Esim - Antra dalis apie neteisybę
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


16
Antra dalis apie neteisybę (Political)
Posted 6 years ago by
Stasionis    
Report


Sveiki,

Kaip matėte mano straipsnį kuriame logikos yra ir Ansio kuriame regis visiškai nėra. Tuojau pagrįsime.

Tad pirma straipsniai:
Mano https://secura.e-sim.org/article.html?id=69016
Ansio https://secura.e-sim.org/article.html?id=69017

Nusikopijuosite, vis tiek nieko neveikiate. Galite ir daugiau nuveikti.



Pirmas dalykas yra Balsavimas už ką?
Kaip vertinate šio metu eLietuvos situaciją?
37.5 % Šiuo metu yra vasara, daug žaidėjų neaktyvūs
33.33 % Teigiamai
16.66 % Reikia pokyčių
8.33 % Neigiamai
4.16 % Neturiu nuomonės
Total votes: 24

Šiuo metu vasara yra daug neaktyvių žaidėjų.. Kuo tai susiję su tai ką rašiau? Dideliems darbams reikia daugiau online, kad pradėjus daryti jaustųsi didesnis spaudimas ar šalininkų per mažai? Šitas yra tas pats kas neturiu nuomonės.
Teigiamai vertina Ansio šeima ir šalininkai... Kurie supranta tiek, kiek jiems reikia suprasti 2clickinant.
Reikia pokyčių yra lygiai tas pats kas Neigiamai..
Tai kas čia per balsavimas?

O tai tu tą kaupimą supranti kaip absoliučiai niekur nekariavimą?
Per tris savaites kai esu CP buvo sukaupta 80 000 LTL + 300 Gold, + 2000 weps5 + 3000 giftsQ5.
Ir kaip jau minėjai mes padėjome aliansui karuose. Tai kur čia tas Ekonomikos smukimas? ir Resursų nereikalingas taškymas?


Ir tai skaičiai? Tai realiai niekiniai skaičiai, kada yra tokia situacija Lietuvoje. Pažiūrim kiek galima buvo sukaupti netaškant Canadoms, Prancūzams. Allijansui padėta, didieji gelbėtojai su mažiausiai turimu sk. resursų.
Čia tas pats, kad Lietuva į Ukrainą (realiame gyvenime) siunčia karius. Išvaduotojai.
Rašiau, kad pagalbos neturėjo būti nei Canadai nei Prancūzams, nes laikinas reikalas kol Amkerikiečiai ir UK perims atgal ką turėjo. Tai yra švaistymas. Ir tu esi, tamsta, neteisus. Dėl gero vardo padedi, o ne kad Lietuvai būtų geriau.

Pažiūrėk kiek apskritai Securoje šalių turi "gyvą" marketą ir kiek mirusius? LTU marketa jau seniai miręs, visa Securos ekonomika pradėju destabilizuotis, kaip buvo pritaikyti NPC šiame serveryje (ko gero dar nežaidei tuo metu...)


Žinojau, kad tai paimsi.
Rašiau, kad padarius 4 MU lietuvoje su žmonėmis dirbančiais Lietuvai ir kitais nepriklausomais. Su Lenkijos karu Rusijoje, o mūsų ėjimu iki Anglijos, marketas atsigautų, dar ir kaip atsigautų. Vien tik Latgalos atidavimas Rusams kokią įtaką verslui, lėšoms ir bendrai marketui turi Lietuvoje.
Blogas mąstymas, labai blogas.
O kad šalys neturi kai kurios marketo, tai todėl, kad apskritai ten tokie kaip Serbai, Lenkai, Turkai, Amerikiečiai, Taiwanai valdo tas šalis tiesiog dėl teritorijų.
Dėl NPC atsiradimo sutinku, bet tai yra visai securai, ne vienai šaliai ar žaidėjui, todėl tai yra gerai, kada žmonių sk. sumažėjęs.

Su visa pagarba R1991 teigiu, kad jis atliko gerą darbą, skyre žaidimui laiko tiek kiek galėjo: už tai nuoširdžiai dėkoju. Taippat labai dėkoju, kad žmogus žaidžiantis e-sim jau 5 metus, iki šiol klikina ir rūpinasi Legacy būriu, nei Naujokų Ministerija. O jei atsiranda iniciatyvių žmonių, tai visada prašom perimti, ar prisijungti prie Naujokų mokymo.
Kas liečia dėl Lietuvos Nauijokų, tai nėra unikali situacija - visame serveryje bendra žaidėjų populiacija mažėja, dėl Adminų nesirūpinimu žaidimu, bei pačio žaidimo nekonkurencingumu.


Dar kartą pakartosiu, kad R1991 rašė shoutus. Apmokymo naujokų nebuvo du metus, tad nereikia burti iš kavos tirščių liaudžiai.
Legacy būriu nesirūpina senai. Giedrius kol lošė tol rūpinosi jis, Giedriaus nebėra, nėra ir Legacy. Daily DMG iš 5 žmonių ir jų mulčių, nu tai ne MU.
Nekalbu apie situaciją serve, kalbu apie situaciją lietuvoje, tad nėra ko kalbos nusukinėti apie servą..

Bet iš esmės Ansis jau sufailino, lengvai perleidęs............. baisu.




Šitoj vietoj klysti, aš žaidėjus stebiu kas dieną, ir su kai kuriais šnekuosi kas dieną. Vyksta nuolaitinės diskusijos, ir aš būdamas Prezidentu nusprendžiau skirti vieną ar kitą žmogų atsakingą už tam tikrą skyrių.


Klaida, kad atiduota NM be konkrečių užduočių. Aišku atsakymą rašysi, kad skyriai tikslias užduotis ir t.t. Bet žinau, kad nieko neskyrei, tiesiog, kad kažkas apskritai rūpintųsi, o ne kaip Rokas 8 d. nieko ir sako nei vieno žmogaus nėra. Tai per tas dienas galėjo kažką atnaujinti iš straipsnių, jei mėgėjas jais mėtytis.

Legacy irgi Darkerai?? NM nieko nepadarė, jau iškarto pyst ir MU žiūrėti.
Idėjas greitas paimti ir stumti, kad jos negeros, bet vis tiek malonu paimti iš kitų ar ne? Malonu buvo stumti ant manęs, kad blogos idėjos Ojojoj

Nepritariu, kad Lietuvai reikia dar vieno MU. Kadangi stipraus MU sukūruimui reikia stiprios davinų / prekių gamybos sistemos, o tai reikalauja daug laiko ir sąnaudų (Goldo, Fabrikų). EDK ir Legacy šiuo metu yra pustuščiai, o LKP išvis vos gyvuojantis. Dėl Naujokų mokymo ir treniravimo taip jau seniau yra: atėję nauji žaidėjai eina į LKP dėl bonuso, po to paauginę eco skill eina arba į Legacy arba į EDK.


Ne, tai aišku kur čia bus pritarimas, kada EDK gauna iš valstybės, o žmonės dirba EDK naudai. Valstybė nebus konkurencinga. Pasiūliau sistemą bendrą kaip kariniai būriai atgaivintų ekonomiką ir visus kitus dalykus apie kuriuos rašiau. Tai yra kompleksas kuriame vienas be kito neveiktų. Bet tai bloga idėja Bloga idėja yra tai, kad lošiat kelis metus ir Jums atrodo, kad kitaip būti negali. Nes nematot, supraskite tai, kad Jūs nematot!


Apie Sau fainas.. Bendravau su juo, mokyk nemokęs, Donatink itemus jam ir bus gerai, kitaip ilgai nežais, faktas.


Vasaros mėnesį aš tikrai nesiruošiau ir nesiruošiu sėdėti dieną naktį ir kariauti, kadangi alianso pakeitimas, ir aktyvus karas 100% toks variantas.

Kaip tai nekariauji? Fance, UK, Canada, USA, Serbai, Albanai visur karas vyksta ir visur lietuva kariauja. Resursai nekaupiami Lietuvoje ateičiai, kaip buvo kalbėta, o viskas švaistoma.
Bent pradėti kalbėti reikėjo, planuoti, o ne laukti kol kiti suplanuos ir pasiūlys vietą kuri liks. Nes man regis lenkai tuoj parodys dantis ir nuneš lietuvą. Tada lengviausia sakyti turiu reikalų ir pora mėn nesirodyti Online

Čia tu rimtai? Prieš tris savaites grįžau lošti, eLietuva turėjo 6 regionus (savo Core), šiuo metu turime 12 regionų - tai kur čia tas sumažėjimas?!!


Prie MMH turėjome daugiau nei 12. Bėda MMH, kad varo ant lenkų ir nežiūri galimybių (naudos), nėra diplomatas visiškai, bet RW skaito labai gerai.

Mano asmenine nuomone
1) Esi labai nepatyręs e-sim politikoje,
2) Nesi daug nuveikęs žaidime, todėl tau viskas iš šalies atrodo kiek kitaip - siūlau bent tapti MU vadu, ir pamažu kilti karjeros laiptais,
3) Jei jauti tokį stiprų norą ir galimybes pokyčiams: žaidimo sistema ir mechanika leidžia opozicijai iškilti rinkimų ir ne tik būdu, kviečiu kurti ir aktyviai toliau dalyvauti išsakant nuomonę,


1. Matau kiek patyrę sau naudos darosi.. kalba, kad kalbėti, o kai parodai ką reikia daryti, tai pradeda vartyti.
Žodžiu tingi dirbk, atsistatydink iš CP, nes padarei su ekonomika gerai, bet toliau negerai. Parašiau jau ne kartą kas negerai ir kaip daryti. Tingi daryti, todėl ir nedarai.
2. MU vadu tapti. Ačiū už pasiūlymą apsvarstysiu. Tik deja nematau MU lietuvoje, nes Legacy ir EDK sėdi po CP sparnu už davinius. Gal būt, kai atiduosiu skolas savo įkursiu jei dar bus žaidėjų.
3. Išsakysiu nuomonę visada. Kaip ją priimsite jūsų reikalas. Nes jei ne aš, tai NM toliau būtų neveiksni. Ir Legacy gal, labai tikiuosi kaip MU kažkiek atsigaus.

Gerai čia sužaidei su tuo profilio screenu parodant įrangą. Tačiau, įranga ne viskas darant popierinį darbą.
Dar kartą paminėsiu, kad iš EDK išėjau, nes nepalaikau karinio būrio kuris save gali išlaikyti pilnai pats, o ima davinius iš Vastybės. Aš tų davinių taip pat daug gavau, bet daugiau nenoriu. Galima LKP sutvarkyti labai sklandžiai, už tai kas duoda EDK.

4) Kodėl metus žaidęs, gerbiamasis iki šiol neaktyviai reiškeisi ir tik 2 click, jei taip gerai matai ir skaitai ekonomoką, politiką, alianso reikalus?
Aš turiu tau kitą atsakymą: tu priėjai labai arti valdžios, ir kai žmonės pradėjo tau aiškinti kaip e-sim mechanika veikia, tu ją suprasti pradėjai, tačiau norėdamas pasiekti daug turi įdėti daug darbo, daug laiko ir pastangų.


Kodėl metus laiko žaisdamas aš tik tiek esu pasiekęs ir tiek turiu?
Renku trečią gearą. Nes visiems CP netinko gearas, visiems žaidėjams netiko avoid/crit/max. Dabar renku tą patį.
Nes naujokų ministerija, savo darbo neatliko, nes niekas nekomunikavo su manimi kaip su naujoku tik straipsnius mėte, kaip šuniui kaulą. Todėl per metus toks esu, su pertraukomis po pora mėn.
Parašiau problemas, tingit dirbti - atsistatydinkite ir likite 2clickinti, kad ir seime. Reiškite nuomonę, pataisymus. O dabar tiesiog žlugdote geras idėjas, nes tingite dirbti.

Be to jei nežinote CP yra labai patogu vogti jei turi multi accountą, brolį ar draugą arba ,,valstybini sc" kuris naudojamas savo reikmėms. Nes kai supirkinėja litus Org'as, tai kelios dienos prieš labai patogi informacija broliams, sesėms ir kaimynams todėl iš lietuvos vagiama ir dabar, jei kam reikės screen shotą atsiųsiu.
Po 25 proc weapsų prarasdavome anksčiau + ticketai lietuvių, kad galėtų dirbti. Bet ką jau čia, aš juk nepatyręs politikoje

p.s. ir nesvarbu kiek esu medalių gavęs ar į seimą ar CP patekęs, jei duodu gerą info imkite, o ne stumdykite kampais.

p.s.2 Sakau, kad EINAM IKI ANGLIJOS. GALIME TAI PADARYTI, BET NEŠVAISTYKIME RESURSŲ IR TADA DAROM REZULTATĄ.


Previous article:
Lietuva, bet ne lietuviams (6 years ago)

Next article:
Q6 Boots (6 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON