Esim - Apie įrangas [equipment] ATNAUJINTAS
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


39
Apie įrangas [equipment] ATNAUJINTAS (Political)
Posted 7 years ago by
Naujoku Ministerija    
Report




Įrangos


Tiems kas gerai angliškai suprantate Administracijos straipsnis apie įrangas ir Vikipedijos straipsnis su VISA ESMINE INFO apie įrangas.

Savo naudojamas įrangas galite matyti nuėjęs į savo profilį, o visas įrangas galite matyti nuėję į savo įrangos puslapį - MANO VIETOS, ĮRANGOS (MY PLACES, EQUIPMENT)
į dešinę nuo savo turimų įrangų galite matyti ir pateiktus svarbių efektų procentus, bet apie tai vėliau.

Pavyzdys:




Įrangų tipai (pagal kainų grupes)


Pigiausios įrangos:

Šalmas – Helmet

Vaizdo įranga – Vision

Ginklo patobulinimas – Weapon upgrade


Šiai kainų grupei anksčiau priklausė ir kitas įrangos tipas, kuris galiausiai tapo retesniu ir brangesniu:


Pagalbinė įranga – Offhand

Brangios įrangos:

Neperšaunama liemenė – Personal Armor

Batai – Shoes

Kelnės – Pants


Pats brangiausias įrangos tipas:

Sėkmės talismanas – Luchy charm

Taigi pradinis patarimas – yra 6 kokybės lygiai [Q1, Q2, Q3 ir t.t.] ir patarčiau taupytis maždaug Q3-Q4 įrangoms, o tik po to kai įsigysite padorų šalmą, vaizdo įrangą, ginklo patobulinimą ir įrangos patobulinimą galite galvoti ir apie brangesnes įrangas, BET pradžiai patarčiau visai negalvoti apie laimės talismano pirkimą 


Įrangos gavimas


trumpa info lentelėje




Detalesnė info apie įrangų gavimą:

Vaizdo įranga, Pagalbinė įranga, Ginklo patobulinimo įrangos ir [retų progų metu] Laimės talismanai yra gaunami po kovų:
Q5 gauna atsitiktiniu būdu išrinkti asmenys, iš tų kas viename iš raundų padarė daugiausiai žalos
Q4 gauna atsitiktiniu būdu išrinkti asmenys, kurie pateko į top3 pagal padarytą žalą
Q3 gauna atsitiktiniu būdu išrinkti asmenys, kurie pateko į top10 pagal padarytą žalą
Q2 ir Q1 gauna atsitiktinai parinkti kiti žaidėjai, dalyvavę mūšyje


Po mūšio įranga yra dalinama priklausomai nuo jo intensyvumo – už kmūšyje atliktus 300 smūgių (hits) dalinama po 1 Q1 įrangą ir taip toliau: 1000 – 1 Q2, 3000 – 1 Q3, 10000 – 1 Q4, 30000 – 1 Q5.

Šalmai (Helmet) yra gaunami aukcionuose (juos parduoda Item vendor ir kiti žaidėjai)

Neperšaunamos liemenės yra gaunamos už naujų žaidėjų pakvietimus (todėl tai yra reta ir brangi įranga):
Q1 Neperšaunama liemenė yra gaunama už kiekvieną pakviestą žaidėją, kuris pasiekia 7 lygį
Q2 Neperšaunama liemenė yra gaunama už kiekvienus 2 pakviestus žaidėjus, kurie pasiekia 7 lygį
Q3 Neperšaunama liemenė yra gaunama už kiekvienus 5 pakviestus žaidėjus, kurie pasiekia 7 lygį
Q4 Neperšaunama liemenė yra gaunama už kiekvienus 20 pakviestus žaidėjus, kurie pasiekia 7 lygį
Q5 Neperšaunama liemenė yra gaunama už kiekvieną 100 pakviestų žaidėjų, kurie pasiekia 7 lygį

Pvz – jei pakvietei 15 žaidėjų, kurie pasiekė 7 lygį, tai iš viso būsi gavęs 15x Q1, 7x Q2 ir 3x Q3 Neperšaunamas liemenes.

P.S. Pasitaiko, kad liemenes galima gauti ir turnyrų metu

Keliaujant (persikeliant iš vieno regiono į kitą) galima gauti Q1, Q2 ar Q3 batus arba kelnes. Keliaujant į pajūrio regioną gausit batus, o keliaunat į kitus regionus – kelnes. Tikimybė gauti atitinkamo kokybės lygio įrangą kelionės metu: Q1 – 80%, Q2 – 16%, Q3 – 4%. Be to, su mažesnės kokybės bilietu yra didesnė tikimybė gauti įrangos kelionės metu

Įrangos yra gaunamos ir turnyrų metu, o būtent turnyrų metu yra galima gauti įrangų su geresniais efektų procentais negu įprastai

Q6 įrangos gaunamos tik perkant jas aukcionuose arba perkant iš kitų žaidėjų paprastais mainais ar kontraktu

Beje, kartais būna administratorių organizuojamos bonusų dienos, kurių metu galima dvigubai daugiau įrangų laimėti kovų metu


Įrangų efektai



Egzistuoja šie standartiniai įrangų efektų tipai:

Sumažina nepataikymo tikimybę (Reduce miss chanse) - pavadinimas esmę pasako. Patartina turėti ne daugiau kaip 1-2 % nepataikymo tikimybę, o po to stiprinti kitus įrangų efektus
Padidina tikimybę išvengi žalos (Increase chance to avoid damage) - tai reiškia, kad šūvio metu nesusidursite su gyvybių netekimu ir todėl galėsite atlikti daugiau šūvių, o tuo pačiu greičiau augs jūsų turimas patirties taškų (XP) kiekis, bet turint didelio procento šį efektą tam, kad maksimaliai jį panaudotumėte jums reikėtų su kiekvienu šūviu turėti ginklų, o būriai duoda ribotus kiekius ginklų (tarkim iki 170-200, o su maksimaliu šiuo efektu galite padaryti 300 šūvių ar net daugiau), tad tai gali būti labai brangus malonumas + su šiuo įrangos efektu lėčiau kovosite mūšio raundo gale, nes atlikdamas daugiau šūvių ilgiau užtruksite.
Padidina maksimalią žalą (Increase maximum damage) - tai yra vienas vertingiausių efektų (daugiausiai žalos padeda padaryti neskaitant praeito efekto, bet su šiuo efektu tai padarysi pigiau (reikia mažesnio ginklų kiekio) )
Padidina kritinę žalą (Increase critical chance) - padidina galimybę padaryti dvigubai daugiau žalos negu įprastai ir todėl tai yra populiarus ir efektyvus efektas, kurį nemažai žaidėjų mėgsta derinti su maksimalios žalos padidinimu. Jis efektyvumu maždaug prilygsta pirmiems dviems efektams.
Padidina žalą (Increase damage) - padidina daromą žalą (paprastą ir maksimalią, bet vidutiniškai šis efektas yra šiek tiek mažiau efektyvus žalos darymo atžvilgiu nei anksčiau minėtieji efektai.
Pastiprina smūgį (Increase hit) ir Prideda jėgos (Increase strength) yra nepopuliariausi ir silpniausi efektai, kurie veikimo principu yra panašūs į žalos padidinimą.

Ekonominių įgūdžių lygio padidinimas (economic skill inrease) ir
Tikimybės nemokamai keliauti padidinimas (increase chanse for free flight)

iš šių efektų daugumai aktualesnis turbūt bus pirmasis, nes jo dėka augs ekonominis produktyvumas, o tai naudinga užsidirbant ir gaminant produkciją.

SVARBU - šie naujieji įrangų efektai yra ne visuose įrangų tipuose (ekonominių įgūdžių lygio padidinimas gali būti tik Laimės talismano tipo įrangose, o tikimybės nemokamai keliauti padidinimas gali būti gaunamas tik su Batais ir Kelnėmis)

Be to, šie 2 naujieji efektai aktyvuojasi ne iš karto: ekonominių įgūdžių lygio padidinimas 100 % aktyvuojasi tik praėjus 72 valandoms, o tikimybės nemokamai keliauti padidinimas 100 % aktyvuojasi praėjus 24h

Naujausi įrangų efektų tipai:

Šansas rasti ginklą (Chance to find a weapon) ir Šansas naudoti mažiau ginklų penkiagubo šūvio metu (Chance to use less weapons for Berserk) yra įdomūs efektai, bet mano manymu – mažiau efektyvūs ir naudingi mūšio metu negu pirmieji 5. Todėl patarčiau vystyti pirmus 4–5 įrangų efektu, o verslininkams aktualus Ekonominių įgūdžių lygio padidinimas

Apie standartinius įrangų efektų procentalinius dydžius ir kt:




Standartinių įrangų sujungimas ir skaidymas


Turėkite omenyje, kad galite sujungti įrangas - einate į MANO VIETOS (MY PLACES), ĮRANGA (EQUIPMENT), ir apačioje matote nenaudojamas įrangas, po mygtuku SUJUNGTI (Merge) pažymite 3 vienodo kokybės lygio įrangas (kaip pavyzdyje 3 Q3 įrangos), kurias norite sujungti ir paspaudę mygtuką SUJUNGTI (Merge) galite jas sujungti į vieną aukštesnio kokybės lygio įrangą.

įrangos jungimo pavyzdys:


Tai nėra nemokama - užėję ant mygtuko SUJUNGTI, matysite kiek tai kainuotų ir dar turėkite omenyje, kad sujungiant įrangas yra loterija (nežinia ar gera įranga gausis) tad neskubėkit įrangų masiškai sujunginėti
Beje, sujungiant įrangas nėra visai aišku kokie sujungtos įrangos efektai bus, o sujungtos įrangos tipas priklauso nuo to kokio tipo įrangą sujungi, pvz - jungiant 3 Q2 šalmus tikrai gausis Q3 šalmas, o jungiant 3 skirtingų tipų įrangas neaišku kokia įranga gausis

Yra mygtukas Skaidyti (Split), kurio dėka nemokamai įrangas galite padalinti į 2 žemesnio lygio įrangas (1 įranga būna tokio pačio tipo įranga kaip jūsų padalintoji, o antroji gauta įranga gausis burtų keliu parinkto kito tipo įranga).

Čia galite pamatyti angliškai pateiktą informaciją kokios įmanomos įrangos dalijant vieną iš įrangų tipų:




Įrangų pirkimas aukcione


Aukcionuose galima rasti visų tipų rangos ir galima rasti pigių pasiūlymų, bet tam reikia turėti kantrybės ir truputį sėkmės

Beje, aukcionuose lb neskubėkit išlaidaut ypač kai pasirodo naujo tipo įrangos, nes jos gali paveikti nusistovėjusias įrangų kainas ir pradžioj jų kainos gali būti perdėtai didelės

Ypatingos įrangos


Jos yra retos, o jų skiriamasis aspektas – nestandartinės įrangų įkonos. Skaidant ypatingą įrangą arba jungiant 3 ypatingas įrangas tarpusavyje yra 25 % tikimybė, kad gausis paprasto tipo įranga.
Tikimybė gauti 1 iš šių įrangų po mūšio tėra 5%.




Pirato įrangos rinkiniai:







P.S. jeigu kažką reikės papildyti ar pataisytiti, galite informuoti Naujoku Ministerija


Previous article:
[DUK] Gidas Naujokams: pamokos ir patarimai (9 years ago)

Next article:
[NM]Pasistatyk namą sau (7 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Mega | Arcadia | Vega | esim political game
PLAY ON