Login:
Password:

Forgot password? Register
Debuffs
About:
ЗА КАУЗАТА!!!
Executioner
47 Level
463,142 Experience
39,158,615,623 Damage
41.265625 Economy skill
5415 Strength
Albania
Location
Republic of Macedonia
Citizenship
Day 1 Birthday
Ranks
1 / 18 National by XP
1 / 18 National by DMG
72 / 1,157 Global by XP
53 / 1,157 Global by DMG
Enterprise
Political office No office
Political office Party leader
Military unit MTO
Party MTO Party
Newspaper
Working at

Equip items
Damage:
12,266 - 43,204
Critical hit:
24,532 - 86,408
Base critical hit chance
12.5 %
+8.39 %
+7.73 %
+7.233 %
Total critical hit chance
35.85 %
35.85 %
Base miss chance
12.5 %
-9.26 %
Overall miss chance
3.24 %
3.24 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+8.463 %
+8.45 %
+7.364 %
Overall chance to avoid DMG
29.28 %
29.28 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x78
  • x10
  • x75
  • x38
  • x3650
  • x9
  • x131
Top achievements:
Total achievements: 168 of 247See all achievements
Friends (516)
Shouts
Момци, на следниве избори за конгрес, ве замолувам сите што ќе се кандидирате, а не планирате да ги гласате законите, веднаш по изборите да дадете оставка.
Во суштина вие ништо нема да изгубите, ќе добиете медал и 5 златника.
Имајте во обѕир дека моментално ни требаат повеќе од 20 часа за изгласување на обичен закон, што е апсурдно, бидејќи има неактивни конгресмени.
Ви благодарам на разбирањето. Во меѓувреме борете се за Македонија. о/
Mudash posted 5 months ago

Congratulations! You have been promoted to Summi Deus. Your further damage will be increased by your new rank.
Mudash posted 5 years ago

Ве молам понатаму не прифаќајте државјанства на туѓинци без претходна консултација со актуелниот претседател
Mudash posted 5 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Fera | Vestia | Roxa | esim political game
Play on