Esim - Új kongresszus, Új népképviselet!
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


12
Új kongresszus, Új népképviselet! (Political)
Posted 7 years ago by
Horvat helytarto    
Report


Tisztelt választópolgárok!

Köszönöm a szavazatokat és azt, hogy megválasztottatok a kongresszusba, hogy képviseljem az érdekeiteket.

A nép érdekeinek érvényre juttatása egy nehéz feladat, hiszen a polgárok helyzetét javítani szándékozó törvényjavaslatokat át kell tolni a kongresszuson, hogy érvénybe lépjenek. A kongresszus mint tudjuk, főleg idiótákból és félhülyékből áll, akik gondolkodás nélkül lesöprik a nép érdekében benyújtott törvényjavaslatokat. Vagy szándékosan, vagy azért mert fogalmuk sincs a dolgokról, támogatják a jelenlegi kormány kizsákmányoló és a gazdaságot tönkretevő politikáját.

Hogy nézz ki jelenleg a piac?

Iszonyatosan gyenge és értéktelen a HUF. Óriási az infláció.
1 HUF = 0.0399 Gold
1 db Q5 kenyér jelenleg: 16.88 HUF
Keresek napi 20 HUF-ot,
de mivel ezek a barmok a kongában korábban felküldték az SZJA-t 50%-ra ezért csak 10 HUF-ot kapok kézbe



Nem éri meg a magyar kereskedőknek a kereskedés a magyar piacon. Termékek ÁFÁ-ja 50%-on!
Például, eladsz valamit 1 HUF-ért, de csak 0.50 HUF-ot kapsz meg. Többi megy az államkasszába, utána meg zsebre a kormányban. Miért érné meg termelni majd féláron eladni?
Nem tűnt fel a gyökér kormányban senkinek sem, hogy csak a külföldi kereskedik, de az is drágán a magas ÁFA (50%) és a magas VÁM (99%) miatt?

Ezért kerül 2 HUF helyett, 16.88 HUF-ba egyetlen egy darab Q5 kenyér.


Na meg azért, mert a sok ész nélküli HUF nyomtatás miatt, elértéktelenedett a HUF.
Ezek a barmok, most nyomtattak ki 40.000 (negyvenezer) HUF-t.
Nyilván ekkora összegből könnyebb elsikkasztani zsebre.


Több sebből vérzik a rendszer!



Rendbe kell tenni a magyar termékpiacot!
Az adókat normalizálni kell.
Ahhoz hogy beinduljon a kereskedés és megérje kereskedni normális adók kellenek.

5%-ra a termékek ÁFÁ-ját!

Ha kereskedek, akkor a haszon az enyém legyen. Részesedhet az állam belőle, hiszen az ő piacát használom, de nem fair hogy a bevételem felét szó szerint ELLOPJA az állam a törvényei által! Előbb hagyom itt a játékot, mintsem sz*pjak, mert mindenhonnan kirabolnak. Ha már a tetves állam nem kereskedik normális árakon, akkor másnak adják már meg a lehetőséget.
(ezt nem feltétlen az én nevemben kell érteni, hanem egy átlag játékoséban. Előbb néptelenedik el az ország, mintsem mindenki itt kínlódjon. )


15%-ra a SZJA-t (személyi jövedelem adó

Milyen dolog az, hogy dolgozok az államnak, vagy bárki másnak, így is a béka rottyantója alatt keresek, amiből a hülye termékpiaci adószabályozások miatt 1db Q5 kenyérre sem futja, de azért a jövedelmem felét benyeli az állam az 50%-os SZJA-val. Ez olyan, hogy dolgozok 20 HUF-ért az államnak, de csak a a felét (10 HUF) ad ide, a felét megtartja, mondván pénzt keresek, adózzak utána. Előbb hagyom itt a játékot, mintsem 10 napig sz*pjak azért, hogy utána 5 db Q5 kenyeret tudjak venni, és 25-öt tudjak ütni egy csatában. (ez sem az én nevemben kell feltétlen érteni, mert maradok és rendbe vágom itt a dolgokat). Kapjon az állam 15%-ot, de azt is csak jó szándékkal, egyébként kapja be és kéri mindenki a bérét!


VÁM maradjon 99%

A vám maradjon ennyi, mert ha valaki külföldről jön, fizesse meg az árát, hogy a piacunkon kereskedik. Ezzel védjük a magyar kereskedőket is a konkurenciától.


Megnéztem, hogy melyik zseni baromnak köszönhetjük a piacunk ilyen szintű szétcseszését, és azt, hogy kisemmizi az állam a magyar polgárokat. Hát az az orbitális barom DMW n4 . Tapsold meg magad, te kókler.

krain és Sztrovacsek kivételével minden marha megszavazta az adórendszer és az ország szétcseszését.

Az egyik legnagyobb kóklerek, akik szétcseszik az országot az Bismarck77 és Wadafak . Minden kártékony és az országnak ártó törvényjavaslatot megszavaztak, esetleg ők nyújtották be őket, a másik félnótás, DMW n4 mellett.

Wadafak neve sem utal arra, hogy valami egyetemet végzett személy lenne, inkább valami tizenéves iskolázatlan suhanc.
Az meg hogy a kormányzó párt neve az, hogy Kapzsi párt, egyenlő azzal, hogy a nép pofájába röhögnek, miközben szétcseszik az országot.

Ha az a célja a kormánynak és a sok félnótásnak akik támogatják őket, hogy elnéptelenedjen Magyarország, akkor gratula, jól teszitek a kártékonykodást, amit csináltok. Ennél jobban még az ellenségeink sem cseszhetik el az országot. Bravó!!!

Ott van még a másik nagyon okos, KartalfiTumi , aki azt tanácsolja, hogy járjunk mind a csetre a feketepiacra. Hogy is néz ki ez? Felmész, majd vársz, hogy még se húzzanak le, vársz, hátha kiír valaki valami jó ajánlatot. Vársz, vársz, persze ha te is 14 éves vagy mint KartalfiTumi és nincs semmi dolgod, csak a netezés, ráérsz várhatsz. Várhatsz addig, amíg otthon a női családtagoknak nő létükre szakálluk lesz. És talán tudsz venni pár dolgot.
Megint ugyan az mint korábban: előbb unom meg a játékot, és hagyom ott, mintsem ilyen körülményesen jussak bármiféle termékhez. No meg, a feketepiachoz arany kell! Dolgozhat itt bárki valutáért, ha a kókler kormány szétcseszi a HUF-t, és az nem ér még egy pepsis bontót vagy egy radiátorcsövet sem, nem hogy egy marék kavicsot. Dolgozzak valakinek aranyért? Hátha lehúz vagy nem fizet ki? Óóó te jó ég, van baj a fejekben.

Normális gazdaság kell! Normális piac kell!


Felszólítom a kongresszust, ha már nem csak a napot lopni jelentkeztek a kongresszusba, vagy kormány pincsijét játszani, hogy támogassák az országot rendbetevő javaslataimat, illetve nyújtsanak be és szavazzanak be adó normalizáló javaslatokat.

Mindenhol ahol 50%-os az ÁFA azt csökkentsék le 5%-ra.
Mindenhol ahol 50%-os az SZJA azt csökkentsék le 15%-ra.
A VÁM mindenhol maradjon 99%.


Amennyiben a kormány tagjainak részéről nincs együttműködés, illetve akadályozzák NEM szavazatokkal az adók normalizálását és a piac rendbetételét, akkor tájékoztatom a kongresszust és az ország védelmének érdekében felelősségre vonás keretében távolítsuk el az elnököt és a következő választásig elnök nélkül, vagy átmeneti kormánnyal hozzá értő játékosokkal vegyük át az irányítást.

Ennél az adójavaslatnál úgy tűnik, hogy nem akarnak együttműködni.

A következő benyújtott adójavaslat az utolsó esélyük.
Vagy követik és képviselik a népakaratot, és befejezik a polgárok kizsákmányolását, vagy folytatják a saját akaratuk képviseletét, de akkor el lesznek mozdítva a hatalomból.

Amíg a népet képviselem, itt pancser elnököknek, kókler kormányoknak nincs helye!


Amelyik tulok bannolt csetről, az most oldja fel! Nem lehet a nép képviselőjét ilyen módon elhallgattatni!

Horvat helytarto
Minden magyar képviselője


Previous article:
Ingyen Q5 fegyver / Free Q5 weapon (7 years ago)

Next article:
Salamon-szigeteki Magyar Protektorátus (7 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON