Esim - Reakcije na bahatost
Login:
Password:

Forgot password Register

Article


109
Reakcije na bahatost (Political)
Posted 10 years ago by
Hrvoje Macan    
Report



Nakon brojnih bezuspješnih pokušaja da Hrvatska postane država svih Hrvata a ne samo onih iz bahate, bezobrazne i nekulturne vlasti, odlučili smo reagirati. Svi mi koje vlada neprestano vrijeđa, ismijava i izolira, pokrećemo zaseban državni sustav. Nama je Hrvatska na srcu i za razliku od sadašnje vladajuće elite, ne pada nam na pamet na bilo koji način štetiti našoj Hrvatskoj ali odbijamo biti žrtve pogrešne odluke Hrvatskoga naroda.


Sadašnja vlast nesposobna da bilo što organizira gura Hrvatsku u totalnu neaktivnost. Već zadnja 2 mjeseca sustavno se bore za politički opstanak te su se u toj borbi sve više udaljavali od dijela Hrvatskoga naroda koji ne razmišlja kao oni. Nemamo potrebe komentirati loše političke odluke ali ono što jasno šteti Hrvatskoj zajednici ne može biti prešućeno. PHS sa partnerima i simpatizerima, mjesec dana(prije izbora) smo čekali rezultate nove vlasti(cortex18) bez gotovo nijednoga incidenta, ništa osim tišine nismo dobili. Hrvatska niti je napredovala ekonomski niti vojno, čak štoviše, Hrvatska po svim kategorijama pada. Dobili smo samo prividan mir.

Ono što nas posebno zabrinjava je pad aktivnosti, pad vojne aktivnosti. Hrvatska je prije imala više od 20 vojnika na t2, a koliko ima danas ? Jedva bude 5-6 a kamoli više, samo onda kada se Hrvati sami organiziraju tek onda bude jedna pristojna brojka od 10-15. Upravo je to ono na što kao zajednica želimo djelovati.

Vjerujemo kako ste svi pročitali PHS - HR HB - VD(HMP) program koji je bio temeljen najvećim dijelom na aktivnosti. Mi koji smo odbačeni, izolirani i izvrijeđani sami ćemo pokrenuti Hrvatsku, bez političke elite. Ne želimo do kraja njihova mandata samo gledati kako se sve raspada, ne želimo pokretati glupe male svađice temeljene na nečijem egu i osobnim interesima. Želimo Hrvatsku vidjeti jaku, stabilnu i organiziranu te jedinstvenu po pitanju odluka o vođenju države. Sve vojske koje nesebično pucaju za interese Hrvatske pri tome ne tražeći nužno opremu(kada nema direktnih ratova) moraju biti uključeni u odluke.



UHV(ujedinjene Hrvatske vojske) će imati svaki tjedan 3 dana pune opreme, što znači umjesto da se puca svaki dan samo standardna oprema kruh i oružje koje ne postiže gotovo nikakav učinak u bitki, 3 dana u tjednu će se pucati na t2 organizirano. UHV će se jednom tjedno sastajati i odlučivati zajedno koje će bitke biti prioritet i na koji način će se organizirati oprema, upravo ono što vlada odbija a navodno dolaze iz ''ujedinjene Hrvatske'', za razliku od njih mi ćemo to jedinstvo u praksi provesti. Dokazati ćemo da unatoč različitom političkom mišljenju možemo zajedno raditi jer kada izbori završe i prašina se slegne moramo biti vojno jedinstveni a ne da se vojske koriste za privatne ucjene i obračune.



Od ponedjeljka 13.01. vojske SHADOW, 4 GB PAUCI, Vrazja Divizija, Obnova German Reich ići će po sljedećem sistemu(otvoreno i za druge veteran(minimalno) vojske koji same nabavljaju kruh i oružje):

1. Organizaciju ujedinjenih vojski Hrvatske odvijati će se na Chat: #cro.udar
- chat koji je zbog bahatosti i ega pojedinaca iz vlasti prestao biti služben, iako su imali apsolutno sve uvijete, postavljati za admina koga hoće te organizirati udare po svojoj volji. Jedino što nisu mogli je provoditi teror nad neistomišljenicima, bez kazne vrijeđati i izbacivati bez opravdanja.

2. Akcije ujedinjene Hrvatske vojske, planirati će se na tjednoj bazi:
- 3 puta tjedno vojske će pucati sa punom opremom
- 3 puta tjedno vojske će imati restock

- preostali jedan dan u tjednu, će biti za popunjavanje manjka u opremi i za skupljanje golda za redovito uzimanje bustera.

Na ovakav način imamo za cilj povećati organiziranost igrača te za duplo pa čak i troduplo povećati vojni učinak. Jednoga dana ako Hrvatska bude direktno uključena u rat ili bude u opasnosti, nadamo se kako će vlada progutati svoj ego i shvatiti da nas trebaju pa će se svima dijeliti jednaka oprema te da za restocokom neće biti potrebe. Upravo ovakav model, omogućiti će nama iz UHVa da sami odaberemo što ćemo s vlastitom opremom, 3 dana u tjednu a ostalim danima imati ćemo otvorenu mogućnost da sudjelujemo u važnim bitkama za Hrvatsku. Restock se radi samo na oružje i onoga trenutka kada država dijeli opremu imati ćemo sve potrebne uvjete za dobiti državnu opremu, odnosno imati ćemo pola opreme.




3. Za vrijeme restocka, prednost je što će se moći baviti svojim RL obavezama ali za one malo veselije provesti ćemo drugi dio programa. Organizirati ćemo igre i turnire u igrama te tako podignuti razinu međusobnog druženja sa ciljem zadržavanja igrača te većoj aktivnosti. (neće se 1. tjedan provoditi)

Dani restocka će biti tajni i mijenjati će se iz tjedna u tjedan u dogovoru s vođama navedenih vojski. Svake nedjelje, vođe i pod vođe sastajati će se kako bi se organizirale daljnje akcije. Hvala bahatoj vlasti koja nas je ujedinila, sada vas pozivamo da se priključite jednoj od vojski ako već niste. Živjela Hrvatska o7

NAPOMENA!!!
Zli jezici bi ovo mogli protumačiti da se sa ovim činom odvajamo od države što nije istina! Nama je cilj bolja koordinacija, bolja organiziranost te veća aktivnost pod krovnim ciljem te našim prioritetom a to je oslobađanje saveznika! Nikakva prijateljstva sa ni jednom zemljom koja pod okupacijom drži naše saveznike ne dolazi u obzir! Te ukoliko to trenutna vlast bude htjela napraviti ovim putem napominjemo da iz toga izuzme naše MU-ove!
Usprkos tome, rado ćemo se odazvati na sve akcije koje eventualno bude organizirala Hrvatska vlada a da se tiču 1. Obrane hrvatskih regija 2. Oslobađanje ili pomoć savezniku (ali pravih a ne onih kvazi koji su saveznici samo na papiru) 3. Proširivanje hrvatskih regija
Na ovaj način želimo smanjiti svađe i stvoriti na jedan način možda čak i jedno prijateljsko nadmetanje unutar Lijepe naše, nadmetanju u stilu koje vojske su bolje organiziranije i na taj način sa što boljom organizacijom naših MU-ova najviše ćemo pomoći Hrvatskoj da dođe tamo gdje joj je i mjesto među ostalim velesilama e-svijeta.

Poglavnick

4 GB PAUCI


Uvjet: >Primamo sve iznad 7 ekonomskog skilla<
Obavezno imati miss 0, ulaz besplatan dok se ne popuni vojska

SHADOW



Vrazja Divizija



Obnova German Reich



NAPOMENA - ČLANSTVO U OVIM VOJSKAMA NE OBVEZUJE ČLANA NA PRIPADNOST BILO KOJOJ STRANCI

Program izradila koalicija:
PRIZNAJEM! HRVAT SAM
Predsjednik: CroLucifer
Hrvatska Republika Herceg Bosna
Predsjednik: Commod
Hrvatski Militaristicki Pokret
Predsjednik: hrvat321 (priznaje se kao privremeni predstavnik HMP)

Komentari otvoreni za pitanja...

Previous article:
Aktivnost iznad svega (10 years ago)

Next article:
Kako je došlo do ovoga ? (10 years ago)

ESim
or
Register for free:
Only letters, numbers, underscore and space are allowed (A-Z,a-z,0-9,_,' ')
Show more

By clicking 'Sign Up!', you agree to the Rules and that you have read the Privacy Policy.

About the game:


USA as a world power? In E-Sim it is possible!

In E-Sim we have a huge, living world, which is a mirror copy of the Earth. Well, maybe not completely mirrored, because the balance of power in this virtual world looks a bit different than in real life. In E-Sim, USA does not have to be a world superpower, It can be efficiently managed as a much smaller country that has entrepreneurial citizens that support it's foundation. Everything depends on the players themselves and how they decide to shape the political map of the game.

Work for the good of your country and see it rise to an empire.

Activities in this game are divided into several modules. First is the economy as a citizen in a country of your choice you must work to earn money, which you will get to spend for example, on food or purchase of weapons which are critical for your progress as a fighter. You will work in either private companies which are owned by players or government companies which are owned by the state. After progressing in the game you will finally get the opportunity to set up your own business and hire other players. If it prospers, we can even change it into a joint-stock company and enter the stock market and get even more money in this way.


In E-Sim, international wars are nothing out of the ordinary.

"E-Sim is one of the most unique browser games out there"

Become an influential politician.

The second module is a politics. Just like in real life politics in E-Sim are an extremely powerful tool that can be used for your own purposes. From time to time there are elections in the game in which you will not only vote, but also have the ability to run for the head of the party you're in. You can also apply for congress, where once elected you will be given the right to vote on laws proposed by your fellow congress members or your president and propose laws yourself. Voting on laws is important for your country as it can shape the lives of those around you. You can also try to become the head of a given party, and even take part in presidential elections and decide on the shape of the foreign policy of a given state (for example, who to declare war on). Career in politics is obviously not easy and in order to succeed in it, you have to have a good plan and compete for the votes of voters.


You can go bankrupt or become a rich man while playing the stock market.

The international war.

The last and probably the most important module is military. In E-Sim, countries are constantly fighting each other for control over territories which in return grant them access to more valuable raw materials. For this purpose, they form alliances, they fight international wars, but they also have to deal with, for example, uprisings in conquered countries or civil wars, which may explode on their territory. You can also take part in these clashes, although you are also given the opportunity to lead a life as a pacifist who focuses on other activities in the game (for example, running a successful newspaper or selling products).


At the auction you can sell or buy your dream inventory.

E-Sim is a unique browser game. It's creators ensured realistic representation of the mechanisms present in the real world and gave all power to the players who shape the image of the virtual Earth according to their own. So come and join them and help your country achieve its full potential.


Invest, produce and sell - be an entrepreneur in E-Sim.


Take part in numerous events for the E-Sim community.


forum | Terms of Service | Privacy policy | Support | Wikia | Alpha | Luxia | Primera | Secura | Suna | Mega | Arcadia | esim political game
PLAY ON