a türelmedet, ha lennének még kérdéseid most vagy jövőben, írj bátran én válaszolok

ÜDV: HUNBP


További szép napot!


Vote+Sub




Previous article:
Riport mtxghost ! (11 years ago)

Next article:
Detektív Top 5 / Detective Top 5 (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON