Esim - [Rimta Partija] Kandidatų sąrašas.
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

1juokas


Redactor

251


30
[Rimta Partija] Kandidatų sąrašas. (Old article)
Posted 11 years ago by
1juokas    
Report




Sveiki visi sulauke dar vienų seimo rinkimų Į ilgas kalbas nesivelsim, verčiau patys paskaitykit ką žada mūsų partijos kandidatai.

_________


1. wygis
Sveiki, RL esu Vygantas, man 19m e-sim securoje žaidžiu nuo pat pirmos dienos, puikiai stebiu visą situaciją žaidime ir stengiuosi visur įsiliet. Bandau patekti į seimą antrą kart, nes manau esu geras seimūnas. Jokio trollolo, bei nesamoningų įstatymų. Žmonės turėtų už mane balsuoti nes stengiuosi dėl savo šalies gerovės kiek galėdamas.

*
2. 1juokas
Sveiki, mano vardas Donatas, bet šiaip visiems ar bent jau kai kuriems žinomas kaip 1juokas.
Esi'ma lošiu nuo jo pradžios, su šiokiom tokiom pertraukom, nesigilinsim perdaug i primeros laikus, bet securaj atsiradus skiriu kur kas didesni demesi jai.

Šiuo metu priklausau Naujoku ministerijai, padedu naujiems žaidejams greiciau isilieti i musu gretas, informuoju apie galima pagalba naujokams (jei ir tu esi naujokas, bet apie tai nieko nežinai - rašyk man).

Dar truputi apie seima, manau, kad seimui truksta aktyvumo, galbut šiuo metu ir daug naujoku šildosi seime kurie netik, kad neturi laiko skirti daugiau demesio į savo pareigas, bet yra ir tokiu kurie tik ka atrade žaidima sugebejo patekti i seima.

Pabaigai, noriu pasakyti, kad jei mane išrinksit stengsiuosi kaip tik imanoma padeti pagerinti eLietuvos situacija. Didžiaja savo darbo dali ir toliau skirsiu Naujoku Ministerijai.

*
3. pokstas
Daug kam esu labiau žinomas kaip pokstasq iš šio žaidimo pirmtako. Ten esu buvęs CP, KAM, LK vadu, o šiuo metu prižiūriu LTB (Lietuvos banką bei galima sakyti esu vyriausybės, LK tarybos narys.

Čia daugiau esu n-spaudytojas, jeigu taip būtų galima pasivadinti. Tačiau kiek spėju perverčiu spaudą, domiuosi kas vykdoma mūsų valdžios, seimo ir savo malonumui pakovoju.

Kodėl turėtumėt už mane balsuoti? Turiu daug patirties, kažkokių super idėjų ar naujų projektų iš manęs nesulauksite, bet kritiškų komentarų, vertinimų galite tikėtis, kaip ir apgalvoto balsavimo už įstatymus.

*
4. tadas
Mano patirtis yra nuo primeros laiku 120 dienos ,securoj nuo pirmos dienos nesu praleides nei vienos dienos ,Realiam gyvenime priklausau respublikonu partijai "Amerikoj" .Cia pat ir gyvenu .
Priklausau "Lithuanian Freedom Army" buriui kovoju tik tada kai reikia ginti lietuva arba kovoti lietuvos pusej uzimant kitas teritojas ir dar vienas atvejis kai sajunginikai praso pagalbos,zodziu darau viska kas padetu eLietuvai klesteti ,
Is sono dar truputy verslauju ,kad butu daugiau veiklos ir idomiau zaisti
bet vis tiek truksta veiklos, tad noriu patekti i seima ir isbandyti naujas galimybes ,esu pakankamai aktyvus kad galeciau ten eiti .
Is senesniu kadenciju girdeti daugybe pazadu padarysiu ta ana ,bet ka realiai padaro nieko ,as nezadesiu nieko ,o budamas ten darysiu ka galiu padaryti ir tada galesiu pasakyti kad AS PADARIAU ir tai nebus pazadas ,o irodymas kad as galiu is tikruju kazka naudingo nuveikti . Jei man nepavyks atlikti svarbiu darbu ,daugiau nekandidatuosiu.
Tai tiek apie mano kadencija
Aciu uz demesy.

*
5. ArmandasxLT
Kadangi reikejo prisitatymo tai truputis apie mane. Mano vardas yra Armandas. Žaidžiu e-sim jau apie 3-4 menesius. Buvau Momento Mori MU vadas, bet Respublik pamiršo palikti prieeiga prie sandelio taigi kilo didžiulis maištas ir viskas žlugo. Dabar esu verslininkas, nors ir nedaug užsidirbu, bet to man pakanka. Esu aktyvus, taigi noriu patekti i seima. Turiu daug laisvo laiko, viska atlieku greit.

*
6. Register
Mano vardas Arnas, gyvenu Klaipedoje. Šiek tiek domiuosi politika ir priklausau Jauniesiams Konservatoriams, todel seimo simuliatorius manau man butu gana idomus. Viliuosi prisideti prie kongreso ir padeti palaikyti stabilia, geresne padeti sLietuvos visomeneje protingais sprendimais.

*
7. N3oDas
Sveiki mano brangus skaitytojai ir rinkejai, kaip žinote mes visi turim apie save papasakoti, tad noreciau prisistatyti. Mano vardas yra Marius, labai jau populiarus tas Mariaus vardas hehehe, na mano patirtis ko gero tik eRepublik seimuno kede (kelis kartus), bet e-Sim seime dar neesu buves, del to dabar taip ir noriu ten atsidurti. Pradejau žaisti e-Sim nuo 19 dienos (primeros serveris). Kaip ir kiekvienas žaidejas turiu savo paties nuomone ir jos nekeisiu skandalais ar kitu žaideju nuomone. Esu kiek tingus, bet savo privilegijas noriu ir išnaudoju 100 proc.
Klausiate kodel turetumete rinkti mane? O gi todel kad aš esu geros valios žmogus, neketinu pulti kaip koks žveris ir pjautis iki galo, moku išnaudoti aplinka savo galimybems plesti. Manau apie mane tiek turetu užtekti, jeigu ko norite paklausti, klausykite, man tik smagiau, kad kažkam esu idomus.

*
8. Mantvydas
Sveiki, esu Mantvydas. Savo e-sim karjera pradejau primeros serveryje apie 120 diena. Kadangi startas buvo gana paveluotas, nieko ypatingo nepavyko nuveikti. Tačiau vos susikurus naujam secur'os serveriui, nutariau šiek tiek rimčiau įsitraukti į visą e-sim "virtuvę" ir stengtis vardan Lietuvos. Manau esu gana aktyvus, motyvuotas ir pasiruošęs tai padaryti. Taigi tiek.
Bukite pilietiški ir atiduokite savo balsa rinkimuose!

*
9. JrOrangee
Taigi, sveiki, mano vardas Albinas.
Turbut jums idomu, kodel gi aš tureciau tapti seimo nariu.
O gi todel, nes
Manau, kad siuo metu seimas gan neaktyvus, nes seimunai skundesi kad labai veluoja jis leidziat labai svarbius istatymus.
Esu aktyvus, galiu betkada, diena nakti paspausti YES or NO.
Esu jaunas, perspektyvus žaidejas, per maža laika perprates žaidima.
Suprantu pagalba naujokams, padedu jiems.
Visada kovoju už Lietuva ir esu daug nuveikes Lietuvos mušiuose.
Primeroje esu ragaves seimo nario duonos.
Greit suorganizavau ir sukuriau partija, kuri dabar vadinasi Gintarine partija.

*
10. pikc
Laba diena,
Štai man ponas W0dzia atsiunte, jog dabar yra galima kandiduoti i seima. Taigi pagalvojau, kad ir man jau yra laikas.Taigi esu netoks jau ir senas žaidejas, bet Primeroje nesu žaides ir nei neesu žvilgtelejas Primeros serverio! Securoje jau tupiu nuo 5dienos ir tikrai manau, jog tikrai esu patyres žaidejas ir tikrai tureciau kandidatuoti. Šiame serveryje esu jau daug nuveikes: aukojau daug kartu Naujoku ministerijai, rinkau aukas del dideliu Lietuvos kompanyju išlaikymo ( ir surinkome 52g!), esu puikaus MU narys ir tikrai tuo didžiuojuos. Daug kartu esu padejas naujokams ir padejas senies patriotams atsistoti ant koju nuo dideliu nuostoliu. Seime dar nera teke nei nosies ikišti nei užpakaly padeti ant valdovo kedes. Bet tikrai manau, jog bent šiek tiek esu nusipelnes kandidatuoti.

*
11. Despretine
Sveiki visi. Primeroj zaidziu nuo 44 dienos, securoj nuo 1 dienos. Esu WDK vadas, aktyviai zaidziu del burio ir taip pat sLietuvos geroves. Tikiuosi ir toliau islikti naudingas savo darbais. Tad ir antrai kadencijai tikiuosi Jusu palaikymo. o7

*
12. minecrafteris
Bandau eiti i seima vardan tautos. Buciau, kaip Kubilius

*
13. lauremka
Aš esu Aurimas, man 16 metų. E-simą žaidžiu 42 dienas. Pradėjau žaisti šiame serveryje, paprašė draugelis refferalą pakelt, pakėliau ir susidomėjau ir pradėjau žaisti. Dabar atstovauju Rimtai partijai ir norėčiau patekti į seimą, kad galėčiau žaibiškai balsuoti už ar prieš, už įvairius pasisakymus.

*
14. Karigaila
Esu Lithuanian special forces burio vadas, buvau kandidatas i prezidentus. Turiu nemenka patirti siame zaidime, o seime reikia zmoniu su pasiulymais ir noru patekti i vyriausybe ir ,be abejo, aktyviu, kurie galetu prabalsuoti laiku ir nesvaistyti savo istatymu limito. Esu kaip tik toks, aktyvus verslininkas, norintis padeti Lietuvai. Buciau pamalonintas, jeigu galeciau prisideti prie sitos didziules imperijos islaikymo ir pletimo.

*
15. Pomplicious
Sveiki, mano vardas Žygimantas. Gal jau kas nors mane žinot iš KAM veiklos, tie kas ne tai va aš leidžiu KAM nurodymų laikraščius, kuriu mūšių statistikas, duodu ataskaitas CP valiai del būrių finansavimo. Tai tiek trumpai apie mano veiklą šiame serveryje. Dabar apie veiklą šiam įdomiam TIKRAM pasauly, esu studentas ( todėl laiko turiu daug ), man yra 20 metų, ir turiu nemenką tokių žaidimų patirtį.Kodėl turėtumėt balsuot už mane?
Nes AŠ sukursiu JUMS darbo vietų, DUOSIU AUKSO kalnus, NUIMSIU mokesčius, kad visi pinigai būtų tik Jūsų , NEVOKSIU , na kaip ? Šito meš** prisiklausėt jau iš kitų, aš jums prižadu tik VIENĄ: staigius, greitus balsavimus, nuo kurių kartais priklauso ir valstybės okupacija, tai manau jau žino S1 žaidėjai, kaip dėl per lėto karo pradžios balsavimo buvome užpulti ir taip praradom galimybę būti žemėlapyje dar bent 16valandų.

*
16. Riffle
E-sim zaidziu beveik nuo pat pradziu. Todel sito game specifika ismanau ir zinau kas ir kaip vyksta valdzioje. Patirties turiu nemazai, o ir laisvo laiko siuo metu yra todel reikiamu momentu kai skubei reikia prasukti law bunu on. In real esu Rymvis uz poros sav sukakos 22. Rasau bakalaurini todel daug laiko praleidziu prie pc.

*
17. Respublik
Sveiki. Esu jau 2kartus seimo narys, ex Vyriausybės narys, ex Gintarinės Partijos PP ir Memento Mori MU vadas.
Dalis tikriausiai mane pažįsta iš senesnio už šį žaidimo, kur pasiekiau daug visokių dalykų - ir gerų, ir nelabai, tačiau ir čia jau nuo pat pirmos žaidimo dienos esu politikoje ir tikiuosi, kad nusipelniau tęsti savo darbą ir trečiojoje seimo kadencijoje.




Previous article:
Trumpai (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON