Login:
Password:

Forgot password? Register
Deus
40 Level
189,838 Experience
7,264,389,975 Damage
26.21875 Economy skill
4495 Strength
USA
Location
Japan
Citizenship
Day 230 Birthday
Ranks
2 / 12 National by XP
2 / 12 National by DMG
344 / 1,898 Global by XP
425 / 1,898 Global by DMG
Enterprise
Political office President of Japan
Military unit The Punishers
Newspaper
Working at

Damage:
8,988 / 21,215
Critical hit:
17,976 / 42,430
Base critical chance
12.5 %
+5.54 %
+3.66 %
+3.85 %
+3.77 %
+2.84 %
+2.76 %
Total critical chance
34.92 %
34.92 %
Base miss chance
12.5 %
-7.0 %
-8.02 %
Overall miss chance
-2.52 %
0.0 %
Base chance to avoid DMG:
5.0 %
+6.81 %
Overall chance to avoid DMG
11.81 %
11.81 %
Base chance to use less weapons per berserk
5.0
Final chance to use less weapons per berserk
5.0
0.0 %
Base chance to find a weapon
5.0
Final chance to find a weapon
5.0
0.0 %
Free flight base chance
5.0 %
Free flight final chance
0.0 %
0.0 %
+0.0
  • x31
  • x49
  • x7
  • x477
  • x5
  • x97
Friends (363)
Top achievements
Total achievements: 132 of 241See all achievements
Shouts
ca a ajo gang gang o burr ca o bish ata jan ala me mamin pff. Sa vite ka ai shokt i kan bo qeli. ca jan ato GG GG ,
nejse e rujt zoti am kupto se sme ka bo gjo po thjesht mos fantazoni me presh nbyth
AlbTorturer posted 9 months ago

War with Italy has ended, because Italy was completely conquered
AlbTorturer posted 2 years ago

Te gjithe lojtaret e rinj qe nuk jane pje e ndonje MU-je (Ushtrie) te vine ne mu-ja e shtetit Illyrians Shperndarja e supp do jete sipas es
AlbTorturer posted 3 years ago

Happy Birthday For Me
AlbTorturer posted 3 years ago

Ju qe keni ca gold dhe doni te hapni MU do ta hapni do rrini 2-3 ose do ju merzitet loja ose do ju merzitet mu-ja,mendoni se do fitoni gja prej saj ? me mir mblidhni gold dhe blini eqq
AlbTorturer posted 3 years ago

Unmute 4rju3ldi

Solidarity to all muted players o7
AlbTorturer posted 3 years ago


forum | Laws | Privacy policy | Staff | Wikia | Alpha | Primera | Secura | Suna | Aurora | Pandoria | agar new modes play new modes
Play on