Esim - The Show Must Go On!
Login:
Password:

Forgot password Register

Article

aaliz


Redactor

23


9
The Show Must Go On! (Old article)
Posted 11 years ago by
aaliz    
Report


Hyvät kansalaiset, huomenna on taas aika kokoontua vaaliuurnille äänestämään aalis Suomen Tasavallan Presidentiksi…







…näin siis täydellisessä maailmassa, missä rahojani ei ole varastettu. Valitettavasti en siis ole vielä saanut rahojani takaisin ja peliurani jatkuminen on hieman vaakalaudalla. Toivotaan vielä parasta ja uskotaan että pääsen nousemaan kuin feLix-lintu tuhkasta, mutta lienee kuitenkin parasta varautua myös pahimpaan.



Yhteenveto presidenttikaudesta

Hallitus 12/12:
CP: aaliz
VCP: Cinnic
MoFA: TheJuliusCaesar
MoD: Sepis
MoF: Korianteri

Presidenttikausi meni kerta kaikkiaan ihan hyvin. Hienosäädimme veroja, pidimme suhteet liittolaisiin hyvina ja lässyn lässyn lää. Kaikki tuo, mikä tapahtui ennen sotaa Ruotsin kanssa, on ihan yhdentekevää.

Venäjä siis lähti valloittamaan Norjaa ja iskimme veli venäläisen kanssa lähes koko Norjan kumoon. Svenssonit eivät kuitenkaan katsoneet poikaystäviensä turpaan vetoa hyvällä ja päättivät leikkiä ritareita, julistivat sodan. Ruotsi valloitti Venäjältä elintärkeän alueen ja tässä vaiheessa itseäni ei enää kiinnostanut katsoa vierestä. Ennen tätä eräs puolalainen MU oli aloittanut vapautussodan Oulussa ja vapauttanut sen yhdessä parin yksittäisen suomalaisen kanssa. Ruotsi vaati tästä korvauksia ja olin ensiksi aikeissa maksaa ne kiltisti. Tajusin kuitenkin ettei ole mitään järkeä pelata tätä Ruotsin pussiin ja katsoa vierestä kuinka se raiskaa Venäjän. Miksemme mieluummin tekisi Ruotsin tilannetta mahdollisimman hankalaksi?







Olimme tähän asti saaneet omista vapaista alueistamme 100 FIM verorahoja viikossa, Oulusta saimme enemmän vuorokaudessa. Meillä ei ollut mitään syytä olla hyökkäämättä.
Joku saattaa tietysti tässä vaiheessa vedota kansanäänestyksen tulokseen. Tietysti olisin voinut noudattaa sitä ihan rehdisti vaan. Mutta kuitenkin, tiesikö kansa yhtä hyvin tilanteen kuin minä? En usko, monet hallituksen ulkopuoleiset tuskin ymmärsivät tilannetta tarpeeksi hyvin. Itse olin ollut liittouman skype-kanavalla ja nähnyt tilanteen vakavuuden ja johtanut tätä maata 20 päivää. Minä jos joku tiesin mitä piti tehdä.

Aloitimme siis sodan Ruotsia vastaan. Ensisijaisena tavoitteena tukea Venäjää ja toissijaisena oli vapauttaa omat ydinalueet. Tiesin että Suomen wipetys on mahdollinen ja jossain vaiheessa myös todennäköinen. Entä sitten, haluaako suomalainen mieluummin kaatua aseveljensä rinnalla rintamalla vai elää orjana? Jos meidät wipetettäisiin, aloittaisimme raivokkaan sissisodan, kunnes SUP ei enää olisi Ruotsin tukena, ja valloittaneet alueemme takaisin.
Otan tietysti kaiken vastuun sodasta. Miten se ikinä päättyykin, se on minun alullepanema ja olen vastuussa seurauksista.







Sotasuunnitelman sotki, kuten tiedätte, minun accountini hakkerointi. Uudenvuodenaattona tulin 18:30 aikoihin sisälle ja istahdin koneelle ja kas kummaa, kaikki kultani olivat kadonneet. Tässähän on kyseessä joku bugi, luultavasti, ajattelin. Mutta kun huomasin, että tehtaani oli downgradettu Q1:ksi, ajattelin että jotain on nyt pahasti vialla. Katsoin heti transaction logit ja mitäs siellä komeilikaan…




Muistakaa että hän on syytön, kunnes toisin todistetaan, vaikka rahani päätyivät hänelle



Lähdin tietysti selvittämään tätä asiaa irkkiin, securan asiakaspalvelu-kanavalle, mutta siellä en saanut paljoa apua osakseni. Moderaattorit totesivat, että olen itse donannut rahani Marshall:ille ja että yritin lavastaa hänet syylliseksi. Kuulemma donate oli tapahtunut samoilla evästeillä kuin mitä yleensä käytän. Tämäpä kummaa, en ole koskaan ennen kuullut Marshall:ista tai hänen kasinostaan eikä kukaan ollut koneellani tähän aikaan. No, siinä tuli sitten väännettyä useamman operaattorin kanssa ja tulosta ei tullut. Lähetin myös itse pääjehulle, Bato Usai , viestiä, mutta hänkään ei osannut auttaa.

Minulla oli siis joku vakoiluohjelma koneellani, joka mahdollisti sen etäkäytön (en edes tiedä kuinka mahdollista tuo on käytännössä ), tai sitten joku on saanut pelin tietokannat sekaisin. En tiedä tulenko koskaan saamaan kultiani takaisin. Kunnes saan ne, tyydyn vain painamaan work ja train nappulaa päivittäin.
Jos haluatte olla avuksi, valittakaa moderaattoreille niin paljon kuin jaksatte. Tai menkää #e-sim.secura.support @ Rizon vaatimaan minulle oikeutta.



sSuomen tulevaisuus


Muistakaa, että niinä vaikeina aikoina, kun tämäkin taideteos tehtiin, suomalainen taide kukoisti. Antakaa näiden vaikeiden aikojen vahvistaa sSuomalaisten yhteisöllisyyttä!



Liettua on näköjään aloittanut sodan Suomea vastaan ja hyökännyt Ahvenanmaalle. Seuraavalla presidentillä on edessään rankka tehtävä, hän tulee mahdollisesti joutumaan katsomaan kuinka Liettua jyrää meitin. Hanskoja ei tule kuitenkaan lyödä tiskiin, tulevaisuudessa on toivoa! Vastarintaa on tehtävä nyt ja tulevaisuudessa. Miehitys ei tule olemaan ikuinen ja kohta alueet ovatkin taas Ruotsin hallussa ja Liettua on tekemässä aivan jotain muuta, eikä ehdi auttaa Ruotsia. Silloin me iskemme taas!



Seuraava Presidentti

Nämä presidentinvaalit ovat taas kerran erittäin tärkeät. Seuraavan presidentin on oltava aktiivinen ja kyettävä organisoimaan jatkuvaa vastarintaa ja kiusantekoa vihollista vastaan. Strategista osaamista on myös löydyttävä. Ehdolle on tällä hetkellä asettunut 3 ehdokasta ja aion lausua heistä muutaman sanasen.



McJanne 2-clickeri. Puhunut 2 kertaa feedissä, ei omista lehteä, ei irkkaa. Tarvitseeko tästä sanoa muuta? No ei todellakaan, tästä henkilöstä ei ole johtamaan sSuomea.

astraali Mielipiteet jakava henkilö. Semi-aktiivinen ja semi-kokenut. On ollut joskus poissa useamman päivän kerrallaan. Hieman ylimielinen?

Korianteri (aka. muslimi) Entinen Valtiovarainministerini on osaava ja järjestelmällinen henkilö. Aktiivisuus on minua heikompaa, mutta parempi kuin kahden toisen ehdokkaan yhteensä. Olen tuntenut hänet lokakuusta 2011 asti ja hän on erittäin mukava ihminen, vaikka vähän mustamaalasin häntä AH:n puheenjohtajakampanjani aikana. En näe syytä, miksei kenenkään kannattaisi äänestää Korianteria.







Meillä ei ole mitään kadehdittavaa maailmalta!
Hyviä jatkoja kaikille, minut tavoittaa peliurani jatkosta riippumatta irkissä!


PS. Jos jotain kiinnostaa elite-tason MU-paikka, niin täältä löytyy .

Previous article:
Veroista ja taloussuunnitelmastani (11 years ago)

Next article:
[Presidentinvaalit] A brief history of aalis (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Xena | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON