Esim - Lietuva D1782
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

 ansisLtd


Redactor

818


30
Lietuva D1782 (Political)
Posted 6 years ago by
ansisLtd    
Report


[International readers: sorry for so many articles, in such a short time]

Sveiki šiandien paleidžiu šiek tiek neplanuotą straipsnį, visų pirma dėl kai kurių žmonių nepasitenkinimo esama LT politine ir alianso situacija. Paaiškinsiu keletą dalykų, kodėl jau savaitę grįžęs lošti padariau kai kuriuos veiksmus, ir koks yra ilgalaikis planas.



Buvo paleistas balsavimas Pilietinio karo pradėjimui, pagr MMH idėja, kad lenkai gįžo į tą patį aliansą kuriame esame ir mes, ir turesime kovoti vieni už kitus vienoje komandoje.

Mano paaiškinimas: aš puikiai suprantu, kad 4-5 mėnesius, lenkai buvo atėmę Latvijos regionus, ir dieną naktį kariavo prieš Lietuvą. Kai kurie lenkai buvo (ir dabar net yra) paėme Latvijos CS, ir dar daug žalos prieš LT. Grįžęs prieš savaitę aktyviai lošti Securoje, aš ir pats kariavau prieš tuos pačius lenkus, kėliau jiem RW, ir organizavau dmg. Buvome sėkmingai organizavę keletą RW. Toliau įvykiai klostėsi tokia tvarka:

1) Tapau LTU Prezidentu. Lenkai man parašė PM žinutę, kad ketina paleisti Latvijos regionus, ir nekariaus prieš Lietuvą. Lenkų CP paklausė ar reikės oficialaus NAP ar kokio kito pasirašymo. Sutikau, jog užteks ir žodinių pasižadėjimų.

2) Pradėjome Latvijos regionų atsiėmimo procesą: kas dieną imdavome po vieną regioną. Rusai man parašė žinutę su prašymu, kad nori nuomoti Latgalią 3 savaitėm. . Pasvarstęs ir pasitaręs su keliais žmonėm, žinojau jog tai sunkus sprendimas, ir kad Latgalia yra labai pelningas regionas. Sutikau, dėl dviejų priežaščių: šiuo metu yra vasara, ir Lietuviai, ir kitos šalys nesėdi tiek daug laiko prie PC, todėl kariavimas yra ne toks aktyvus. Be to Davęs LAtgalią Rusam gaunu jų gynybą bet kuriuo paros metu. T.y. Be jokių pastangų mes gausime tai ko mum reikės: dmg, weps5,paramą, ir tt tt. Todėl atsakiau Rusam teigiamai.

3) Alianso SC Mungos the Monster pranešė, kad artimiausiu metu bus organizuojamas alianso susirinkimas, ir kad bus svarstoma Lenkų priėmimo atgal į aliansą galimybė. Supratau kad tai reiškia 99.99% kad lenkai grįštą į Brotherhood. Alianso SC paprašė parašyti straipsnį. Aš jam kaip žinodamas paskiau: "Tu žinai kiek tas straipsnis ir alianso ėjimas sukels diskusijų, kiek daug bus rėmėjų ir kiek daug bus tų kuriem nepatiks?".

4) Vakar buvo paimtas paskutinis Latvijos regionas, yra Latvija 100% buvo nukariauta. Lietuvoje šiuo metu dirbama ties rezervo kaupimu, LTL supirkimu, prekių pardavimu, žaidėjų konsultavimu equips ir kitais klausimais, ir ttt tt. Vidaus politika derinama labai aktyviai. Visų pirma pasikartosiu: šiuo metu yra vasara, ir nėra ko tikėtis labai aktyvių žaidėju, kurie sėdėtų dieną naktį. Aš ir pats pripažįstu, kad mieliau lauke praleisčiau laiką, nei prie PC sėdėti 7-8h, per parą.



Galimi dvejopi variantai

Ok, Variantas A, kurį šiuo metu vykdau

1) Lietuva alianse užima pasyvią vietą. t.y. mes neplanuojame aktyvių karų, ar didelių mūšių. Pvz netolimos ateities plėtra, ir tt tt. Bet reikalaui esant, gausime visą dmg paramą, kurių reikėtų.

2) Yra du atviri karai: Lenkija v Romania, ir Turkija v Graikija. Vienas jų ko gero greitai bus nutrauktas (sakyti konkrečiai negaliu kuris, ir kada, dėl slaptumo). Tada bus toliau koordinuojama alianso veikla.

3) Lenkai buvo priimti ne tik mūsų, tačiau ir viso alianso. Todėl tie kas nori kovoti už aliansą (lenkus ir kt) galės tai daryti, o tie kas nenori, galės nekovoti: viskas labai paprasta.

4) Vasaros metu, neturiu tiek laiko kad imčiausi iniciatyvos, ir aktyviai isitraukčiau į alianso politiką, ir karines strategijas.

5) Menesio ar dviejų pilnai pakaks, kad Lietuva pakauptų rezerva, ir stabilizuotų Ekonomiką, t.y. be jokių Print LTL, sėkmingai kelti Lito kursą, ir darbinti robotukus.

Variantas B, kurį jau girdėjau

1) Išeiti iš alianso, ir pabūti neutraliais kuris laikas. Čia kyla grėsmė būti užpultiem Švedų (karas dar nenutrauktas) ir Latvijos praradimas (dėl ateities RW, ir priešų keršto).

2) Jungtis prie tokių šalių kaip UK, USA, Turkey, Iran, yra lygiai tas pats ką pries beveik metus siūlė JoNaSsS , kai "dėl įdomumo", tapęs CP jis norėjo pakeisti komandų puses, ir kariauti prieš buvusias šalis sąjunginikes.

3) Palikti aliansą vien tam kad keršyti Lenkijai, už praėjusius 4-5 mėnesius, nėra ilgalaikis sėkmingas planas. Tarkim mes kariautume prieš Lenkus, o Lenkai visgi būtų Brotherhood alianse, todėl turėtume kariauti prieš Serbus, Graikus, China ir kt šalis. Panaši situacija kaip ir antro punkto.

4) Ieškoti sąjungininkų Ukrainoje, Danijoje, Rumunijoje,. ir kitose šalyse kurios yra Lenkų priešės, nemanau kad yra ilgalaikis sėkmingas planas.



Pabaigai

Šis žaidėjų sukilimas ir apskritai komentarau parodė man kai ką:

1) Gal iš tiesų jau laikas pasitraukti, ir po 4 metų žaidimo mesti e-sim....

2) Ilgalaikis planas man visada buvo svarbiau, nei vienadieniai, įvykiai.

3) Visada buvo ir bus priešingai mąstančių žmonių nei aš, tai yra sudėtinė žaidimo ir pačio gyvenimo dalis. Nepriimu tai asmeniškai.

Kviečiu komentuoti ir diskutuoti. Visiems Sėkmės!



Previous article:
Brotherhood: Reborn (6 years ago)

Next article:
Swapping >>> Offhands Q6 (6 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON