Login:
Password:

Forgot password? Register
About:
NENA ME KA THANE
O BIR
EMRIN TA KAM VENE
ILIR
MOS U SHIT PER FRANGE E DOLLAR
MOS HARRO SE JE
SHQIPTAR

Deus Fabuloso
132 Level
429,292 Experience
18,763,706,701 Damage
35.5625 Economy skill
5624 Strength
Albania
Location
Albania
Citizenship
Day 1 Birthday
Ranks
3 / 14 National by XP
6 / 14 National by DMG
83 / 1,240 Global by XP
174 / 1,240 Global by DMG
Enterprise
Military unit The Punishers
Party Besa
Newspaper
Working at

Damage:
12,305 - 28,177
Critical hit:
24,610 - 56,354
Base critical hit chance
12.5 %
+7.27 %
+7.413 %
+5.09 %
+7.38 %
Total critical hit chance
39.65 %
39.65 %
Base miss chance
12.5 %
-8.02 %
-8.61 %
Overall miss chance
-4.13 %
0.0 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+7.47 %
+7.79 %
+8.25 %
+5.32 %
+5.09 %
Overall chance to avoid DMG
38.92 %
38.92 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x62
  • x2
  • x68
  • x24
  • x1147
  • x5
  • x142
Top achievements:
Total achievements: 158 of 262See all achievements
Friends (309)
Shouts
Hi
Ziro8 posted 1 year ago

Ku mund te blej arm q5 dhe buk q5? Shet ndonjeri
Ziro8 posted 2 years ago

Me falni si luhet kjo loja mund te me ndihmoni te behem nje lojtar i fuqishem
Ziro8 posted 2 years ago

Pershendetje miq
Jam shum i lumtur qe jam ketu ne mesin tuaj dhe ndihem krenar per ate qe kemi arritur se bashku.Shqiperia sot nuk eshte vetem nje emer por nje superfuqi dhe ate e beri
Te mundur udheheqesi yne ai qe ja merr skenderbeut ne kthese i madherishmi ARBANI i cili me punen e tij te palodhshme na ka bere krenar dhe te qendrojm me koken lart para te tjerve e falenderoj nga zemra per punen e palodhshme se bashku perpar RAMA IKKK !!!!
Ziro8 posted 2 years ago

RAMA IKK
Ziro8 posted 2 years ago

34444 bot is still running robbing people NPC in unfair way Admin
Ziro8 posted 2 years ago


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Versa | Chimera | Nexia | esim political game
Play on