Esim - #11 - Odpovede ?
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

guf


Redactor

252


42
#11 - Odpovede ? (Statistics)
Posted 8 years ago by
guf    
Report


Vítam Vás všetkých pri ďalšom čísle GUFlovín !

Ako ste si určite všimli, pred časom som rozposielal hromadné správy všetkým členom Vojenských jednotiek ( MU ) Vandals, Revolver, Elite Revolver, Revolver Royal a Slovak Legions division I

Všetci dostali rovnaké otázky :

Máš niečo proti MU Vandals / Legie / Revolver ?

Odpovede boli rôzne, od dvojslovných "nie nemám" až po rozsiahle odpovede

Rozhodol som sa zo všetkých odpovedí urobiť iba štatistiku, kde som odpovede rozdelil do 3. skupín a to :

- mám niečo proti celej jednotke
- mám niečo iba proti niektorým členom
- nemám proti nim nič


- niektorý aspoň odpísali že sa nechcú vyjadrovať, no niektorý neodpísali vôbec, čo ma mrzí, ale je to ich vec

takže poďme na odpovede :

MU Vandals

- celkovo mi odpoveď zaslalo 32 hráčov





MU Revolver

- spojil som odpovede všetkých 3 MU do jedného grafu
- celkovo mi odpoveď zaslalo 43 hráčov






MU Slovak Legions division I

- celkovo mi odpoveď zaslalo 21 hráčov





Takisto by som chcel zverejniť niekoľko odpovedí , ktoré mňa osobne zaujali :

Myslím že medzi nimi sa to už nenapraví tak by bolo múdrejšie aby sa starali viac o nových hráčov ako im pomôcť a udržať ich tu, než ich učiť že tí a tí sú zlý a my sme tí dobrý, ale nechať ich rozhodnúť sa samých kam sa chcú začleniť a kde ich to najviac baví. Ja som sem napríklad priviedol svojho kamoša, ktorí už síce nehrá ale keď s tým začal nenútil som ho k mojej jednotke ale nechal som ho vybrať si, on si zvolil Vandals a bol tam nadmieru spokojný, ja som zase nadmieru spokojný v Revolveri.

Všetci sme tak boli spokojný (áno už je to 3x po sebe slovo spokojný (teda už 4) ale takto v noci sa mi nad synonymom už nechce premýšľať ) a nemuseli nás zaujímať nejaké rozpory medzi starými hráčmi. Je to tak aj výzva pre novších hráčov aby tu vybudovali nové silné SVK. Lebo ak to niekto môže ešte napraviť tak práve ľudia ktorých sa to nijako netýka a ak taký budú v každej jednotke potom by to šlo.


Som tu na e-Sime v porovnaní s inými krátko. Deň 918. Neviem preto, ani ako ten konflikt vznikol, kto mal, alebo má pravdu. Vidím, len súčasný stav. Proti MU Slovenské légie a MU Vandals nemám nič. Takisto ani so žiadnym z členom týchto MU nemám konflikt. Jediné čo ma mrzí tak to je ten dôsledok tohto celého konfliktu -keď bojujem za SVK a proti bojujú tiež Slováci... žiaľ je to také slovenské. Ako často v živote, tak aj tu na e-Sim.


nemám záujem sa miešať do týchto žabomyších vojen, najradšej by som bol, keby sme tu boli všetci v pohode a spoločne makali pre zveľadenie našej vlasti


Ahoj, osobne mi nevadi ani neprekazaju, Vandals ani SL. Jedina vec co ma mrzi, je to, ze odisli z svk prec, ale respektujem ich rozhodnutie. A viac menej mi vadia skor samotni ludia, ktori umyselne miesto toho aby spajali slovensku spolocnost, neustale potrebuju rozduchavat a jatrit stare rany a robit rozbroje. Ci uz z jednej strany taboru alebo z druhej strany.


Ahoj. Nie, nikdy som proti týmto jednotkám nič nemal. Samozrejme, občas sa nájde človek či už tej alebo onej jednotky či strany, ktorý ti takpovediac nesadne, no preto nebudem odsudzovať celú jednotku. Zopár hráčov Revolveru sa jeden čas správalo na môj vkus hlúpo, no príliš som to neriešil. Na druhej strane, nikdy som nekládol aktivitu na rozbroje a teda, nikdy som nebojoval proti iným jednotkám. Svoje si držím a cudzie rešpektujem.


Som tu nový, takže som ešte dosť vecí nepochytil, ale nemohol som si nevšimnúť ten tvoj článok o rozhovore s Dimitrim, hlavne komentáre pod ním. Všetci tam riešia vážnu politiku a pritom je toto len hra. Áno, viem že si myslíte že e-sim je niečo viac, hlavne potom, čo ste do toho vrazili nejakú tu sumičku a čas, ale aj tak musíte mať nejaké hranice. Príde mi ako hlúposť, že slováci nechcú pomáhať slovensku, ale chápem, že na to majú svoje dôvody. No aj tak, povedal by som, že sme sa dostali do dosť hlúpej situácie. Vlastne načo sú dobré takéto vojny? Ako dostať na svoju stranu pár nováčikov sa dá určite aj iným, miernejším spôsobom, než ukázaním toho ako sa vieš zachovať v hádke, alebo akú špinu vieš nájsť na druhom. Aj keď som členom revolvera ešte stále neviem dosť na to, aby som tu niekoho obhajoval.

guf neviem ako dlho si tu, ale ako vidím o situácií e-Slovenska by sa dala napísať kniha. V tomto prípade som rád, že nemám dostatok informácií. V novinách názor nováčika, ktorý nevie poriadne čo sa tu deje nikoho nebude zaujímať. Som na strane revolvera.


voči MU Légie osobne nemám nič. jedine čo by som vám chcel vytknúť je to že ste mi ukradli zopár BH, ale to patrí k hre.

V MU Revolver mi vadí viac vecí:
1. Niektorý z vás mi prídete ako schizofrenici. Na jednej strane píšete ako sú flejmy zlé a ako vám vadia, ale na druhej strane ste ich hlavným výrobcom.
2. Robíte z komára somára. Raz si niekto dovolí zobrať si BH a hneď sa doňho pustíte. Nie ste jediný kto tu potrebuje gold.


no vseobecne proti inym mu nemam nic,no na svk je par jedincov ktorí rozvrátili celú svk komunitu. Preto su vandali a SL prec. A pokial tam budu tak sa to ani nezmeni. Menovať nebudem,aj tak všetci vedia koho myslim. Volakedy bolo na svk super, boli sme jednotni a išli si za svojim(samozrejme boli dake spory aj vtedy,ale nic co by sa nevyriešilo) No poslednu dobu co sme boli na svk nešlo o najdenie spoločného riešenia ale iba o vyvolavanie sporov. Preto som bol zato aby sme opustili svk.


Proti revolveru mám - nože, pištole, tank, 3 stíhačky F-16, zopár obrnených transportérov a jednu bombu typu puma


Revolver ? to je čo ???


To je asi všetko

Chcel by som opäť poprosiť aby ste v komentároch neflamovali, inak komentáre znovu zruším. Ďakujem

Ďakujem za Váš čas a dúfam že sa uvidíme aj pri ďalšom vydaní


Previous article:
Bro... (8 years ago)

Next article:
#12 - rozhovor - Vandals (8 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON