Esim - Miért nem hódítjuk meg Európát?
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


20
Miért nem hódítjuk meg Európát? (Military)
Posted 8 years ago by
MUTYI    
Report


Sziasztok!



Előre szólok, akinek nem inge, ne vegye magára. Azért a többségnek inge.

Amint látjátok, a lengyelekkel közösen támadjuk Spanyolországot. Segítünk nekik elfoglalni. Habár ők egyedül is boldogulnak, ez nekünk tökéletes alkalom a gyakorlásra. Tudom, ez nem saját magyar csata, amit mindenki annyira szeretne. Ha van egy kis türelmed elmondom miért van ez.

Először nézzük meg a szomszédainkat, és azt, hogy ki melyik szövetségben van.


Az országunk geopolitikai fekvése, olyan mintha a Szent András törésvonalon feküdne. Három nagy szövetség ütközőpontja... Lehet rajzolok róla egy country ballt is unalmamban.

Szlovákia, szövi: Sons of Anarchy (fekete) – SoA – erősek, szervezettek, gazdagok, pajtik. Őket nem támadjuk.
Lengyelország nincs szövetségben tehát semlegesek, akárcsak mi – erősek, szervezettek, gazdagok, pajtik, közösen hadjáratozunk. Őket sem támadjuk.
Románia, szövi: Leaguae of Legendes (piros) – LoL – erősek, szervezettek, gazdagok, csöndes béke van velük. Őket sem támadjuk.
Szerbia, szövi: Night Raid Dragon (zöld) – NRD – erősek, szervezettek, mocskosul gazdagok. Addig jó nekünk, míg ők a görögökkel harcolnak.
Horvátország semleges, mint mi – erősek, szervezettek, gazdagok, pajtik. Őket sem támadjuk.
Szlovénia, szövi: Night Raid Dragon (zöld) – NRD – nem erősek, de erős szövetség tagjai, akik szervezettek, gazdagok. Ha őket támadjuk az NRD szabadul ránk.
Ausztria „semlegesek”, Tirolt Svájc bérli. Svájc a LoL szövibe tartozik, ami megvédi Ausztriát, így az osztrákok hivatalosan ugyan semlegesek, de fű alatt a LoL-hoz tartoznak. Ha Ausztriát támadjuk, jön a LoL és megpróbál szépen eltörölni minket. A legutolsó Org cikkben láthattátok mire képesek csatában.

Most nézzünk magunkba.
Van szép nagy sebzésünk?
Van.
Csak rosszkor ütjük el.
Tudunk egyszerre, szervezetten T2 után ütni?
Nem.
Basszuskulcs, egy nyomorult Ligán se tudjuk felosztani a köröket, hogy mindenkinek jusson Bh, mert mindenki mindenkit leüt, a gyönge „lakatlan” országok ellen minimum 5-6 milliós overkillek vannak körönként, az erősekre meg nem marad sebzés. Ez csak egy sima kis Liga, nem éles csata.
Gazdagok vagyunk?
Gazdagabbak, mint az elmúlt másfél évben bármikor, ám én azt mondom: még nem vagyunk eléggé gazdagok!
Mercre sem tapsikoljuk el a vagyonkát, hogy 1 hét alatt elfoglaljuk fél Európát, aztán ne tudjuk megtartani és egymást marva nézzük, ahogyan ismét eltörölnek minket a fenébe.
Látva az eddigi harctéri teljesíményünket, van esélyünk bekerülni egy erős szövetségbe és ott stabilan megmaradni? Esetleg sikeres hódításokba kezdeni?
Nincs.
Mint mondtam van bennünk potenciál, ám sokat kell javulnunk szervezettség terén.
Hányszor volt osztás chat-en a csatákra pl. Tony Montana idejében, és nem volt kinek osztani, mert nem jött fel senki az ingyen cuccért? Pedig meg volt hirdetve! Nem volt aki üssön T2-kor, nem hogy T1-kor! Tudom, nehéz a meló és az élet mellett itt is lenni és T2-kor, parancsra ütni. De meg kell próbáljuk,meg kell tanuljuk. Ha nem vagyunk ennyire sem képesek, hogyan várhatjuk el a kormánytól, egymástól, hogy hódítani induljunk, győzzünk és tartsuk is meg a területet? Van hova javulni. Számomra a cél, hogy olyan jók legyünk mint a LoL abban a bizonyos makedón-szerb csatában. Amit az Org cikk is említett a napokban. Ott két szövetség volt jelen. Ha mi is lennénk országos szinten olyan szervezettek, mint ők... úúúh *-*
(Most sem azért vagyunk szabadok, mert hűűdemilyenszervezettek vagyunk. Nem. A diplomáciának köszönhetjük. A szavaknak!)

Miért jó a lengyel-magyar közös hadjárat?
Esélyt kapunk megtanulni együtt ütni, szervezetten, parancsra. Összedolgozni Nem az éles csatában kell ezt megtanulni, amikor a létünk a tét! Akkor már késő ilyeneket gyakorolni. Itt egy remek alkalom a gyakorlásra, miért ne próbálnánk meg? Mit veszíthetünk? Semmit, max a hibáinkat
Ha megmutatjuk a szervernek, a nagy és erős országoknak, hogy kicsinységünk ellenére van bennünk spiritus, mert szervezettek vagyunk, jókor ütünk nagyot, akkor elérhetjük, hogy végre mi hódítsunk! Hogy végre ne zsákmányállatként tekintsenek ránk, ne golyófogóként, ne csaliként, hanem partnerként! Veszélyes, erős partnerként, akivel számolni KELL!
Ehhez kevés csak jókor, nagyot ütni. Az is kell, hogy ne marjuk egymást. Ez a fő gond. Mind ismerjük már az életből a hírhedt magyar mentalitást. Nem elég ha az életben ez van? Muszáj a játékban is?

Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy a lengyel-spanyol csatákban, amik mostanában a priók lesznek, üssetek T2-kor. Nem baj ha nem tudsz vagy nem akarsz chat-re jönni, még akkor sem ha osztás van (mert van mit kiosztani harcokra...igen, gyakorlásra is). A lényeg, hogy ha ütsz, azt jókor, jó helyen tedd!
A kicsik is jöjjenek ütni, gyertek chat-re, kérjetek tápot. Minden ütéssel fejlődtök, erősödtök
Az ellenzéket és ideges embereket pedig megkérem, ne szítsák a széthúzást, a vitáikat, gondjaikat pm-ben rendezzék le.

Köszönöm a figyelmedet, további hűvösebb napot!

I. Ursa királynő


Previous article:
Hadügyi hírek! (9 years ago)

Next article:
MU-k Háborúja \o/ Most szombaton! Ne hagyd ki te se! (8 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON