Esim - Analiza izbora
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


206
Analiza izbora (Old article)
Posted 10 years ago by
Hrvoje Macan    
Report



Pridružite se najvećoj i jednoj od najstarijih Hrvatskih stranaka -- > PRIZNAJEM! HRVAT SAM

Eto tako završili su parlamentarni izbori, neki će reći | KONAČNO !! jeeeeee | al budimo ozbiljni Ovi izbori su bili jako važni jer je određen put kojim će Hrvatska ići naprijed, o tome čitajte u nastavku... Pišem analizu prvenstveno za članove i simpatizere stranke PRIZNAJEM! HRVAT SAM no naći će se ponešto i za nezavisne te za vladajuću koaliciju, savjetujem pročitajte.


Moramo reći da smo relativno razočarani rezultatima, zašto ? Naš jedini program je bio ponovno uspostavljanje jedinstva za što je bilo potrebno 13 mandata, nažalost ostvarili smo ih samo 8 + jedan nezavisni koji nas podržava. Kažem nažalost jer vjerujem da velikoj većini Hrvata nije želja podijeljenost i političku borbu već vlast koja će biti maksimalno sposobna.

PHS je ekonomski program gurnuo na stranu, smatrali smo i još uvijek smatramo kako je upravo jedinstvo ono što neku državu čini jakom ili u slučaju podijeljenosti slabom. Nažalost Hrvatska je izabrala put svađi i podjela. No što to uopće znači jedinstvo u ovoj igri ? Jedinstvo u ovoj igri znači da su sve organizirane grupe u Hrvatskoj ravnopravno zastupljene u strukturama vlasti i da zajedno odlučuju o budućnosti Hrvatske. Jedinstvo ne znači ono što nama svima predstavlja u RL, da svi jednako razmišljamo odnosno da se svi slažemo, ne. Mi se ne moramo volti, čak se možemo i mrziti no nikako ne smijemo cijelu veliku grupu ljudi izbacivati iz Hrvatske zbog osobnog ne slaganja. Dva su cilja PHS-a ovih izbora bila, jedan javni i jedan skriveni Skriveni cilj PHS stranke je bio jasno dati do znanja konradu i njemu sličnima da je PHS snaga koju ne mogu ignorirati i da ne mogu problem marginalizirati na osobnoj razini Macan-Konrad kada to definitivno nije tako.



Dokazali smo da kako smo još uvijek najjača opcija u Hrvatskoj:
HOS - HSP AS - KPH = 208 glasova (uger_beer 28(nezavisni))
HMP - PHS - HR HB = 210 glasova (HrkiGV 16(nezavisni))
- razlog zašto stavljam KPH zajedno s HOS i HSP AS je taj što taj ukupan broj glasova predstavlja one koji su protiv nas, barem u teoriji. Znamo svi da će KPH stati na stranu HOS i HSP AS kada god oni to zatrebaju no u javnosti se ipak toga srame

Nažalost iako smo pokazali kako mi ne predstavljamo samo 50 članova koje imamo u vojsci kako su oni mislili, mi predstavljamo većinu Hrvata. Nažalost unatoć tim rezultatima oni i dalje pozivaju na javni linć PHS te dodatno produbljivanje i jačanja svađa i nejedinstva.

Evo zašto(isječak iz novina konrada):

- to naravno nije sve, možete još uvijek vidjeti shoutove(objave) u kojima pišu svakakve uvredljive i svadljiva komentare no ajmo biti fer pa recimo da je to samo trenutna euforija što su se uspjeli održati na vlasti.



Vjerojatno se i vi pitate, zašto smo izgubili ?
Puno je razloga pa krenimo polako
1. Jeste prijetili kako više nama Ujedinjene eHrvatske ? Kako prigodno složiti ćete se, istina je da smo mi slali poruke kako zastupamo i borimo se za ideje jedinstva i kako su mnogi zbog ne razumijevanja situacije glasali za ''ujedinjenu Hrvatsku'', šteta jer na neki način to je i naša greška no to će se vjerujem vrlo lako ispraviti na predsjedničkim koji nam dolaze vrlo brzo.
BONUS --> http://i.imgur.com/5kGmcwI.png

2. Ne želim imenovati ali izgubili smo jako puno glasova zato što su neki na silu htjeli biti na listi za kongres i tako na sebe navukli određen broj glasova koji je izgubljen. Većinu smo ranije upozorili da sigurno neće proći jer nisu na listi službenih kandidata. Uz to, tu su i naši koalicijski partneri kod kojih nije prošao čak ni dobrovit, bili smo praktički sigurni da HMP može dobiti 2 mandata no rezultati su bili drugačiji. Zbog te greške u organizaciji, objavljujemo da će na idućim izborima svi službeni kandidati ići preko matične stranke PHS te da će svi neslužbeni biti uklonjeni odnosno zamoljeni da se prebace u sestrinsku stranku HR HB.. Ako želite biti službeni kandidat morate biti aktivni na našem Chat: #priznajem.HRVATsam jer za iduću listu službenih kandidata postaviti ćemo samo one koji su maksimalno aktivni i odani stranci.

3. Vidjeli smo strahovitu prljavu kampanju, gotovo stalno se na shout mogao vidjeti neki komentar ''ovaj ili onaj je lopov, ovi su za sebe uzeli opremu, slali su samo sebi, bla bla bla''. Uz to lažno etiketiranje PHSa napadalo se i mene, da sam lopov ono ovo što je protivno zdravom razumu, nevjerojatno je da netko može pomisliti da sam oštetio državu nakon što sam (krenimo od kraja) državi osigurao 2 000 golda samo u prvom mjesecu s BBom kojeg sam organizirao za Hrvatsku, te još tko zna koliko golda od nagrada za aktivnost igrača koji su došli preko ''ministarstva obrane''. Tih 2k golda bilo bi dovoljno čak i da jesam uzimao samo za OGR opremu, bilo bi dovoljno da se ta navodno ''ukradena'' oprema plati ali i dalje se inzistira na tome da sam lopov. Krenimo dalje, pobogu, zašto bi ''krao za sebe'' ako sam svojim znanjem u marketingu (da imam ga, radim za jednu marketinšku agenciju), zaradio ogromne količine golda, vjerujem da je preko 10 k golda. Što mislite gdje je taj gold završio ? Završio je sve u OGR vojsci za plaćanje opreme, za tvrtke te za proširivanje vojske koje sam ja subvencionira. Zašto ja nisam jednostavno odlučio da taj gold legalno prodam za RL novce ? Mene ova igra zanima zbog poltike a ne zbog vojske i nekakva kul fensi skupa oprema me ne zanima i nikada na to nisam trošio neke velike novce. Naravno, od kako nisam na vlasti i od kako mi je dojadilo da me prave budalom, gold trošim nešto malo na sebe a sve ostalo u PHS d.o.o. koji obavlja posao vlade, jača Hrvatsku ekonomiju. Znam da me mrze ali dajte, pa kakvog to ima smisla ?



Želio bih se zahvaliti svima koji mene osobno podržavaju jer vjerojatno nema osobe u Hrvatskoj koja se može pohvaliti kako uvijek na parlamentarnim izborima dobija povjerenje a vjerujte mi nisam nikom, baš nikom rekao da glasa za mene. Hvala vam jer da nema vas vjerojatno bi već davno odustao

PORUKA ANTI PHS KOALICIJI(ista poruka kao i prije ovih izbora)
Tražimo da se odmah prekinu svi napadi na PHS i da nas se pozove u zajedničku jedinstvenu vladu kako bi Hrvatska mogla nastaviti dalje jačati jer bez PHS-a koji predstavlja 50+ % Hrvatske nema jedinstva, nema jake Hrvatske. Službeno objavljujemo da rok imate punih 48 sati od objavljivanja članka. Ne zaboravite, vi ove izbore niste dobili, imate 11 mandata što je dovoljno za prolaz zakona ali nemate potrebnu većinu od 13 mandata, imajte to na umu kada budete odlučivali.

Jasno nam je, uživjeli ste se u politiku i meni osobno to je iskreno ću vam reći drago jer konačno imam dostojnu konkurenciju i mogu uživati u političkim raspravama ali bi ipak volio da su malo više konstruktivne a malo manje bazirane na vrijeđanju i mržnji. No hajmo, stanimo na loptu i priznajmo si, pretjerali smo, vi ste Imali priliku malo zabaviti se na vlasti ali sada tome mora doći kraj jer idete pre daleko. Dovesti ćete do točke gdje neće biti više povratka. Ako mržnja još više ojača, ako pređe granice političke igre Hrvatska ulazi u stanje ''građansko rata'' kada će Hrvat pucati na Hrvata. BIli smo u toj poziciji i trebalo nam je jako jako dugo vremena da stvorimo ovakvu Hrvatsku, domoljubnu(zaboravi na RL, domoljublje ovdje znači udarati za Hrvatsku) Hrvatsku.



POZIVAM SVE KOJI NAS PODRŽAVAJU DA SE SUZDRŽE OD SVIH KOMENTARA PROTIV VLADE U OVIH 48 SATI. Neka na miru odluče.

Komentari(da niste bezveze pisali ) http://pastebin.com/9M90CsH4



Previous article:
Farbaju me lažima,ne vjerujem istini (10 years ago)

Next article:
Za još bolju i jaču Hrvatsku (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Mega | Arcadia | Vega | esim political game
PLAY ON