Login:
Password:

Forgot password? Register
About:
Deus Dimidiam
29 Level
79,678 Experience
2,743,598,580 Damage
12.0 Economy skill
4178 Strength
Albania
Location
Albania
Citizenship
Day 1698 Birthday
Ranks
7 / 11 National by XP
7 / 11 National by DMG
951 / 2,315 Global by XP
909 / 2,315 Global by DMG
Enterprise
Military unit The Punishers
Newspaper

Damage:
8,288 / 12,432
Critical hit:
16,576 / 24,864
Base critical chance
12.5 %
Total critical chance
12.5 %
12.5 %
Base miss chance
12.5 %
Overall miss chance
12.5 %
12.5 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
Overall chance to avoid DMG
5.0 %
5.0 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
0.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
0.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x9
  • x11
  • x11
  • x650
  • x73
Friends (96)
Top achievements
Total achievements: 135 of 241See all achievements
Shouts
Pasha nonen ja du t'miren kejt shqiptaris
Edhe kur dho kritik un e dho prej dashnis
Po shqipet nuk e din kto se nuk po dojn me dit
Po kto sene duhet mi prit pi ati qe se ki prit
Blendii posted 10 days ago

S'kam me tradhtu' m'nyrën që kam mrri' qetu' ku jom'
Kur t'thot dikush 'bon diçka për inat, mos e bon
Gjinja thojn, ej Viktor, ti njeri s'je OK-ej
Blendii posted 21 days ago

what's up ?
Blendii posted 22 days ago

Albania is mine. masnej mos thuni se kena dit gang gang
Blendii posted 4 months ago

I will not play secura anymore cya all of you
Blendii posted 4 months ago

GANG GANG ALLEZ BABA NJO DHE I VETMI DO BEHET CP
Blendii posted 8 months ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Primera | Secura | Suna | Alpha | Luna | agar new modes play new modes
Play on