Esim - Lažima truju istinu
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


38
Lažima truju istinu (Old article)
Posted 11 years ago by
Hrvoje Macan    
Report




Nažalost vidim da su neki povjerovali lažima kojima oporba pokušava uvjeriti narod u laž kojoj ni sami ne vjeruju. Zato ću sada pokušati što kraće objasniti kako je to laž i da je upravo PHS razloga zašto smo jaki. PHS je gradio i branio Hrvatsku 7 mjeseci i nastaviti će to i dalje, pošteno i iskreno samo za Hrvatsku.


PHS d.o.o.
Vjerujem kako čak i igrač lvl 7 zna kako Croatia Org nema nikakvih tvornica a pogotovo ne tvornice kruha. Odgovorite mi(vi koji u to vjerujete) kako državni org može proizvesti kruh i kako to PHS doo pogoduje sebi nudeći proizvodi kojega u Hrvatskoj nema dovoljno po povoljnim cijenama ? Vas obmanjuju i lažu, Hrvatska država ne proizvodi kruh i jedini način da ga nabavi je da kupi na crno, od stranih proizvođača i tako zarada ide u ruke stranaca a ne Hrvata. Toliko me mrze da će kruh kupiti radije od nekog srbina nego da zarada ide na PHS. Za one koji ne znaju, PHS doo nije moje privatno vlasništvo nego javno dioničko društvo u koje sam ja uložio jako puno, dakle zarada ne ide samo meni već svima koji ulažu u jačanje Hrvatske ekonomije.

Odite na link http://secura.e-sim.org/stockCompany.html?id=1401
pozivam vas da pročitate što piše u opisu dioničkoga društva, dođite mi i recite da PHS krade državu i da namjerno izaziva monopol.

Poslušajte sada istinu(vi mladi igrači pogotovo), prije je Hrvatska bila jako slaba i ne razvijena, bilo je više radnika nego tvrtki u Hrvatskoj i zbog toga igrači su imali 50% manju plaću od nekog svjetskog standarda. Čak i mi smo tada priznali kako ništa nismo radili po pitanju ekonomije. ALI, posljednja 3 mjeseca aktivno radimo na jačanju ekonomije, upravo zbog toga smo pokrenuli javno dioničko društvo kako bi otvorili radna mjesta, kako bi omogućili svim Hrvatima da rade za poštenu plaću po svjetskim standardima, da Hrvatska izvozi i zarađuje. To smo ostvarili, Hrvatska ekonomija sada je jaka upravo zbog naše teškog rada. Sigurno vam neće reći ali upravo je PHS održava valutu stabilnom, dok su vam drugi nudili otkup kune po cijeni 25 kuna pa čak i više, mi smo valutu održavali na 19 kuna za gold pa čak i manje, ne država već nas par pojedinaca pa čak i onda kada nismo bili na vlasti. MI NISMO ŽELJELI DOPUSTITI DA POHLEPNI PODUZETNICI PLJAČKAJU HRVATSKE RADNIKE !

Vratimo se sada lažima kojima vas truju, kažu kako je ovo dokaz http://i.imgur.com/GIW8RR0.png da PHS prodaje svoje proizvode državi preko ugovora. TO JE BESRAMNA LAŽ !! PHS nema dovoljno jaku proizvodnju da osigura dovoljnu količinu kruha i toga dana kada je bila ogromna navala na kruh, država je kupila kruh od stranaca samo zato da vas ti isti koji nas prozivaju NE KRADU s paprenim cijenama.

Želite dokaz ? Nije problem
onda kada je bila kriza kruha mi smo bili prisiljeni kupiti kruh, od stranaca a ne od PHS



za vrijeme konrada



Lažirao sam ? http://i.imgur.com/e3B46Uw.png

Želite pljačku i pogodovanje ? Evo je


Cijena q5 poklona je 0.165 i manje a on je sam sebi od države u vaše ime prodao za 0,18 a zaradu zadržao sebi, takvom čovjeku vi vjerujte da je pošten i iskren ?

Kažu da sam većinski vlasnik PHS doo? Je li to točno ? Točno je samo da sam uložio u Hrvatsku preko 1000 golda i da imam najviše dionica ali svatko tko želi može kupiti dionice i dobivati zaradu na isti način kako ju dobijam i ja.
Javno dioničko društvo --> http://secura.e-sim.org/stockCompany.html?id=1401 (196 (49.37%) znači trenutno nemam većinu)

Kažu da porezima pogodujem sebi ? TO JE LAŽ !!
Ovi porezi su napravljeni tako da idu na ruku svim poduzetnicima, svima koji žele ulagati u Hrvatsku jer Hrvatskoj su potrebni investitori, upravo investitori jačaju Hrvatsku ekonomiju a ne vlada(bivša) koja želi uvesti državni monopol na štetu Hrvatske. Bivša vlada svojom ekonomskom politikom POGODUJE STRANCIMA jer je prisiljena od njih kupovati.

Kažu da želimo rat s srbijom i da tvrdimo kako od toga imamo korist ? TO JE LAŽ
Mi od srbije nemamo nikakvu ekonomsku korist već samo i isključivo zabavu, mi ne pozivamo na uzimanje srpske regije drveta. Stavljaju nam riječi u usta, ne samo da je nehigijenski već je i prljava laž.

Kažu srbija nema težnje prema Hrvatskoj ? Ovo je čista manipulacija.
Srbija nije sama na svijetu, srbija je glavna država najjačega saveza iluminati i upravo iluminat (mađarska) ima teritorijalne težnje prema Hrvatskoj, zašto obmanjujete ljude i lažete kako smo nešto rekli a nismo ?

Jedina osoba koja ima koristi od rata je Hrvoje Macan

Ma dajte molim vas, kako vas nije sram ? Recite mi jednog, barem jednog, igrača koji se napravio promocije preko države. NISAM BIO POHLEPAN, ŽELIO SAM DA DRŽAVA IMA STALNI PRITOK GOLDA OD NOVIH IGRAČA !
Evo kako izgleda org Ministarstvo Obrane

Znači samo od dolaska igrača na lvl 7 Hrvatska je (većinski mojom zaslugom) dobila minimalno 885 gold + još dodatnih 5 gold ako dobiju prvu medalju dakle 885+885 = 1770 ali to nije sve. Od svakoga igrača koji dođe na lvl 7 vi dobijete opremu, odnosno oklop i to od q1 do q5. od 177 igrača Hrvatska evo samo od toga što je pozvala preko 100 igrača dobila je q5 oklop, q4 oklop i nadalje. Samo q5 oklop košta preko 150 gold. Na kraju računica je jasna, PREKO 3000 GOLDA VEĆINSKI MOJOM ZASLUGOM ZARADIO SAM ZA HRVATSKU
Možete li to opovrgnuti ? Baš bi to volio vidjeti.

VRH SVIH LAŽI !
Vrh svih laži je da smo ostavili Hrvatskoj(nakon što je izabrani predsjednik kandidat stranke PHS SF1983 ) 500 gold duga. TO JE LAŽ !!
Hrvatska je tada imala ukupno 600 gold od prije i još dodatnih 500 gold od prodaje kuna, BESRAMNA JE LAŽ da je država bila blokirana i nije se mogla boriti jer eto nije imala golda i imala je kredite. Hrvatska je u trenutku plaćanja duga ima oko 500 gold i još dodatni gold od toga što su dobili vašim donacijama. U to vrijeme Starac je bio u vladi i moju priču može potvrditi, kao i SF1983, Jiren U VRIJEME PREUZIMANJA VLASTI IMAO JE PREKO 1000 GOLD minus 300 gold duga. (ne 500 već 300 gold duga)

Hoćemo li pričati koju štetu su oni napravili Hrvatskoj ?
Pročitajte ovdje http://secura.e-sim.org/article.html?id=27984
Namjerno su rušili NAP(ugovor o ne napadanju) kako bi Hrvatskoj ostavili kredit od 500 gold kojega su oni potpisali, KOGA ONI LAŽU DA SMO IM MI OSTAVILI DUGOVE ?

Govore kako su oni ostavili Hrvatskoj neke velike novce. LAŽ !!
Kako vas nije sramota kiti se tuđim perjem ? Bivša vlast nije napravila ništa, baš ništa da ojača ekonomiju i sve što su oni ''zaradili'' je bio rezultat našega rada. Upravo smo mi pokrenuli tvrtke i tako povećali potrošnju kuna, upravo samo mi napravili promociju i doveli masu novih igrača koji je JEDINI RAZLOGA zašto su skupili određen gold. Jer čistom logikom, ako igrači rade za kune, automatski svi poduzetnici moraju prodavati svoj gold kako bi kupili kune za plaće. Bez radnika odnosno igrača koje smo mi doveli, sve što bi bivša vlast skupila je masu kuna s kojom ne bi mogla baš ništa ako nikome ne treba, ako nema igrača.

PRESTANI LAGATI I OBMANJIVATI HRVATSKU, NAPRAVIO SI UŽASNU ŠTETU JER PRIJE NISMO BILI SLOŽNI ALI SADA SMO U GRAĐANSKOM RATU !!

Za kraj, hvala vam na podršci koju još uvijek imam(unatočim silnim lažima) i znajte da vjerujem u vas, znam da niste protiv Hrvatske niti ćete ikada biti.
Sada je ponoć, evo prijevremeni rezultat koliko su Hrvati vjerni Hrvatskoj


Hoće li sada ovi koji žele Hrvatsku rušiti odustati ? Očito je da im priča kako za mene i PHS glasaju samo botovi(lažni igrači) ne drži vodu jer sada bi bili banirani. Pozivam ih, ako im je u interesu Hrvatska da još jednom razmisle, znam da žarko želite doći na vlast ali zbog toga rušiti Hrvatsku ? Što vam vrijedi Hrvatska u kojoj nemate podršku ? Čak i kada bi dobili CW, što bi tada napravili ? SVI IGRAČI NE SAMO OPORBA, AKO ŽELITE DOBRO HRVATSKOJ smislite najbolji program, kandidirajte se na izbore i ako izgubite, nemojte biti razočarani, nemojte zbog poraza na izborima osvećivati se cijeloj Hrvatskoj što nije za vas glasala. Jer svakoga tko želi raditi mi ćemo pozvati da zajedno sjednemo za stol kao i uvijek, jer mi cijenimo rad iznad svega. Nemojte nasjedati lažima koje vam plasiraju ti isti igrači koji su nezadovoljni većinskom odlukom Hrvatskoga naroda, oni žele svima koji ne misle kao oni nametnutni nekakvu dikaturu, slažete li se da sve koji su protiv Jiren treba protjerati iz Hrvatske ? To je gospodo 55% pa možda čak i više građana Hrvatske.



Previous article:
Buljaaaaaaaaaaa bahahah seka seka (11 years ago)

Next article:
Jeftina i destruktivna politika (11 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Lima | Elysia | Xena | esim political game
PLAY ON