Esim - Trumpa info prieš rinkimus
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

SscorpionN


Redactor

537


92
Trumpa info prieš rinkimus (Old article)
Posted 11 years ago by
SscorpionN    
Report


Sveiki gyvi, mieli sLietuvos piliečiai,

Štai ir vėl atėjo pažadų, melo ir didelių vizijų metas, kuomet kandidatai į Seimą bando papirkti rinkėjus, kad šie atiduotų savo balsus už juos. Nors rinkimai į Seimą e-sim‘e šiek tiek skiriasi nuo rinkimų tikrovėje, tačiau galima įžvelgti ir panašumų – balsų pirkimas rinkimų dieną, abejotinos reputacijos veikėjų patekimas į Seimą ir pan. Šiame straipsnyje norėčiau pateikti savo partijos narių kandidatūras į Seimą, kadangi tapau Gintarinės partijos prezidentu bei įvardinti kelis žaidėjus, kuriems į Seimą patekti nevalia, kitaip tariant, norėčiau paraginti nebalsuoti už tuos žaidėjus, kuriuos paminėsiu pirmoje savo straipsnio dalyje.



KO SEIME NETURĖTŲ BŪTI

Turbūt visi puikiai žinome atvejus tiek iš realybės, tiek iš e-sim žaidimo, kuomet į Seimą per kiekvienus rinkimus patenka ne itin aktyvių veikėjų, kurie Seime tiesiog vegetuoja ir neatlieka jokios funkcijos (net nesugeba laiku prabalsuot už atitinkamą įstatymą ). Taip, niekam tokie veikėjai nepatinka, tačiau už juos blogiau gali būti tik tokie veikėjai, kurie sistemiškai kenkia visam Seimo darbui, jo vidinei aplinkai ir tuo pačiu visai šaliai. Kaip tokius kenkėjiškus veikėjus iš dabartinių kandidatų į Seimą, galiu paminėti šiuos asmenis:

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

OduncuSalih – vien jo nick’as ir priklausymas turkų būriui puikiai atspindi jo tautybę. Kam mums užsienietis Seime, jei jis ten vis vien nieko nesupras ir neatliks jokios funkcijos? Vienintelis atvejis, mano žiniomis, kuomet užsieniečių buvimas Seime praverčia, tai tuomet, kai vykdomas PTO (political take over), kai užsieniečiai perima tam tikros valstybės Seimą ir leisdami įstatymus sugeba apvogti tos šalies biudžetą bei smukdytį šalį su jai nenaudingais įstatymais. Žinoma, šiuo atveju tai negresia, nes vienas asmuo vargu ar galėtų kažką tokio nuveikt – vis dėlto išlieka tikimybė, kad per kadenciją jis suteiktų daugiau Lietuvos pilietybių užsieniečiams, o per kitus rinkimus jau ir jie galėtų kandidatuoti į Seimą, taip stiprinant užsieniečių padėtį sLietuvos Seime. Nelabai tikiu, kad tai šio veikėjo tikslas, tačiau faktas tas, kad jo mums savo Seime nereikia. Na, o jei ir klystu dėl jo tikrosios pilietybės, galima įžvelgti ir kitą šio veikėjo minusą – neaktyvumas. Šis veikėjas neturi nei daug medalių, nei reiškiasi per shout’us, nei matomas lietuviškoje spaudoje, kas reiškia, jog jis tėra daržovė, kuri naudos Seime neturėtų jokios. Reikia tikėtis, kad Žalioji Partija šio žmogaus į rinkimus nepraleis.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Metalcamp – situacija ta pati, kaip ir prieš tai aprašyto užsieniečio. Vis dėlto šio veikėjo į rinkimus ketinu nepraleisti, tad ir rinkimuose jis nedalyvaus, nebent sugalvotų greitai perbėgti į kitą partiją ir kandidatuoti iš jos.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

kopis_uk – apie šį asmenį turbūt greitu metu pradės sklisti legendos, nes tai gan populiarus asmuo mūsų e-sim bendruomenėje. Vienintelis dalykas, kuris jį prastumia į Seimą, yra jo sistematiškai vykdoma populizmo kampanija. Šis žmogus nuolat apsimeta kovotoju už teisybę, tautos atstovu ir didžiuoju tautos gelbėtoju, tačiau realybė ta, jog jis tiesiog trokšta valdžios, kurios, karštligiškai pavydi visiems tiems, kas ją jau turi. Galima pateikti pora įrodymų, kodėl šis žmogus Seime yra ne tiek pagalbininkas ir naudingas narys, kiek kenkėjas, kuris tik apsunkina Seimo darbą. Visų pirma galima paminėti šio žmogaus kaip asmenybės konfliktiškumą – kai tik jis patenka į Seimo chatą, jame prasideda ilgi barniai ir rietenos tarp kai kurių Seimo narių, kadangi kopis mėgsta kelti konfliktus, skleisdamas įvairius nepagrįstus kaltinimus tiek valdžiai, tiek kitiems Seimo nariams, kas galiausiai išauga iki didelių necenzūrinių “epų”, per kuriuos Seimo chatas virsta ne kas kita, kaip vieta pasikoliojimams. Kitas aspektas, kodėl šio žmogaus Seime neturėtų būti, yra jo nekompetencija ir piktybiškas trukdymas svarbių įstatymų priėmimui. Jau ne kartą buvo taip, kad siekiant kuo greičiau priimti įstatymą ir surinkti 11 seimūnų balsų “YES”, kopis nubalsuodavo “NO” vien tam, kad užvilkintų įstatymo priėmimą. Paskutinis toks atvejis buvo su karo paskelbimu Latvijai, kuomet buvome praradę vieną latvių regioną ir reikėjo skubiai priimti karo paskelbimo įstatymą, kad neprarastume puolimo iniciatyvos ir užuot kovodami dviejuose mūšiuose, galėtume ramiai atsiimti regioną (beje, tuo metu latviai rodė gan stiprų pasipriešinimą, kuomet vos sugebėjom atsiimti prarastą regioną ): karo paskelbimo įstatymas . Jei latviai būtų susigriebę ir karą mums paskelbę anksčiau už mus, būtume galėję prarasti dar du latvių regionus. Jau primeroje esame nudegę, kuomet nespėjome laiku priimti karo paskelbimo įstatymo ir dėl to priešai įgijo didelį strateginį pranašumą prieš mus. Taip pat Seimo darbui jokios naudos neprideda štai tokie šio veikėjo “iš oro” paskelbiami įstatymai: apkalta prezidentui . Negana to, kopis Lietuvos pilietybę suteikinėja užsieniečiams už auksą (vėl parodo, koks jis "švarus" veikėjas): atkreipkit dėmesį į kopio suteiktas pilietybes . Kaip matote, šis žmogus Seime atlieka tik vieną funkciją – kuo labiau kenkti Seimo darbui, todėl gerai pasvarstykit, ar norite balsuoti už tokį veikėją.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

chilly – panašu, kad dar vienas užsienietis. Taip pat iš žaliosios partijos, tad reik tikėtis, kad ir jis nebus praleistas į rinkimus.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Neabejoju, jog galima būtų įvardinti ir daugiau panašių veikėjų, kurie pretenduoja šiuose Seimo rinkimuose „ant prikolo“, tačiau didelė dalis kandidatų yra visiškai nematyti ir nežinomi žaidėjai, apie kuriuos neturiu jokios infomacijos – matau, jog yra dar keli labai neaktyvūs veikėjai, tačiau kažko kito apie juos pasakyti negaliu, tad ir neminėsiu kiekvieno jų atskirai. Ilgai netempdamas gumos, pereisiu prie kitos straipsnio dalies.



GINTARINIAI KANDIDATAI

Manau, kad daugelis žmonių mane jau žino iš mano prezidentavimo kadencijų, o ir nesu megėjas daug apie save rašyti, tad savo prisistatymo nerašysiu ir lauksiu balsų iš tų, kuriems mano nuveikti darbai buvo matomi, kuomet buvau Lietuvos prezidentas, arba tų darbų rezultatai matomi ir dabar. Kadangi kai kurių šios partijos kandidatų visiškai nepažįstu arba juos žinau tik iš matymo primera serveryje, suteikiu galimybę mūsų partijos nariams pasireikšti patiems, iš ko Jūs ir spręsit, ar balsuoti už juos, ar ne (kandidatų kalba netaisyta):

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ReggaeShark - Esu visai nenaujas e-sim žaidėjas pavadintu "dziastinas", žaidžiau primeroje nelabai ilgą laiką nes atsiradus secura serveriui perėjau į jį. Patirties seime ar kažkur kitur neturiu, bet manau kad turėčiau susitvarkyti, vistiek nevienas dirbsiu. Atėjęs į seimą stengčiaus būti netoks kaip k... (neviešinsiu bet gal supratot).

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Erikasjr - Sveiki, esu Erikasjr, patirties Esim pasaulyje turiu, esu aktyvus ir siaip mldc, todel noriu kandidatuoti i seima.

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

grimpou - http://secura.e-sim.org/article.html?id=6349

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

ernie - Kandidatuoju i Seimo rinkimus , trumpai apie save,zaidziu cia nuo pirmos dienos, pradziai buvau tik verslininkas, bet paskui nusprendziau pamatyti sio zaidima is kitos puses ir todel daabr esu KAM komandoje,
Mano pagrindinis darbas ten , yra priziureti KAM imones, aisku sakysit, tai va kuris mums visada algas kerpa, . taip tai as ,bet is davinius as kartais dalinu ,kai yra misija, aisku darau ir kitu smulkiu darbeliu(aisku ne tiek kiek pats musu ministras). taip pat esu vienas is LKP burio vadu. Nemeluosiu ,einu i seima kaip ir dauguma turbut: 1. del 5 gold; 2. del medalio; 3.priimti svarbus salies sprendimus, tinkamu metu ( esu KAM komandoj, todel esu vienas is pirmu, kurie suzino apie tai). Manau uzteks, Tai va, jai esu nusipelnes buti Seime, prasau balsuoti uz mane ateinanciuose rinkimuose. Aciu uz demesi

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Kolkas sulaukiau tik tiek prisistatymų kalbų iš Gintarinės partijos kandidatų, tad iki pat rinkimų visi šios partijos kandidatai galite man rašyti asmeninę žinutę žaidime su savo prisistatymu ir įtrauksiu jūsų prisistatymus į šį straipsnį.

Ačiū visiems ir gerų rinkimų.




SscorpionN





Previous article:
[CP] Pabaigos žodis (11 years ago)

Next article:
Pilietinis karas sLietuvoje (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON